Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αναλόγως τι σε ενδιαφέρει. Αν απλά ξοδεύεις το μισθό σου με τη χρεωστική της κάθε τράπεζας, τότε δεν έχουν μεγάλη διαφορά, η επιβράβευση μικρή είναι έτσι κι αλλιώς.

Αν αλλάξεις, που αφού δε σε υποχρεώνουν μπορείς και να μην αλλάξεις, καλύτερα ΕΤΕ γιατί Eurobank μπορεί να σε χρεώνουν 0.60 κάθε μήνα για τη διατήρηση του λογαριασμού (κανονικά οι μισθοδοσίας εξαιρούνται αλλά πρέπει να εχει συνδεθεί με τον εργοδότη). 

Σε θέματα επιβράβευσης συναλλαγών με χρεωστική δεν έχουν μεγάλες διαφορές; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotisk__ είπε

Σε θέματα επιβράβευσης συναλλαγών με χρεωστική δεν έχουν μεγάλες διαφορές; 

Όχι, με χρεωστική στην καλύτερη 1% θα έχεις στους συνεργάτες του εκάστοτε προγράμματος (με εξαίρεση προωθητικές). Κοίτα λίγο τα καταστήματα που ψωνίζεις και ποιο πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα σε σένα. Π.χ. το mymarket συνεργάζεται μόνο με Eurobank (1%), η Shell με την Εθνική, ο ΑΒ με καμία από τις δύο :P 

Δημοσ.

Αν σου καταθέτουν τον μισθό από άλλη τράπεζα σε σχέση με τη δίκη σου πρόσεχε μην χρεώνουν σε εσένα κάθε μήνα τη μεταφορά από άλλη τράπεζα. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι, αν και δεν χρεώνομαι τα 0,60ε του my blue advantage της Eurobank μιας και εκεί άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας στην eurobank, έχω να πω ότι έχει ακριβές προμήθειες συναλλαγών. Παραθέτω τις εξής που κάνω:

Για πληρωμή πιστωτικής σε άλλην τράπεζα --> 1,20ε /1,00ε

Πληρωμή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας --> 1,00ε / 0,40ε 

Πλεονέκτημα βρίσκω ότι εκδόθηκε επιτόπου χρεωστική κάρτα χωρίς κόστος έκδοσης και βιβλιάριο για τον λογαριασμό και Europhone PIN με σχέση με την Πειραιώς που δεν μπορεί το κατάστημα που συνεργάζομαι απευθείας.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panagiotisk__ είπε

Επανέρχομαι, αν και δεν χρεώνομαι τα 0,60ε του my blue advantage της Eurobank μιας και εκεί άνοιξα λογαριασμό μισθοδοσίας στην eurobank, έχω να πω ότι έχει ακριβές προμήθειες συναλλαγών. Παραθέτω τις εξής που κάνω:

Για πληρωμή πιστωτικής σε άλλην τράπεζα --> 1,20ε /1,00ε

Πληρωμή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας --> 1,00ε / 0,40ε 

Πλεονέκτημα βρίσκω ότι εκδόθηκε επιτόπου χρεωστική κάρτα χωρίς κόστος έκδοσης και βιβλιάριο για τον λογαριασμό και Europhone PIN με σχέση με την Πειραιώς που δεν μπορεί το κατάστημα που συνεργάζομαι απευθείας.

Γιατί να πληρώνεις την εταιρία τηλεφωνίας και οποιονδήποτε λογαριασμό μέσω του ebanking και όχι μεσω του εκάστοτε παρόχου με κάρτα; 

Για την πιστωτική αυτό που κάνω εγώ είναι να ενεργοποιώ ξανά iris σε αυτη που θελω να πάνε τα χρηματα οπότε μπορώ να στέλνω μεταξύ λογαριασμών μου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε

Γιατί να πληρώνεις την εταιρία τηλεφωνίας και οποιονδήποτε λογαριασμό μέσω του ebanking και όχι μεσω του εκάστοτε παρόχου με κάρτα; 

Για την πιστωτική αυτό που κάνω εγώ είναι να ενεργοποιώ ξανά iris σε αυτη που θελω να πάνε τα χρηματα οπότε μπορώ να στέλνω μεταξύ λογαριασμών μου

Ναι αλλά για να αποστείλω στην μια τράπεζα στην άλλην προϋποθέτει την σύνδεση με αριθμό άρα αν συνδέσω το iris με τον αριθμό μου στην χ τράπεζα στην ψ πως θα γίνει; Δεν πρέπει να συνδεθεί με αριθμό;

Δημοσ.
  1. Ενεργοποιείς Iris στη Eurobank, κανονικά.
  2. Ενεργοποιείς Iris στην τράπεζα που θες να πάνε τα χρήματα (έστω Alpha Bank)
  3. Μπαίνεις Eurobank app, δεν πειράζεις τίποτα στις ρυθμίσεις, και κάνεις μεταφορά iris στο ιδιο σου το νούμερο. Ως παραλήπτης θα εμφανίζεσαι εσύ (αλλά στην Alpha Bank). 

Επειδή πληρώνομαι Optima και δεν εχω καμια άλλη σχέση μαζί της, αυτό που σου περιγράφω το κάνω συνέχεια

Δημοσ.
Στις 14/5/2024 στις 4:23 ΜΜ, Sorath είπε

Καλύτερα Εθνική. Προσωπικά την θεωρώ πιο "σοβαρή" τράπεζα, απο την χειρότερη απο όλες Eurobank. Επίσης  το web banking και το mobile app τους  είναι μακράν καλύτερο

"περι ορέξεως" που λένε... τελικά είναι τι εξυπηρετεί τον καθένα στην καθημερινότητα του. Η Εθνική έχει την "στάμπα" της χειρότερης τράπεζας καθώς παραμένει ακόμα ημιδημόσιο.
Δουλεύοντας αναγκαστικά με όλα τα web banking & mobile app, προσωπική άποψη ότι της Eurobank είναι μακράν το καλύτερο συνολικά και πιο user friendly!
Της Εθνικής μάλλον το χειρότερο αν και κοντράρεται με την Πειραιώς.

Επίσης το πρόγραμμα €πιστροφή κατα καιρούς έχει καλύτερες παροχές και συνολικά είναι πιο straightforward, δεν μπλέκεις με πόντους κτλ.

Δημοσ.
17 hours ago, kon1to said:

"περι ορέξεως" που λένε... τελικά είναι τι εξυπηρετεί τον καθένα στην καθημερινότητα του

Αυτό είναι σίγουρο. Εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα και τι εμπειρίες έχει.

Κι εγώ πλέον έχω και τις 4 μεγάλες τράπεζες. Την Eurobank ανέκαθεν την σιχαινόμουν λόγω περιστατικού στο παρελθόν αλλά και επιπλέον τώρα που γύρισε η μισθοδοσία μου εκεί, είναι απίστευτο το πόσες φορές χρειάστηκα να στείλω στοιχεία ταυτοποίησης. Όταν πήρα επιτέλους webanking, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν ενημέρωση στοιχείων μέσω gov.gr, για να ενημερωθούν σωστά, γιατί φως δεν έβλεπα. Παρόλαυτά, στην συνέχεια, πάλι μου τα ξανα ζήτησαν!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...