panoskare Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Βλέπω πολλούς στο εξωτερικό, κυριώς Αμερική, να αγοράζουν apple products pallete, λέγοντας ότι είναι apple returns όλα αυτά τα προιόντα. Δεν είναι νομίζω κατευθείαν από την apple η αγορά αλλά από third party. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την Ελλάδα ή για την Ευρώπη?
Λύση aces Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Λύση Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Στις 6/5/2024 στις 7:21 ΜΜ, panoskare είπε Βλέπω πολλούς στο εξωτερικό, κυριώς Αμερική, να αγοράζουν apple products pallete, λέγοντας ότι είναι apple returns όλα αυτά τα προιόντα. Δεν είναι νομίζω κατευθείαν από την apple η αγορά αλλά από third party. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την Ελλάδα ή για την Ευρώπη? Ευρωπη οτι/αν βρεις/υπαρχει σε καποιο ευρωπαικο amazon.it / .de / .fr / .es με επιστροφες προιοντων με το αναλογο ρισκο. Ελλαδα δεν εχουμε επισημο apple store...... οποτε ολα αυτα ειναι μακρινα.....για τη συγκεκριμένη αγορά.
panoskare Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Ναι το καταλαβαίνω το ρίσκο είναι αναμενόμενο και το γνωρίζω, ωραία θα ψάξω τότε αυτά που μου είπες σ’ ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα