Προς το περιεχόμενο

Η Sony ανακαλεί την απόφαση για την υποχρεωτική σύνδεση PSN για το Helldivers 2 στο Steam

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 minutes ago, Voodooman said:

Γενικά δεν υπογράφω ό,τι να'ναι, δεν πατάω το "accept" αέρα, αλλά σίγουρα δεν βλέπω παντού να με κυνηγάνε και δράκοι. Όταν εγκατέστησα το Helldivers 2 και μου ζήτησε λογαριασμό PSN (δεν έχω βρεθεί κοντά σε PS ποτέ) δυσανασχέτησα λίγο, αλλά το έκανα για να ξεμπερδεύω. Και η αλήθεια είναι ότι δεν μου φάνηκε ότι είχα δυνατότητα να μην το κάνω, το όλο στήσιμο μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι απολύτως υποχρεωτικό. Παρόλα αυτά ακόμη ζωντανός είμαι.

Δηλαδή η Sony τώρα με έβαλε στο μαντρί, θα μου κλέβει τα προσωπικά μου στοιχεία και θα μου πετάει στοχευμένες διαφημίσεις, για να με ψήσει να αγοράσω PS. Καλή τύχη, αυτό δεν το κατάφερε ούτε ο γιος μου, που είναι επαγγελματίας στη διαφημιστική πίεση.

Spoiler

Δεν έχεις ιδέα τι έχει γίνει έτσι; Όχι απλά το άρθρο, ούτε καν τα σχόλια δεν διάβασες, πριν ποσταρεις.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Voodooman said:

Αν το έγραψες σωστά, πώς αυτό επηρεάζει εμένα; Δηλαδή αυτοί μπορούσαν να αγοράσουν το παιχνίδι χωρίς να "μπουν στο μαντρί" (καταλαβαίνεις τι εννοώ), ενώ εγώ, αν ήθελα να παίξω το παιχνίδι, έπρεπε να μπω στο μαντρί και αυτό ήταν άνιση μεταχείριση; 

Αν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω εγώ αν θα εγγραφώ στο PSN ή όχι, σίγουρα θα προτιμούσα το "όχι". Και μάλιστα αύριο μεθαύριο θα γκουγκλάρω να δω πώς μπορώ να απεγγραφώ από το PSN, αφού πλέον δεν το χρειάζομαι. Αλλά και το "ναι" δεν νιώθω να μου έκανε κανένα κακό. Μήπως χάνω κάτι άλλο;

Νομιζω οτι εχουμε μπερδευτει. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και η κατακραυγή που έφαγε η sony δεν είχε να κάνει με το αν το PSN ειναι κακό ή αν σε μαντρώνει κάπως.  Το πρόβλημα ηταν οτι σε περιοχές που δεν υπάρχει το PSN η sony πουλούσε κανονικά το παιχνίδι ενώ ήξερε οτι στο μέλλον θα απαιτούν σύνδεση των δυο για να παίξεις το παιχνιδι. 

Επεξ/σία από Skrobo

16 minutes ago, filip123go said:
  Hide contents

Δεν έχεις ιδέα τι έχει γίνει έτσι; Όχι απλά το άρθρο, ούτε καν τα σχόλια δεν διάβασες, πριν ποσταρεις.

Τελικά η μεγαλύτερη πληγή του  Insomnia δεν είναι ούτε οι οικονομολόγοι, ούτε οι επιστήμονες. Εϊναι οι κένσορες.

11 minutes ago, Skrobo said:

Νομιζω οτι εχουμε μπερδευτει. Το πρόβλημα και δημιουργήθηκε και η κατακραυγή που έφαγε η sony δεν είχε να κάνει με το αν το PSN ειναι κακό ή αν σε μαντρώνει κάπως.  Το πρόβλημα ηταν οτι σε περιοχές που δεν υπάρχει το PSN η sony πουλούσε κανονικά το παιχνίδι ενώ ήξερε οτι στο μέλλον θα απαιτούν σύνδεση των δυο για να παίξεις το παιχνιδι. 

Κατάλαβα. Άρα το πρόβλημα ήταν ακόμη πιο εύκολα επιλύσιμο, γιατί αυτό που έκαναν δεν ήταν βιώσιμο και σίγουρα θα έπρεπε να το πάρουν πίσω. Γιατί όπου και να διάβασα, έβλεπα κραυγές επανάστασης απέναντι στην κακή Sony και ότι "ο κόσμος έχει τη δύναμη" και τα υπόλοιπα γνωστά επαναστατικά.

• Confused 4

10 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Τελικά η μεγαλύτερη πληγή του  Insomnia δεν είναι ούτε οι οικονομολόγοι, ούτε οι επιστήμονες. Εϊναι οι κένσορες.

Κατάλαβα. Άρα το πρόβλημα ήταν ακόμη πιο εύκολα επιλύσιμο, γιατί αυτό που έκαναν δεν ήταν βιώσιμο και σίγουρα θα έπρεπε να το πάρουν πίσω. Γιατί όπου και να διάβασα, έβλεπα κραυγές επανάστασης απέναντι στην κακή Sony και ότι "ο κόσμος έχει τη δύναμη" και τα υπόλοιπα γνωστά επαναστατικά.

Αυτό πιστεύω κι εγώ, εάν απλά άφηνε τον κόσμο στις 120+ χώρες όπου δεν υπάρχει psn να κάνουν με κάποιο τρόπο λογαριασμό, θα είχε λυθεί μεγάλο μέρος του προβλήματος και θα εμέναν μόνο οι ιδεολόγοι να φωνάζουν.

Δε γίνεται να πουλάς κάτι που ξέρεις ότι έχει ημερομηνία λήξης λίγους μήνες μετά.

• Like 1

42 λεπτά πριν, Saufen είπε

Αυτό πιστεύω κι εγώ, εάν απλά άφηνε τον κόσμο στις 120+ χώρες όπου δεν υπάρχει psn να κάνουν με κάποιο τρόπο λογαριασμό, θα είχε λυθεί μεγάλο μέρος του προβλήματος και θα εμέναν μόνο οι ιδεολόγοι να φωνάζουν.

Δε γίνεται να πουλάς κάτι που ξέρεις ότι έχει ημερομηνία λήξης λίγους μήνες μετά.

δεν ισχυει αυτο το πραγμα. τα playstation πωλουνται σε χωρες που δεν υποστηριζουν psn. στην ελλαδα το psn δεν ηρθε day one. Καναμε κανονικα accounts day one, ασχετως region. Αυτο περι TOS και λοιπες μπουρδες τα γραφουν πραγματικα ασχετοι.

το τοπικ με την συνδρομη τουρκιας εχει 200 σελιδες. που για να κανεις ενα απλο λογαριασμο , δεν χρειαζεται κανενα vpn.

32 λεπτά πριν, xavier είπε

δεν ισχυει αυτο το πραγμα. τα playstation πωλουνται σε χωρες που δεν υποστηριζουν psn. στην ελλαδα το psn δεν ηρθε day one. Καναμε κανονικα accounts day one, ασχετως region. Αυτο περι TOS και λοιπες μπουρδες τα γραφουν πραγματικα ασχετοι.

το τοπικ με την συνδρομη τουρκιας εχει 200 σελιδες. που για να κανεις ενα απλο λογαριασμο , δεν χρειαζεται κανενα vpn.

Όπως λες κι εσυ, είτε πουλάνε PlayStation σε χώρες που δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία είτε ξεκινούν οι πωλήσεις πριν ενεργοποιηθεί αυτή.

Οι εταιρείες είναι αυτές που πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια για το μερίδιο της αγοράς, οχι οι πελάτες τους να βρίσκουν τρόπους να παρακάμψουν την αδιαφορία τους.

Δε θα ήταν καλύτερα για σένα και για τον κάθε πελάτη της Sony εάν απλά απολάμβαναν όλοι οι πελάτες της την ίδια ποιότητα υπηρεσιών ανεξαρτήτως τοποθεσίας; (Αυτό πάει για πολλές εταιρείες τεχνολογίας και μη δυστυχώς).

Εαν η Λιθουανία π.χ. σαν αγορά δεν αξίζει την επένδυση εκ μέρους τους, ας μην πουλήσουν εκεί επίσημα.

Το κάνουν όμως γιατί και το τελευταίο € μετράει στο τέλος, απλά σου λένε κόψε το λαιμό σου και καντο να δουλέψει.

Μην το βλέπεις μόνο από τη δίκη σου σκοπιά που ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κανείς, δες το και από τη δίκη τους και θα δεις ότι εκεί ακριβώς βασίζονται.

Φιλικα.

5 hours ago, Voodooman said:

Οι ποιοί.;;;

1 hour ago, lawlezz said:

Τώρα που φάγατε την π.... Του αιώνα ανακαλεί τώρα είναι αργά 

Η βλακεία είναι ότι την έφαγε το game, όχι η Sony. Που το game αυτό καθ' αυτό δεν αξίζει τόσο κακή βαθμολογία.

Δλδ για να καταλάβω, υπήρξαν παίκτες που επειδή η Sony τους ζήτησε - επέβαλε να κάνουν μια απλή εγγραφή στο PSN ζήτησαν τα χρήματα τους πίσω και προτίμησαν τελικά να σταματήσουν να παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι από το να κάνουν μια εγγραφή διαρκείας 5 λεπτών? Και ήταν τόσο απαράδεκτο αυτό που τους ζήτησαν που μπήκαν στην διαδικασία να βομβαρδίσουν το παιχνίδι με αρνητικές κριτικές στο steam λόγω μιας εγγραφής για την οποία μάλιστα είχαν ειδοποιηθεί εξαρχής ότι θα γίνει?

• Confused 2

Από ό,τι βλέπω, το bait and switch είναι άγνωστη έννοια για κάποιους εδώ μέσα. Χαίρομαι που τέτοιες πρακτικές στηλιτεύονται από την πλειοψηφία των παικτών.

Νομίζω ότι ένα μέρος της αντίδρασης οφείλεται στο ότι η pc gaming κοινότητα δεν ξεχνάει ότι μέχρι πρόσφατα, η sony την έφτυνε (άλλο που τώρα την γλύφει) και βρήκαν ευκαιρία να της το ανταποδώσουν.

Πρωτα απο χρονια πολλα.Αυτο που πηγε να κανει η SONY ηταν θεωρω για αυτο που θα ακολουθησει.Δεν θα μου κανει εντυπωση να βγει ps plus και στο PC μιας και με το hardware της κονσολας θα μπαινουν μελλοντικα μεσα.Και που καταληγουμε.Οτι αν το εκανε αυτο θα επρεπε να ειχες συνδρομη στο PSN για να το παιξεις.Να μου πεις ναι το αγορασα απο το steam.Εδω μιλαμε για την SONY που σκεφτεται σαν την κυβερνηση το πως να πληρωνουμε με οποιοδηποτε τροπο.

5 ώρες πριν, music_lover είπε

Δλδ για να καταλάβω, υπήρξαν παίκτες που επειδή η Sony τους ζήτησε - επέβαλε να κάνουν μια απλή εγγραφή στο PSN ζήτησαν τα χρήματα τους πίσω και προτίμησαν τελικά να σταματήσουν να παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι από το να κάνουν μια εγγραφή διαρκείας 5 λεπτών? Και ήταν τόσο απαράδεκτο αυτό που τους ζήτησαν που μπήκαν στην διαδικασία να βομβαρδίσουν το παιχνίδι με αρνητικές κριτικές στο steam λόγω μιας εγγραφής για την οποία μάλιστα είχαν ειδοποιηθεί εξαρχής ότι θα γίνει?

Οπως ανεφερα δεν ειναι μια απλη εγγραφη.Εχει αλλα σχεδια η SONY και μαντεψε αφορα το πορτοφολι ολων οσων ασχολουνται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...