76xristos Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους . Μπορεί το ερώτημα μου να είναι άκυρο αλλά λέω να ρωτήσω μήπως και ... Μπορεί κάποιος να παίξει παιχνίδια του play station 4/5 σε pc η smartv χωρίς να έχει κονσόλα ps ? Αν ναι μπορείτε να μου πείτε των τρόπο γιατί θέλω ένα παιχνίδι να το παίξω και δεν θέλω να αγοράσω κο.σολα μόνο για ένα παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ για οποία πληροφορία
seithan Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου On 06/05/2024 at 17:20, 76xristos said: Καλησπέρα σε όλους . Μπορεί το ερώτημα μου να είναι άκυρο αλλά λέω να ρωτήσω μήπως και ... Μπορεί κάποιος να παίξει παιχνίδια του play station 4/5 σε pc η smartv χωρίς να έχει κονσόλα ps ? Αν ναι μπορείτε να μου πείτε των τρόπο γιατί θέλω ένα παιχνίδι να το παίξω και δεν θέλω να αγοράσω κο.σολα μόνο για ένα παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ για οποία πληροφορία Μπορείς μέσω streaming, όχι όπως το σκέφτεσαι όμως.
76xristos Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 7 Μαϊου 40 λεπτά πριν, seithan είπε Μπορείς μέσω streaming, όχι όπως το σκέφτεσαι όμως. Έτσι θα πρέπει να αγοράσω ps σωστά ?
Despotas Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 23 ώρες πριν, 76xristos είπε Έτσι θα πρέπει να αγοράσω ps σωστά ? Ναι πρέπει να πάρεις την κονσόλα. 1
Pitzimpitzidis Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Στις 6/5/2024 στις 5:20 ΜΜ, 76xristos είπε Καλησπέρα σε όλους . Μπορεί το ερώτημα μου να είναι άκυρο αλλά λέω να ρωτήσω μήπως και ... Μπορεί κάποιος να παίξει παιχνίδια του play station 4/5 σε pc η smartv χωρίς να έχει κονσόλα ps ? Αν ναι μπορείτε να μου πείτε των τρόπο γιατί θέλω ένα παιχνίδι να το παίξω και δεν θέλω να αγοράσω κο.σολα μόνο για ένα παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ για οποία πληροφορία ποιο παιχνιδι θες να παιξεις καποια εχουν βγει σε PC μεσω steam epic αν εισαι τυχερος και ειναι σε αυτα 1
76xristos Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 9 Μαϊου 1 ώρα πριν, Pitzimpitzidis είπε ποιο παιχνιδι θες να παιξεις καποια εχουν βγει σε PC μεσω steam epic αν εισαι τυχερος και ειναι σε αυτα Η γνώση είναι δύναμη φίλε μου
Pitzimpitzidis Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 7 λεπτά πριν, 76xristos είπε Η γνώση είναι δύναμη φίλε μου με μπερδεψες ☺️ ειναι καποιο συγκεκριμενο που θες να παιξεις; αν θες πχ το God of War υπαρχει σε PC
Tambas91 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 34 λεπτά πριν, 76xristos είπε Η γνώση είναι δύναμη φίλε μου μιλάς με γρίφους γέροντα 1 6
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 45 λεπτά πριν, Pitzimpitzidis είπε με μπερδεψες ☺️ ειναι καποιο συγκεκριμενο που θες να παιξεις; αν θες πχ το God of War υπαρχει σε PC 18 λεπτά πριν, Tambas91 είπε μιλάς με γρίφους γέροντα @76xristos άσε δε ξέρουν εδώ πέρα από τέτοια! Αλλά ναι χρειάζεσαι κονσόλα για να το παίξεις αυτό. Δεν υπάρχει σε PC. Για την ιστορία το παιδί λέει γι'αυτό εδώ το παιχνίδι https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?keyphrase=η+γνωση+ειναι+δυναμη 2 13
kostiger Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 41 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε @76xristos άσε δε ξέρουν εδώ πέρα από τέτοια! Αλλά ναι χρειάζεσαι κονσόλα για να το παίξεις αυτό. Δεν υπάρχει σε PC. Για την ιστορία το παιδί λέει γι'αυτό εδώ το παιχνίδι https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?keyphrase=η+γνωση+ειναι+δυναμη Πως τους πετσοκοψες ετσι...😂 @Tambas91 Συμφορουμιτη σε είχα για τσακάλι αλλά επεσες σε πιλοτικό ρανταρ από Φουσεκη μεριά.. 1 8
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Πως τους πετσοκοψες ετσι...😂 @Tambas91 Συμφορουμιτη σε είχα για τσακάλι αλλά επεσες σε πιλοτικό ρανταρ από Φουσεκη μεριά.. Μύρισα αίμα 😝 3
Tambas91 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 7 ώρες πριν, kostiger είπε Πως τους πετσοκοψες ετσι...😂 @Tambas91 Συμφορουμιτη σε είχα για τσακάλι αλλά επεσες σε πιλοτικό ρανταρ από Φουσεκη μεριά.. ε μα παιχνίδια είναι αυτά ; Είμαι σίγουρος ότι οι συμφορουμιτες μου την είχαν στημένη… αν ο xt τα είχε οργανώσει όλα εξαρχής δε θα πέσω απ τα σύννεφα… φταίω και εγώ που την πάτησα σα πρωτάρης 6
kostiger Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ε μα παιχνίδια είναι αυτά ; Είμαι σίγουρος ότι οι συμφορουμιτες μου την είχαν στημένη… αν ο xt τα είχε οργανώσει όλα εξαρχής δε θα πέσω απ τα σύννεφα… φταίω και εγώ που την πάτησα σα πρωτάρης Σε έστειλε για βρούβες λέμε.. 🤣 Συνεχίζουμε.. 4
seithan Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, 76xristos said: Η γνώση είναι δύναμη φίλε μου .. Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου.. .. Παντα! ΥΓ: Μόλις διάβασα την απάντηση ότι πρόκειται για παιχνίδι, αχαχαχα! Επεξ/σία 9 Μαϊου από seithan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα