sp3cial Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Καλησπέρα! Αυτή τη στιγμή έχω το iPad mini 4 (από το 2017 μεταχειρισμένο! Και άντεξε μέχρι και σήμερα!) Σκέφτομαι λοιπόν να τσιμπήσω ένα iPad κανονικό κυρίως για να το χειρίζομαι πιο άνετα. Βλέπω ότι υπάρχουν μέχρι το 2022! Δεν έχει βγει κάτι μέχρι και το 2024;!;! Πως και έγινε αυτό; Έχει βγάλει ο Germanos μια προσφορά, με 10% επιστροφή πιστωτική eurobank και λέει τρία χρονια εγγύηση δώρο. Πιστεύετε αξίζει αυτό; Γενικά ξέρω ότι η εγγύηση είναι 2 έτη… νομίζω πως είναι παραπλανητικό και δεν δίνει τρία χρονια αλλά εναν έξτρα χρόνο. Εκτός εάν εννοει να πάει στα 5 έτη εγγύηση συνολο ! Αλλά και πάλι γενικά δεν είχα ποτε θέμα με τα προϊόντα apple ποτε δεν χρειάστηκε η εγγύηση και τα χρησιμοποιω καθημερινά και πολύ μάλιστα! Να περιμένω μήπως κάποια μεγάλη αλυσίδα βγάλει άλλη προσφορά;
sp3cial Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα και στο Google και κατάλαβα τι παίζει. Αύριο έχει και παρουσίαση των νέων μοντέλων. Αλλά πολύ φοβάμαι πως οι τιμές τους θα είναι υψηλές για το budget μου!
sp3cial Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα και στο Google και κατάλαβα τι παίζει. Αύριο έχει και παρουσίαση των νέων μοντέλων. Αλλά πολύ φοβάμαι πως οι τιμές τους θα είναι υψηλές για το budget μου! edit: είδα στην ανακοίνωση σήμερα ότι θα μειώσουν το κόστος του iPad 10th gen κατά εκατό δολάρια. Ξέρουμε αν θα ισχύσει και στην Ευρώπη;
Jmanol000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα και στο Google και κατάλαβα τι παίζει. Αύριο έχει και παρουσίαση των νέων μοντέλων. Αλλά πολύ φοβάμαι πως οι τιμές τους θα είναι υψηλές για το budget μου! edit: είδα στην ανακοίνωση σήμερα ότι θα μειώσουν το κόστος του iPad 10th gen κατά εκατό δολάρια. Ξέρουμε αν θα ισχύσει και στην Ευρώπη; nai alla argotera 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα