Προς το περιεχόμενο

κατεβασμα ταινιων απο cosmote tv

loypis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μπορουμε να κατεβασουμε μια ταινια απο cosmote tv για να το δουμε αργοτερα offline για να μην χαλαμε τα data?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 minutes ago, loypis said:

Πως μπορουμε να κατεβασουμε μια ταινια απο cosmote tv για να το δουμε αργοτερα offline για να μην χαλαμε τα data?

δε μπορούμε

Στις 6/5/2024 στις 2:33 ΜΜ, micos000 είπε

Screenshot_20240506_142943.jpg

τι ακριβως ειναι αυτο? μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμένος? ευχαριστω!!

Στις 6/5/2024 στις 2:17 ΜΜ, greekfragma είπε

δε μπορούμε

και οταν παιζει μια ταινια πρεμιερας, πως μετα απο λιγες ωρες κυκλοφορεί στο internet?

2 λεπτά πριν, loypis είπε

τι ακριβως ειναι αυτο? μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμένος? ευχαριστω!!

και οταν παιζει μια ταινια πρεμιερας του καναλιου, πως μετα απο λιγες ωρες κυκλοφορεί στο internet?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βλέπεις από φορητές συσκευές (όχι tv app ή Android tv) υπάρχει η δυνατότητα λήψης ώστε να γίνει προβολή αργότερα και χωρίς ίντερνετ. Αυτά που κατεβάζεις αναπαράγονται μόνο από την συσκευή που θα τα κατεβάσει και μόνο μέσα από την εφαρμογή της cosmote. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει χρονικός περιορισμός ως προς το πόσο χρόνο θα μένουν αποθηκευμένα (δε ξέρω πόσο μένουν). Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών για να σε ενημερώσουν σχετικά.

2 ώρες πριν, loypis είπε

και οταν παιζει μια ταινια πρεμιερας, πως μετα απο λιγες ωρες κυκλοφορεί στο internet?

Αυτό είναι άσχετο. Εσύ το θέλεις για να δεις κάτι αργότερα χωρίς ίντερνετ ή θέλεις να μοιράζεις αρχεία (παράνομα) σε άλλους;

Επεξ/σία από micos000

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 7/5/2024 στις 9:21 ΜΜ, micos000 είπε

Όταν βλέπεις από φορητές συσκευές (όχι tv app ή Android tv) υπάρχει η δυνατότητα λήψης ώστε να γίνει προβολή αργότερα και χωρίς ίντερνετ. Αυτά που κατεβάζεις αναπαράγονται μόνο από την συσκευή που θα τα κατεβάσει και μόνο μέσα από την εφαρμογή της cosmote. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει χρονικός περιορισμός ως προς το πόσο χρόνο θα μένουν αποθηκευμένα (δε ξέρω πόσο μένουν). Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών για να σε ενημερώσουν σχετικά.

Αυτό είναι άσχετο. Εσύ το θέλεις για να δεις κάτι αργότερα χωρίς ίντερνετ ή θέλεις να μοιράζεις αρχεία (παράνομα) σε άλλους;

Εγώ θέλω να το δω αργότερα χωρίς ίντερνετ... Σιγά μην το πουλήσω κι ολας!! Απλά λέω ότι γίνεται και δεν ξέρω πως και ρωτάω.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/5/2024 στις 3:28 ΜΜ, loypis είπε

Απλά λέω ότι γίνεται και δεν ξέρω πως και ρωτάω.. 

Επειδή δεν είχα χρόνο να το τσεκάρω αυτές τις μέρες δεν απάντησα. Χτες το βράδυ κάθισα και το είδα και είναι όπως το είπα στο μήνυμα που παραθέτεις. Δηλαδή σε φορητές συσκευές εμφανίζει το βελάκι για κατέβασμα στις ταινίες και ολόκληρο κουμπί για κατέβασμα κύκλου στις σειρές.

Επαναλαμβάνω ότι αυτό ισχύει μόνο σε φορητές συσκευές, δηλαδή σε κινητά, τάμπλετ και tvbox με απλό android και όχι android tv). Σε υπολογιστές και τηλεοράσεις καθώς και tvbox με android tv όπως π.χ. το skyworth που δίνει η cosmote ή το xiaomi, δεν το επιτρέπει.

Επεξ/σία από micos000

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...