loypis Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Πως μπορουμε να κατεβασουμε μια ταινια απο cosmote tv για να το δουμε αργοτερα offline για να μην χαλαμε τα data? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 4 minutes ago, loypis said: Πως μπορουμε να κατεβασουμε μια ταινια απο cosmote tv για να το δουμε αργοτερα offline για να μην χαλαμε τα data? δε μπορούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαϊου Στις 6/5/2024 στις 2:33 ΜΜ, micos000 είπε τι ακριβως ειναι αυτο? μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμένος? ευχαριστω!! Στις 6/5/2024 στις 2:17 ΜΜ, greekfragma είπε δε μπορούμε και οταν παιζει μια ταινια πρεμιερας, πως μετα απο λιγες ωρες κυκλοφορεί στο internet? 2 λεπτά πριν, loypis είπε τι ακριβως ειναι αυτο? μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμένος? ευχαριστω!! και οταν παιζει μια ταινια πρεμιερας του καναλιου, πως μετα απο λιγες ωρες κυκλοφορεί στο internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Όταν βλέπεις από φορητές συσκευές (όχι tv app ή Android tv) υπάρχει η δυνατότητα λήψης ώστε να γίνει προβολή αργότερα και χωρίς ίντερνετ. Αυτά που κατεβάζεις αναπαράγονται μόνο από την συσκευή που θα τα κατεβάσει και μόνο μέσα από την εφαρμογή της cosmote. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει χρονικός περιορισμός ως προς το πόσο χρόνο θα μένουν αποθηκευμένα (δε ξέρω πόσο μένουν). Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών για να σε ενημερώσουν σχετικά. 2 ώρες πριν, loypis είπε και οταν παιζει μια ταινια πρεμιερας, πως μετα απο λιγες ωρες κυκλοφορεί στο internet? Αυτό είναι άσχετο. Εσύ το θέλεις για να δεις κάτι αργότερα χωρίς ίντερνετ ή θέλεις να μοιράζεις αρχεία (παράνομα) σε άλλους; Επεξ/σία 7 Μαϊου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 7/5/2024 στις 9:21 ΜΜ, micos000 είπε Όταν βλέπεις από φορητές συσκευές (όχι tv app ή Android tv) υπάρχει η δυνατότητα λήψης ώστε να γίνει προβολή αργότερα και χωρίς ίντερνετ. Αυτά που κατεβάζεις αναπαράγονται μόνο από την συσκευή που θα τα κατεβάσει και μόνο μέσα από την εφαρμογή της cosmote. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει χρονικός περιορισμός ως προς το πόσο χρόνο θα μένουν αποθηκευμένα (δε ξέρω πόσο μένουν). Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών για να σε ενημερώσουν σχετικά. Αυτό είναι άσχετο. Εσύ το θέλεις για να δεις κάτι αργότερα χωρίς ίντερνετ ή θέλεις να μοιράζεις αρχεία (παράνομα) σε άλλους; Εγώ θέλω να το δω αργότερα χωρίς ίντερνετ... Σιγά μην το πουλήσω κι ολας!! Απλά λέω ότι γίνεται και δεν ξέρω πως και ρωτάω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2024 στις 3:28 ΜΜ, loypis είπε Απλά λέω ότι γίνεται και δεν ξέρω πως και ρωτάω.. Επειδή δεν είχα χρόνο να το τσεκάρω αυτές τις μέρες δεν απάντησα. Χτες το βράδυ κάθισα και το είδα και είναι όπως το είπα στο μήνυμα που παραθέτεις. Δηλαδή σε φορητές συσκευές εμφανίζει το βελάκι για κατέβασμα στις ταινίες και ολόκληρο κουμπί για κατέβασμα κύκλου στις σειρές. Επαναλαμβάνω ότι αυτό ισχύει μόνο σε φορητές συσκευές, δηλαδή σε κινητά, τάμπλετ και tvbox με απλό android και όχι android tv). Σε υπολογιστές και τηλεοράσεις καθώς και tvbox με android tv όπως π.χ. το skyworth που δίνει η cosmote ή το xiaomi, δεν το επιτρέπει. Επεξ/σία 22 Μαϊου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Σ ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου. Θα το τσεκάρω κι εγώ αυτό που λες.. Νάσαι καλά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα