ANAGNPANA Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Χρησιμοποιείς το ίδιο πρόγραμμα και στο κινητό σου ; Και όταν πας σπίτι βάζεις την κάρτα στο ρουτερ και οτσν φεύγεις την βάζεις στο κινητό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miselon Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 9 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε Χρησιμοποιείς το ίδιο πρόγραμμα και στο κινητό σου ; Και όταν πας σπίτι βάζεις την κάρτα στο ρουτερ και οτσν φεύγεις την βάζεις στο κινητό ; Καλημέρα. Μετά το TP-LINK έχω router (για διάφορους δικούς μου λόγους) με εγκατεστημένο VPN. Οπότε το κινητό μου συμμετέχει στο VPN, πραγματοποιώντας τις κλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 54 λεπτά πριν, miselon είπε Καλημέρα. Μετά το TP-LINK έχω router (για διάφορους δικούς μου λόγους) με εγκατεστημένο VPN. Οπότε το κινητό μου συμμετέχει στο VPN, πραγματοποιώντας τις κλήσεις. Απλά νομίζω ότι θα μπορούσες να βγάλεις μια twinsim και να χρησιμοποεις τα MB και το χρόνο ομιλίας στο κινητό σου απλά δεν μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα και οι δυο κάρτες Όταν φεύγεις από το σπίτι θα χρησιμοποιείς το κινητό σου και όταν είσαι σπίτι το σταθερό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Αφού το γίνεται άμεσα μέσω VPN, δεν έχει νόημα να κάνει αλχημείες. Μοναδική περίπτωση να μην έχει δεδομένα στο κινητό ώστε να συνδέεται στο VPN του σπιτιού. Με VPN παίζω κι εγώ, χρησιμοποιώντας απομακρυσμένα την τηλεφωνία του σπιτιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miselon Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, ANAGNPANA είπε Απλά νομίζω ότι θα μπορούσες να βγάλεις μια twinsim και να χρησιμοποεις τα MB και το χρόνο ομιλίας στο κινητό σου απλά δεν μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα και οι δυο κάρτες Όταν φεύγεις από το σπίτι θα χρησιμοποιείς το κινητό σου και όταν είσαι σπίτι το σταθερό σου Καλησπέρα είχα ρωτήσει σε κατάστημα Γερμανός και μου είπαν πως δεν είναι εφικτό να λειτουργήσει για το Cosmote Neo. 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Αφού το γίνεται άμεσα μέσω VPN, δεν έχει νόημα να κάνει αλχημείες. Μοναδική περίπτωση να μην έχει δεδομένα στο κινητό ώστε να συνδέεται στο VPN του σπιτιού. Με VPN παίζω κι εγώ, χρησιμοποιώντας απομακρυσμένα την τηλεφωνία του σπιτιού. Λογική προσέγγιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 19/5/2024 στις 2:18 ΜΜ, miselon είπε Καλησπέρα είχα ρωτήσει σε κατάστημα Γερμανός και μου είπαν πως δεν είναι εφικτό να λειτουργήσει για το Cosmote Neo. Λογική προσέγγιση. Απλά να γνωρίζεις ότι μπορείς να βγάλεις twinsim και για το COSMOTE NEO εγώ πηγα σε Γερμανό και έβγαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου @jkoukos έχω βάλει την κάρτα sim με το πρόγραμμα neo της COSMOTE στο FRITZ 6850 5G . Λειτουργεί κανονικά το Ίντερνετ οι κλήσεις ολα μια χαρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου στο menú η δυνατότητα να βλέπω κάπου τα SMS που λάμβανω….? ΟΚ ΤΟ ΒΡΗΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4709 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Θα μου πείτε με cosmote neo βάζοντας την κάρτα sim στο ρούτερ ZTE MF286R Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 εκτός από το ίντερνετ αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ συνδέοντας σταθερή συσκευή στη θύρα phone του ρούτερ τα λεπτά ομιλίας του προγράμματος μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 5/6/2024 στις 11:38 ΠΜ, ANAGNPANA είπε @jkoukos έχω βάλει την κάρτα sim με το πρόγραμμα neo της COSMOTE στο FRITZ 6850 5G . Λειτουργεί κανονικά το Ίντερνετ οι κλήσεις ολα μια χαρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου στο menú η δυνατότητα να βλέπω κάπου τα SMS που λάμβανω….? ΟΚ ΤΟ ΒΡΗΚΑ Πόσο απεριόριστα είναι τα data στο cosmote neo unlimited? Έχει κόφτη σε ταχύτητα μετά από κάποιο όριο; Μπορείς όντως να πάρεις την κάρτα και να τη βάλεις σε ένα ασύρματο ρούτερ και να δουλέψεις data σα σε σταθερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Πόσο απεριόριστα είναι τα data στο cosmote neo unlimited? Έχει κόφτη σε ταχύτητα μετά από κάποιο όριο; Μπορείς όντως να πάρεις την κάρτα και να τη βάλεις σε ένα ασύρματο ρούτερ και να δουλέψεις data σα σε σταθερό; Δεν έχει κανένα κόφτη Ναι το έχω βάλει σε fritz και λειτουργεί και η τηλεφωνία και το ίντερνετ Και τα μηνύματα τα βλέπω μέσα στην εφαρμογή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Καλημέρα με αυτό το ρουτερ Zyxel LTE5398 αν βάλω πάνω τηλέφωνο θα κάνει κλήσεις από την sim το έχει δοκιμάσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Στις 3/6/2024 στις 12:53 ΜΜ, ANAGNPANA είπε Απλά να γνωρίζεις ότι μπορείς να βγάλεις twinsim και για το COSMOTE NEO εγώ πηγα σε Γερμανό και έβγαλα Καλησπερα. Γνωρίζεις αν βγάλω TWINSIM σε COSMOTE NEO με απεριόριστα δεδομένα και την μια κάρτα την έχω στο κινητό και την δεύτερη σε HOTSPOT router 5G που δεν έχει τηλεφωνία θα δουλεύουν ταυτόχρονα? Οι κλήσεις δηλαδή θα έρχονται στο κινητό και το ROUTER θα δίνει δεδομένα ταυτόχρονα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μπορείς να βγάλεις αλλά ταυτόχρονα δεν δουλεύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε Μπορείς να βγάλεις αλλά ταυτόχρονα δεν δουλεύουν Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου ρυθμίσεις για vodafone voip που μπορώ να βρω ώστε να ρυθμίσω ενα Grandstream ΗΤ801 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα