Προς το περιεχόμενο

Ενοικίαση αυτοκινήτου

gsisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χριστός Ανέστη. Θέλω να κατέβω για μια δουλειά από Θεσσαλονίκη Αθήνα και θα χρειαστεί να νοικιάσω ένα αμάξι. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από αυτό και θέλω να ρωτήσω τα εξής. Μέσω skyscanner βρίσκω αμάξια από 8Ε(?). Στο τέλος μου ζητάει αν θέλω έξτρα ασφάλεια και μαζεύεται ένα ποσό περίπου 30€. Ξέρω πως χωρίς την ασφάλεια ζητάνε πιστωτική και δεσμεύουν ένα ποσό. Αν πληρώσω την ασφάλεια ισχύει το ίδιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, gsisr είπε

Χριστός Ανέστη. Θέλω να κατέβω για μια δουλειά από Θεσσαλονίκη Αθήνα και θα χρειαστεί να νοικιάσω ένα αμάξι. Δεν έχω καθόλου εμπειρία από αυτό και θέλω να ρωτήσω τα εξής. Μέσω skyscanner βρίσκω αμάξια από 8Ε(?). Στο τέλος μου ζητάει αν θέλω έξτρα ασφάλεια και μαζεύεται ένα ποσό περίπου 30€. Ξέρω πως χωρίς την ασφάλεια ζητάνε πιστωτική και δεσμεύουν ένα ποσό. Αν πληρώσω την ασφάλεια ισχύει το ίδιο;

Προσφατα νοικιασα απο το αεροδρομιο για μια μερα. Το ειχα κλεισει με 8ε και γω και φυσικα οταν πηγα εκει με ενημερωσαν για την ασφαλεια. την πληρωσα ηταν γυρω στα 30ε και δεν μου ζητησαν πιστωτικη ουτε τιποτα. 

• Like 1
  • Thanks 1

• 2 μήνες μετά...

καλησπέρα. τα χρήματα της εγγύησης σε πόσο καιρό σας τα αποδέσμευσαν; νοίκιασα από goldcar στην Σαντορίνη, το επέστρεψα στις 18/7 και ακομη φαίνονται δεσμευμένα στην πιστωτική 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...