Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαϊου 2 minutes ago, freegr said: Άντε και σε ανώτερα μέχρι να έρθει στην αγορά θα περάσουν ΚΑΝΑ 2 χρόνια για να γίνει προσιτός στο κοινό; Δεν θα γίνει ποτέ "προσιτός" στο κοινό, είναι enterprise ssd. Στου κουφού την πόρτα βέβαια το post μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostafunk Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 3 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Τσόντες κατεβάζεις ή βιογραφίες; «Τα απαντά της Sasha Grey» «Η οδύσσεια της του πήδηματος» «Too Big Bang» Νομιζω πρέπει να με προσλάβουν για τίτλους… Kαλες ?? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyw Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου για endurance είπαν τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου δεν μετραει το μεγεθος λενε αλλα η ποιοτητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 11 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν θα γίνει ποτέ "προσιτός" στο κοινό, είναι enterprise ssd. Στου κουφού την πόρτα βέβαια το post μου... Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουμε προσιτούς 16-32TB SSDs και έχουμε εγκλωβιστεί με το spinning rust. Με τις ταχύτητες που έχουν πλέον οι HDD, δεν με χαλάει και τόσο αλλά χωρίς ανταγωνισμό οι τιμές των HDD είναι και αυτές στον θεό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαϊου 5 minutes ago, michael92 said: Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουμε προσιτούς 16-32TB SSDs και έχουμε εγκλωβιστεί με το spinning rust. Με τις ταχύτητες που έχουν πλέον οι HDD, δεν με χαλάει και τόσο αλλά χωρίς ανταγωνισμό οι τιμές των HDD είναι και αυτές στον θεό. Γιατί οι 4 και 8ΤΒ είναι προσιτοί? 😛 Δυστυχώς ή ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία δεν αγοράζει πλέον μεγάλους σε χωρητικότητα "δίσκους". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 2 ώρες πριν, Tablet είπε δεν μετραει το μεγεθος λενε αλλα η ποιοτητα.. Αυτό ήθελα να καταλάβει η πρώην μου , αλλά επέμενε στο μέγεθος 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, sstratos είπε Αυτό ήθελα να καταλάβει η πρώην μου , αλλά επέμενε στο μέγεθος 😁 τωρα εδω εχουμε θέμα γιατι και δεν της έδωσες να καταλάβει την ποιότητα ουτε την έπεισες για το μέγεθος. Αδελφε μου παμε για 2-0 σε αυτη την περιπτωση , αλλα μην στεναχωριέσαι δεν φταις εσυ, ολες ίδιες ειναι που λένε Επεξ/σία 7 Μαϊου από Tablet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα