balarinio Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, Τέλος Ιουνίου λήγει η VDSL σύνδεση μου (ονόματι Fiber 100), και στο app της Nova έχουν εμφανιστεί 2 επιλογές για ανανέωση, η μια λέγεται Fiber 100l με 27 €/μήνα και η άλλη Fiber 100 με 29 €/μήνα. Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχουν? Δε βρήκα πληροφορίες ούτε στο site της Νοva ούτε στο internet. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 6 Μαϊου από balarinio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selinakatos Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου Συγγνώμη για το άσχετο αλλά είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση περί συμβολαίου αλλά εμένα στο app μου εμφανίζει κενή σελίδα όταν πατάω την προσφορά.Εσενα που στο βγάζει Επίσης υποθέτω πως έχει να κάνει με το αν η ίνα έρχεται μέσα στο σπίτι ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free_xariz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας, και εγώ βλέπω στο app της nova : Fiber 100l με 27 €/μήνα και η άλλη Fiber 100 με 29 €/μήνα. Ποια η διαφορά τους; Ποια επέλεξες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Παιδιά το ίδιο και σε μένα. Υποθέτω ότι το fiber100I είναι η προσωπική προσφορά μόνο για την συνδεση σου και για αυτό έχει πιο χαμηλή τιμή. Η άλλη είναι η τιμή που τρέχει σήμερα σε οποιον κάνει νέο συμβόλαιο άμα δείτε στο σαιτ της νόβα. Αλλά αυτό είναι η υπόθεση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα