Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο d τι ειναι? το να φτασει 100 τοις 100 πες οκ .αλλα παλι δεν θα πρεπε να ριχνει μπλε οθονη. δες και για αυτον firmware οπως και για τον d αν ειναι nvme,ssd. 

5 minutes ago, tolis9 said:

Τον ιντενσο δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου δυστυχώς!και ο ocz είναι ο c σωστά!τα ίδια ακριβώς έκανε όταν τα είχα όλα στο c ,παιχνίδι και  λειτουργικό.τωρα είναι c λειτουργικό d παιχνιδι

και δες τι λεει το hd sentinel για την υγεια του δισκου

Επεξ/σία από poulinos
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

ο d τι ειναι? το να φτασει 100 τοις 100 πες οκ .αλλα παλι δεν θα πρεπε να ριχνει μπλε οθονη. δες και για αυτον firmware οπως και για τον d αν ειναι nvme,ssd. 

και δες τι λεει το hd sentinel για την υγεια του δισκου

ο d ειναι ενας wdcaviar 750gb hdd με 100% υγεια και θερμοκρασια 

ο c ειναι ο ocz agility  3 128gb einai 100 % θερμοκρασια υγεια 84 % αλλα λεει 87 μερες του μενουν.....το μελλον ξερει?πως γινεται αυτο?

Επεξ/σία από tolis9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21 minutes ago, tolis9 said:

ο c ειναι ο ocz agility  3 128gb einai 100 % θερμοκρασια υγεια 84 % αλλα λεει 87 μερες του μενουν.....το μελλον ξερει?πως γινεται αυτο?

το 87 μερες ειναι κατα προσεγγιση και δεν μας νοιαζει και τοσο .αλλα οτι εχει πεσει η υγεια στο 84% σημαινει οτι εχει φαει λιγο τα ψωμια του. να ηταν κανα 95 τιποτα τετοιο θα ελεγα οκ.αλλα εχει αρχισει να παιρνει την κατω βολτα σιγα σιγα απο το γραψε σβησε.

o μηχανικος μια χαρα.και οπως φαινεται παιζει και μια χαρα.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tolis9 είπε

128gb και ήταν φουλάρισμενος. Σημαίνει ότι έφαγε πολύ απο την ζωή του. Πόσο γεμάτος είναι τώρα? Εάν είναι πάνω από 70% αρχίζει και γίνεται αργός (όσο πιο πολύ γεμίζει τόσο πιο αργός θα γίνεται). Και. Η φθορά του το καθυστερεί ακόμη πιο πολύ.

Αλλα και πάλι δεν είχα ποτέ μπλε οθόνες λόγω γεμάτου δισκου.

Δοκίμασε να αλλάξεις και τις θύρες Sata ή ακόμη καλύτερα και τα καλώδια Sata. Ίσως να αλλάξεις και τα power connectors που χρησιμοποιείς.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
27 minutes ago, SeNNinhA said:

128gb και ήταν φουλάρισμενος. Σημαίνει ότι έφαγε πολύ απο την ζωή του. Πόσο γεμάτος είναι τώρα? Εάν είναι πάνω από 70% αρχίζει και γίνεται αργός (όσο πιο πολύ γεμίζει τόσο πιο αργός θα γίνεται). Και. Η φθορά του το καθυστερεί ακόμη πιο πολύ.

Αλλα και πάλι δεν είχα ποτέ μπλε οθόνες λόγω γεμάτου δισκου.

Δοκίμασε να αλλάξεις και τις θύρες Sata ή ακόμη καλύτερα και τα καλώδια Sata. Ίσως να αλλάξεις και τα power connectors που χρησιμοποιείς.

οσο αργος και αν ειναι δεν δικαιολογει να φαει bsod.εδω φαντασου φορτωσα image του laptop μου σε usb stick για κατι δοκιμες και το stickaki εδινε πονο 100 % συνεχεια.ολα ηταν σαν να ειχα 486 και φορτωνα απο floppy.δεν εφαγα bsod indeed

• Like 1
Δημοσ.

Problem Solved so far!!!!

Καλημερα ,μετα απο γενικη επεμβαση αλλαγης τροφοδοτικου αλλαγης θερμοαγωγιμης και τσεκαρισμα καλωδιων σκληρου δισκου τολμω να πω πως ειμαστε καλα μεχρι στιγμης!

μπηκε λοιπον ενα ποιοτικοτερο και ποιο νεο τροφοδοτικο ,

αλλαχτηκε παστα σε μχ-4 

και το πιθανοτερο προβλημα μαλλον ηταν χωρις να το παρατηρησω καθως απο τη φουρια μου να αλλαξω γρηγορα τροφοδοτικο βγηκε το sata cable πανευκολα και μου εμεινε στο χερι,οποτε θεωρω οτι εκει ηταν το μεγαλο προβλημα!

Μεχρι στιγμης ολα καλα,και τα σημαδια ειναι καλα οποτε......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ για τη βοηθεια σας 

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tolis9 είπε

Problem Solved so far!!!!

Καλημερα ,μετα απο γενικη επεμβαση αλλαγης τροφοδοτικου αλλαγης θερμοαγωγιμης και τσεκαρισμα καλωδιων σκληρου δισκου τολμω να πω πως ειμαστε καλα μεχρι στιγμης!

αλλαχτηκε παστα σε μχ-4 

και το πιθανοτερο προβλημα μαλλον ηταν χωρις να το παρατηρησω καθως απο τη φουρια μου να αλλαξω γρηγορα τροφοδοτικο βγηκε το sata cable πανευκολα και μου εμεινε στο χερι,οποτε θεωρω οτι εκει ηταν το μεγαλο προβλημα!

Μεχρι στιγμης ολα καλα,και τα σημαδια ειναι καλα οποτε......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ για τη βοηθεια σας 

Πάρα πολλές βλάβες κρύβονται σε απλά πραγματάκια.

Είναι πολύ πιθανό να μην πατούσε καλα το καλώδιο. Το θεωρώ πιο πιθανή αιτία από το τροφοδοτικό, ειδικά όταν μιλάμε για δίσκους και ακόμη περισσότερο ssd.

Καλή τύχη τώρα.

Εάν ο δίσκος σου είναι πολύ γεμάτος τότε προγραμματίσε μια αλλαγή σε μεγαλύτερο. Τα 128gb τα θεωρώ πια πολύ λίγα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Πάρα πολλές βλάβες κρύβονται σε απλά πραγματάκια.

Είναι πολύ πιθανό να μην πατούσε καλα το καλώδιο. Το θεωρώ πιο πιθανή αιτία από το τροφοδοτικό, ειδικά όταν μιλάμε για δίσκους και ακόμη περισσότερο ssd.

Καλή τύχη τώρα.

Εάν ο δίσκος σου είναι πολύ γεμάτος τότε προγραμματίσε μια αλλαγή σε μεγαλύτερο. Τα 128gb τα θεωρώ πια πολύ λίγα.

Ναι αυτο θα κανω ,αναγκαστικα θα παω σε ενα μεγαλυτερο πλεον δεν χωραει σχεδον τιποτα!οριακα ειναι και τον εχω και καμποσα χρονια....εχει αλλαξει πολλα πισι!

Δημοσ.
3 hours ago, tolis9 said:

Ναι αυτο θα κανω ,αναγκαστικα θα παω σε ενα μεγαλυτερο πλεον δεν χωραει σχεδον τιποτα!οριακα ειναι και τον εχω και καμποσα χρονια....εχει αλλαξει πολλα πισι!

και καλο ειναι που αλλαξες το τροφοδοτικο με ενα πιο καλο απο αυτα του κιλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, tolis9 said:

Μπορω να ρωτησω ποιο τροφοδοτικο μπηκε? :)

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
1 ώρα πριν, benign είπε

Μπορω να ρωτησω ποιο τροφοδοτικο μπηκε? :)

Μπήκε ένα corsair tx-550 m που είχα στον βασικό μου υπολογιστή!

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, tolis9 said:

Μπήκε ένα corsair tx-550 m που είχα στον βασικό μου υπολογιστή!

Και στον βασικο σου υπολογιστη,φανταζομαι θα βαλεις καποιο καλο. :)

Δημοσ.

Ναι έβαλα ένα corsair rmx 650 !δεν θεωρείς καλό το tx550m?

3 λεπτά πριν, benign είπε

Και στον βασικο σου υπολογιστη,φανταζομαι θα βαλεις καποιο καλο. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, tolis9 said:

Ναι έβαλα ένα corsair rmx 650 !δεν θεωρείς καλό το tx550m?

ειναι απλη σειρα το tx αλλα ειναι corsair και ειναι gold και οχι 10 ευρω τροφοδοτικο

οποτε ειναι μια χαρα

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...