Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konapaz είπε

Ας παρω την γκαρσονιερα μου και το παρκαρω και ανω πολη την 1η χρονια :D 

Λοιπον θα αγοράσω και θα στο νοικιασω τον 1ο χρονο με μισο νεφρο :D 

Δεν μένω Β. Ελλάδα φίλε, Αθήνα, Νότια Προάστια μένω  :) εδω καλά καλά φιλοξενούμενος είμαι, για να νοικιάσω και σε άλλη πόλη ειμαι :P  :P 

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε καθε περιπτωση φροντισε να βρεις σπιτι κοντα στα κλαπς, ωστε να μη χρειαζεται να παιρνεις αμαξι αν ειναι να εισαι μονιμως σουρωμενος. Μην παρεις και σβαρνα καναν αθωο.

• Haha 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά, ποιά περιοχή θεωρείται η καλύτερη στο κέντρο στην Θεσσαλονίκη, για κάποιον νέο -πέριξ των 30-, που δεν του αρέσουν τα club, οι καραγκιόζηδες, όσοι μιλούν ΟΛΗ την ώρα για ποδόσφαιρο, η πολύ φασαρία, αλλά του αρέσουν τα μέρη με "ζωντάνια", νεανικό κόσμο και άνθρωποι με κάποια σοβαρότητα (δηλαδή όχι κάγκουρες);

αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει τέτοια περιοχή γενικά στην Ελλάδα :P

Επεξ/σία από Manefs23
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Manefs23 είπε

Τελικά, ποιά περιοχή θεωρείται η καλύτερη στο κέντρο στην Θεσσαλονίκη, για κάποιον νέο -πέριξ των 30-, που δεν του αρέσουν τα club, οι καραγκιόζηδες, όσοι μιλούν ΟΛΗ την ώρα για ποδόσφαιρο, η πολύ φασαρία, αλλά του αρέσουν τα μέρη με "ζωντάνια", νεανικό κόσμο και άνθρωποι με κάποια σοβαρότητα (δηλαδή όχι κάγκουρες);

αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει τέτοια περιοχή γενικά στην Ελλάδα :P

Έχουμε αραδιάσει τόσες περιοχές εδώ μέσα, τι άλλο να κάνουμε; 

• Haha 1
Δημοσ.

Εγω θα προτεινα Ευοσμο.Εχει καλη αγορα,εχει μεγαλη πλατεια με μαγαζια.Οποτε και να πας θα εχει κοσμο. Γενικα  αναπτυσσεται και θα συνεχισει πιστευω.Βαρεθηκες πας κεντρο.Αλλα στην καθημερινοτητα σου θα εισαι πιο χαλαρα απο οτι αν ζουσες στο κεντρο.Εχουν ανεβει φυσικα οι τιμες για αγορα και ενοικιο και εκει αλλα δεν φτανουν ακομα τις τιμες του κεντρου.Στον ευοσμο θα βρεις σπιτια απο το 2000 και μετα κεντρο και ανατολικα θα βρες του 1980 ξερογω,οσο και να το ανακαινισεις θα ειναι πιο μεγαλο απο εσενα 😅

Επισκέπτης
Δημοσ.

googl-αρα στο maps που ειναι ο Εύοσμος, είναι μακριά απο κέντρο, μακριά απο Θάλασσα και απο πράσινο, ΜΜΕ σταθερης τροχιάς δεν υπαρχουν, και στο earth view μοιάζει σαν φαβέλα, πουθενά πράσινο. Θα έφευγα απο Αθηνα να πάω κάπου με προοπτικές, αλλά με σχετικά καλή ποιότητα ζωής... λιγο που το έψαξα εχθες, δεν με ψηνει η Θεσσαλονικη για μονιμη μετακομιση :( οχι οτι η Αθηνα ειναι παράδεισος αλλά έχει κάποια positives

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Manefs23 είπε

googl-αρα στο maps που ειναι ο Εύοσμος, είναι μακριά απο κέντρο, μακριά απο Θάλασσα και απο πράσινο, ΜΜΕ σταθερης τροχιάς δεν υπαρχουν, και στο earth view μοιάζει σαν φαβέλα, πουθενά πράσινο. Θα έφευγα απο Αθηνα να πάω κάπου με προοπτικές, αλλά με σχετικά καλή ποιότητα ζωής... λιγο που το έψαξα εχθες, δεν με ψηνει η Θεσσαλονικη για μονιμη μετακομιση :( οχι οτι η Αθηνα ειναι παράδεισος αλλά έχει κάποια positives

Αν επιτρέπεται, που ζεις τώρα;

Επίσης, τι εννοείς με το ΜΜΜ σταθερής τροχιάς δεν υπάρχουν;

Κοτζάμ μετρό δεν σου κάνει; 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Haha 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

1) δυστυχώς Αθηνα :( Νότια 

2) σταθερής τροχιάς = μετρο, τραμ, ηλεκτρικος ... δλδ πάνω σε ράγες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Manefs23 είπε

ΜΜΕ σταθερης τροχιάς δεν υπαρχουν

Το Ε τι σημαίνει? 

Πόσο χρονών είσαι γιατί μου φαίνεται ότι τώρα ανακαλύπτεις τον κόσμο. 

• Haha 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Το Ε τι σημαίνει? 

Πόσο χρονών είσαι γιατί μου φαίνεται ότι τώρα ανακαλύπτεις τον κόσμο. 

μπερδευτηκα ΜΜΜ. Συγνωμη.

Σε ηλικία για γάμο (ή παντρειά που λέει η γιαγιά μου :P )

Επεξ/σία από Manefs23
Δημοσ.
6 hours ago, Manefs23 said:

2) σταθερής τροχιάς = μετρο, τραμ, ηλεκτρικος ... δλδ πάνω σε ράγες

Μα αυτά δεν υπάρχουν πουθενα εκτός Αθήνας 

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Μα αυτά δεν υπάρχουν πουθενα εκτός Αθήνας 

Δεν είναι το ίδιο να μην υπάρχουν μέσα σταθερής τροχιάς π.χ στη Λάρισα ή στα Τρίκαλα ή στα Ιωάννινα με τον να μην υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Έμεινα 4 χρόνια στην Τριανδρία ως φοιτητής και έχει όλα αυτά που αναζητάς, εκτός από νυχτερινή ζωή. Αλλά δίπλα είναι η Τούμπα όπου ακόμα και να περπατήσεις δεν θα πάρει πάνω από 15-20 λεπτά, οπότε δεν νομίζω να είναι μεγάλο πρόβλημα. Πολύ εύκολη πρόσβαση επίσης σε περιφερειακό αλλά και στο κέντρο μέσω Κατσιμίδη και Εγνατίας.

• Like 1
Δημοσ.
50 minutes ago, Manefs23 said:

Δεν είναι το ίδιο να μην υπάρχουν μέσα σταθερής τροχιάς π.χ στη Λάρισα ή στα Τρίκαλα ή στα Ιωάννινα με τον να μην υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη.

Δεν διαφωνώ. Εσυ έψαχνες στον Εύοσμο…  ΜΜΕ σταθερής τροχιάς, εξ ου και η επισήμανση 

Δημοσ.

Περιοχές κοντά στον κέντρο με τα χαρακτηριστικά (στο περίπου) που αναζητάς είναι η Τούμπα(Άνω κατά προτίμηση) και ή Τριανδρία που προαναφέρθηκε. Περιοχές όπως ο Εύοσμος και η Καλαμάρια είναι  μακριά από το  κέντρο , άσε που η δεύτερη είναι ακριβή .Έχε κατά νου ότι η Θεσσαλονίκη , παρόλο που είναι μια σταλιά σε σχέση με την Αθήνα, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κυκλοφοριακό πρόβλημα και κάκιστα ΜΜΜ(ΟΑΣΘ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...