Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω πάει Ολλανδία, δεν εχω άποψη, ξέρω μονο απο οσα διαβαζω οτι για ενοίκιο πρέπει να δώσεις κ#&*. 😁

Γερμανία αναγκαστηκά λόγω γλώσσας και θεσεων στο τομέα μου, προτιμώ σίγουρα Γαλλία ή Ιταλία σε κουλτούρα...

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγόρασε σπίτι το οποίο να έχει και πάρκινγκ..από Μαρτίου έως ευζώνων να βρεις ένα σπίτι είσαι μια χαρά.Αν είσαι και κάτω από Δελφών η παραλία είναι 5 λεπτά με τα πόδια..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gatz1983 είπε

Αγόρασε σπίτι το οποίο να έχει και πάρκινγκ..από Μαρτίου έως ευζώνων να βρεις ένα σπίτι είσαι μια χαρά.Αν είσαι και κάτω από Δελφών η παραλία είναι 5 λεπτά με τα πόδια..

Αν ειναι να αγορασω και parking, ειδικα σε Νεα Παραλια, θα πρεπει να κανω και 2ο επάγγελμα για να ξεχρεωσω... στην Γιαννιτσών μετα τις 11 :P :lol:

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Δεν έχω πάει Ολλανδία, δεν εχω άποψη, ξέρω μονο απο οσα διαβαζω οτι για ενοίκιο πρέπει να δώσεις κ#&*. 😁

Γερμανία αναγκαστηκά λόγω γλώσσας και θεσεων στο τομέα μου, προτιμώ σίγουρα Γαλλία ή Ιταλία σε κουλτούρα...

Spoiler

Ααα χάνεις.. στην δουλεια πας με ποδήλατο... ασε που δεν θα σε νοιαζει κιολας, εχει κατι μανιταρακια που τα παιρνεις και ουτε σε νοιαζει αν το σπιτι εχει θεα, ή ειναι μεγάλο, κρύο ή ζεστο... τα παιρνεις νομιμα και ολα ειναι ροδινα  :lol:

9 λεπτά πριν, gatz1983 είπε

Έχει πολυκατοικίες που έχουν θέση πάρκινγκ από μόνες τους.

Δυστηχώς, με παρκινκ ανεβαζουν κατα πολυ τις τιμές, γιατι αυτομάτως εκτός απο παρκινκ πρεπει να ειναι και πιο καινουρια η οικοδομη  (+40.000 )

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, konapaz είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ααα χάνεις.. στην δουλεια πας με ποδήλατο... ασε που δεν θα σε νοιαζει κιολας, εχει κατι μανιταρακια που τα παιρνεις και ουτε σε νοιαζει αν το σπιτι εχει θεα, ή ειναι μεγάλο, κρύο ή ζεστο... τα παιρνεις νομιμα και ολα ειναι ροδινα  :lol:

lol, μπα δεν ασχολουμαι με αυτα, μεχρι ναργιλε :P Δεν ξερω εχω μια αρνητική άποψη για την Ολλανδία, ισως λανθασμένη, δεν εχω πάει ποτέ, και στα ταξίδια που θελω να κάνω σε χώρες της Ευρώπης δεν ειναι καν στην λίστα μου. Στην Ολλανδία ήσουν; 

Βρήκα προσφατα μια θεση, αλλα ειδα μισθο και μετά στο numbeo τι παιζει με τα ενοικια και το εκλεισα τρεχοντας

Επεξ/σία από Manefs23
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Manefs23 είπε

lol, μπα δεν ασχολουμαι με αυτα, μεχρι ναργιλε :P Δεν ξερω εχω μια αρνητική άποψη για την Ολλανδία, ισως λανθασμένη, δεν εχω πάει ποτέ, και στα ταξίδια που θελω να κάνω σε χώρες της Ευρώπης δεν ειναι καν στην λίστα μου. Στην Ολλανδία ήσουν; 

Spoiler

Οχι Ελλαδα remotely για Ελληνικες εταιριες.  Ολλανδια για διακοπές σε Αμστερνταμ. Δεν χρειαζεται να κανεις, ολη η πολη μυρίζει οποτε κανεις αυτοματως και τζαμπε :lol: Αν πας εστω και για 1-2 μερες διακοπες μπορει να αλλαξεις γνωμη (ααα εχει και πολυ ωραιες ψηλες γυναικες :D )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν θες να πλήξεις αλλά να βλέπεις και να συναναστρέφεσαι νέο και δημιουργικό κόσμο και όχι παππούδες , Κέντρο και Πανεπιστήμια γύρω , 

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ethereum είπε

αν δεν θες να πλήξεις και να βλέπεις νέο κόσμο και όχι παππούδες , Κέντρο και Πανεπιστήμια γύρω 

Καλα αυτο που λες παιζεται... σωζουν βεβαια την κατασταση καπως τα Πανεπιστήμια...  ;) 

Δες εδώ: 

https://www.voria.gr/article/dimos-thessalonikis-pio-mikros-pio-gerasmenos-echase-72000-katikous-se-mia-dekaetia

Επεξ/σία από konapaz
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για μένα το κέντρο είναι καλύτερο , θα περάσεις καλά απο οπουδήποτε είτε ανατολικά είτε δυτικά , είναι ζωντανα τα πράματα , οικονομικά , επιχειρηματικά , απο ανθρώπους , απ όλες τις απόψεις , πολλα events , happenings 

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ethereum είπε

για μένα το κέντρο είναι καλύτερο , θα περάσεις καλά απο οπουδήποτε είτε ανατολικά είτε δυτικά , είναι ζωντανα τα πράματα , οικονομικά , επιχειρηματικά , απο ανθρώπους , απ όλες τις απόψεις , πολλα events , happenings 

Ειναι η μεγιστη προτεραιοτητα μου

"ζωντανα τα πράματα , οικονομικά , επιχειρηματικά , απο ανθρώπους , απ όλες τις απόψεις , πολλα events , happenings"

Αν επιλεξω αυτή την λυση τελικα, θα χρειαστω και ενα μηχανακι, δεν παλευεται με αυτοκινητο το κέντρο :D 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

απο ενοίκια τι παίζει η Θεσσαλονίκη; αρκεί το ένα νεφρό ή και τα δύο; 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, konapaz είπε

Ειναι η μεγιστη προτεραιοτητα μου

"ζωντανα τα πράματα , οικονομικά , επιχειρηματικά , απο ανθρώπους , απ όλες τις απόψεις , πολλα events , happenings"

Αν επιλεξω αυτή την λυση τελικα, θα χρειαστω και ενα μηχανακι, δεν παλευεται με αυτοκινητο το κέντρο :D 

Αν νοικιάσεις ή αγοράσεις σπίτι στο κέντρο, δικαιούσαι θέση μόνιμου κατοίκου.

απλά επειδή ζητάνε Ε1 για επιβεβαίωση ότι είναι κύρια κατοικία, ίσως έχεις θέμα την πρώτη χρονιά, καθώς στο Ε1 θα φαίνεται ότι είσαι κάτοικος άλλης περιοχής...

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αν νοικιάσεις ή αγοράσεις σπίτι στο κέντρο, δικαιούσαι θέση μόνιμου κατοίκου.

απλά επειδή ζητάνε Ε1 για επιβεβαίωση ότι είναι κύρια κατοικία, ίσως έχεις θέμα την πρώτη χρονιά, καθώς στο Ε1 θα φαίνεται ότι είσαι κάτοικος άλλης περιοχής...

Ας παρω την γκαρσονιερα μου και το παρκαρω και ανω πολη την 1η χρονια :D 

16 ώρες πριν, Manefs23 είπε

απο ενοίκια τι παίζει η Θεσσαλονίκη; αρκεί το ένα νεφρό ή και τα δύο; 😁

Λοιπον θα αγοράσω και θα στο νοικιασω τον 1ο χρονο με μισο νεφρο :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...