iosifise Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Καλημέρα φιλε! Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Βάση κριτηρίων θα επελεγα περιοχές οπως Χαριλάου και Αναληψη. 1 1
The_Judas Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 11 ώρες πριν, Black Demis είπε θα έλεγα ψάχνεις λάθος περιοχη.......... λάθος μου .... μετά θα έλεγα ψάχνεις λάθος πόλη......... λάθος μου.... ακομη και λάθος χώρα ειναι καθος πχ ελβετια περιλαβαίνει όλα τα παραπάνω εκτός από Νυχτερινή έντονη ζωή, βασικα δεν έχει καν νυχτερινή ζωή....... μάλλον λάθος πλανήτης θα έλεγα εχουμε και περιοχη Νεα Ελβετια στην Θεσσαλονικη. 1
Black Demis Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 59 minutes ago, The_Judas said: εχουμε και περιοχη Νεα Ελβετια στην Θεσσαλονικη. Ε λίγο κλέβουν λίγο δέρνουν λίγο τζάκι έχει, όλα τα άλλα είναι μέσα σε αυτά που ανέφερε Γενικός αυτά που ζητάει δεν συμβαδίζουν με έναν όρο και λέγεται νυχτερινή ζωή
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 1) μακριά από Δυτικές συνοικίες - ναυαρίνο - πλ.Ιπποδρομίου - ροτόντα (παραβατικότητα-ναρκωτικά κ.τ.λ.) 2) όχι πάνω από Ολύμπου 1
giwfys Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 18 hours ago, konapaz said: Καλησπέρα σε όλους Ψάχνω για να μετακομίσω μόνιμα σε Θεσσαλονίκη κανοντας απευθείας αγορά studio/γκαρσονιέρας Το θέμα ειναι δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια περιοχή! (αν και ειχα μεινει στο παρελθόν αρκετα χρονια κέντρο/καλαμαριά) Με τοσα που έχω διαβασει, μια με την ασφάλεια καθε περιοχής, parking, κυκλοφοριακό, ζωή, διασκέδαση, ακριβεια κτλ εχω αλλάξει αρκετές φορές γνώμη. Θελω επιτέλους να αποφασίσω και θα ήθελα την βοήθεια απο οσους την ζείτε Τα επιθυμητα κριτήρια μου ειναι: Σχετική ασφάλεια (και την νύχτα) Νυχτερινή εντονή ζωή, πολλά καταστήματα, κοντά σε πλατείες (καπου κοντά προσβάσιμη με τα πόδια) Ποιοτικό κόσμο, κύριες ηλικίες (35 - 45) - (ladies & guys το αναφέρω γιατι στην τωρινη μου πολη μου το 80% ειναι 50+ ή 17- , δεν θελω να το ξαναζήσω ) Αν η περιοχή που θα προτείνετε δεν ειναι στο κεντρο, να μπορω σε 20 λεπτά max, να ειμαι εκει με οχημα. Να βρίσκω parking σε λιγοτερο απο μισή ώρα, αν και δεν παιρνω συχνά όχημα, εκτος για αγορες, market κτλ Δεν με ενδιαφέρει να ειναι κοντά σε περιοχές γραφειών/βιομηχανιας, δουλευω remotely οποτε αν εχω καλο internet με καλύπτει! Α και να μην ειναι παρα πολύ τίγκα/πήχτρα η περιοχή αλλά ουτε και αραιοκατοικημένη Ειχα καταλήξει σε διάφορες περιοχές οπως Χαριλάου, Ανω/Κάτω Τούμπα, Ανω πόλη, αλλά και δυτικά όπως Ευοσμο. Αλλα διαβάζω το ενα άρθρο μετα το άλλο και δεν αποφασίζω! Please help me Thank you ! Το θεμα ειναι και τι ποσο διαθετεις. Εγω κεντρο θα εμενα, οσο πιο κεντρο γινεται. Μπορεις ομως χρηματικα?
konapaz Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, giwfys είπε Το θεμα ειναι και τι ποσο διαθετεις. Εγω κεντρο θα εμενα, οσο πιο κεντρο γινεται. Μπορεις ομως χρηματικα? Αν χρειαστει παιρνω και δάνειο. Αν εννοεις ψηλά π.χ. κοντα ροτοντα μερια η εγκληματικοτητα εχει ανεβει. Χαμηλά κεντρο πολυ πήχτρα καθημερινα, ουτε να αναπνευσεις μπορεις & για parking κανεις τον σταυρος σου αν βρεις - οχι στο μισαωρο... Ειπαμε να εχει πολυ κοσμο, αλλα να μπορεις να ζησεις κιολας
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 11 ώρες πριν, konapaz είπε Κοιτα... ολα εξαρτονται απο το τι θελεις. Ειναι ποιοτικη και σχετικα ασφαλή περιοχη. Αλλα ο κοσμος ειναι λιγο πιο απροσιτος. Επισης γυρνουσα βολτες μονος το βραδυ και δεν ειχε κοσμο (κοιμουνται απο τις 12) Νυχτερινα μαγαζια ειχε αρκετα (ολη η παραλια) πριν το 2010. Μετα αλλαξανε πολλά. Ειναι ακριβη περιοχη χωρις να εχει τοση αξια για μενα, αν σου αρεσει η φυση ειναι η ιδανικοτερη στην Θεσσαλονικη. Αν και ειμαι 35+ θελω παρτι μεχρι πρωι, ξεφαντωματα, να ρεει το ποτο και τετοια. Εκτος απο 1-2 μαγαζια σε ολοκληρη Καλαμαρια, δεν εχει κατι αλλο. Θα μου πεις τωρα μονο στο Κεντρο θα τα βρεις αυτά, ε γιαυτο και ψαχνω κατι σχετικα κοντά στο κεντρο! Μυρίζει ψιλοτρολ το θέμα αλλά θα απαντήσω σε αυτό. Είσαι 35+ και θες άγρια παρτι αλλά με άτομα της ηλικίας σου. Δε ξέρω μηπως σου σπαω τη φούσκα αλλά στην Ελλάδα αυτό δεν υπάρχει. Έξαλλα πάρτι κάνουν οι φοιτητές με φθηνά ποτά, αν ψάχνεις αυτό για να ριξεις καμία φοιτήτρια τότε οκ. 35+ και πάρτι μέχρι το πρωί δεν πάνε μαζί. Υπάρχουν μαγαζιά που συχνάζουν όντως μεγαλύτερης ηλικίας άτομα αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις, γιατί βγαίνουν σχετικά νωρίς μπας και γνωρίσουν κανέναν άνθρωπο της ηλικίας τους. Ή βγαίνουν ζευγάρια να πιούνε δυο ποτά και να πάνε για νάνι. 1
konapaz Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Μυρίζει ψιλοτρολ το θέμα αλλά θα απαντήσω σε αυτό. Είσαι 35+ και θες άγρια παρτι αλλά με άτομα της ηλικίας σου. Δε ξέρω μηπως σου σπαω τη φούσκα αλλά στην Ελλάδα αυτό δεν υπάρχει. Έξαλλα πάρτι κάνουν οι φοιτητές με φθηνά ποτά, αν ψάχνεις αυτό για να ριξεις καμία φοιτήτρια τότε οκ. 35+ και πάρτι μέχρι το πρωί δεν πάνε μαζί. Υπάρχουν μαγαζιά που συχνάζουν όντως μεγαλύτερης ηλικίας άτομα αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις, γιατί βγαίνουν σχετικά νωρίς μπας και γνωρίσουν κανέναν άνθρωπο της ηλικίας τους. Ή βγαίνουν ζευγάρια να πιούνε δυο ποτά και να πάνε για νάνι. Ε οχι και Ψιλοτρολ ρε αδελφέ! Αφου μπορω εγω σιγουρα θα μπορουν και αλλοι, δεν νομιζω να ειμαι μοναδικος του ειδους Ενταξει ισως ημουν υπερβολικος στο "εξαλλα παρτι" ας κανω διορθωση "εντονη νυχτερινη ζωή" οχι νανι απο τις 12-1 το βράδυ... Ξεφυγαμε ομως απο το θεμα, περιοχες ψαχνω, μπορεις να βοηθήσεις ? 6 ώρες πριν, animor είπε Με αυτά τα κριτήρια, θα πρότεινα από κέντρο, ανατολικά και χαμηλά, Νέα παραλία μέχρι το ύψος Λεωφ. Στρατού και μετά μέχρι το ύψος Δελφών. Θα έχει και μετρό κάποτε κατά μήκος, αφού ενδιαφέρεσαι για αγορά, ίσως το προλάβεις! Αν όμως θέλεις πρόσβαση στο κέντρο με τα πόδια, νομίζω μέχρι κάπου στην Μπότσαρη θα έβαζα το όριο. Το πάρκινγκ είναι πρόβλημα αλλά έβαλες το όριο να βρεις στο μισάωρο, όποτε οκ. Αν και πιστεύω ότι αφού μόνο για κέντρο και για σ/μ θα χρειάζεσαι αυτοκίνητο, σπάνια θα το χρειάζεσαι αν μένεις κάπου εκεί. Άλλη επιλογή, Κάτω τούμπα γύρω απ το γήπεδο, ή Τριανδρία χαμηλά. Μετά Χαριλάου, απομακρύνεσαι και είναι και πιο πήχτρα. Καλαμαρια ίσως μόνο γύρω απ τον πεζόδρομο, αλλά μακριά από κέντρο και πιο οικογενειακή. Ολη η ζωή είναι κυρίως στο κέντρο όποτε θα επικεντρωνόμουν σε περιοχή με εύκολη πρόσβαση εκεί και αν είναι δυνατόν με τα πόδια, όχι όμως προς τα πάνω, ούτε προς τη Δύση. Δυτικα γιατι την εχεις αποκλεισει τελειως ? Εχω ακουσει στο κεντρο (και ανω) εχει αρκετή ανάπτυξη ή και ηλιουπολη (Δεν μιλαω για Αμπελοκηπους ή ακομα χειροτερα Δεντροποταμο κτλ) Ανατολικα οκ, Αρα κάτω Τούμπα, Ανάληψη, Αγια Τριάδα ? 5 ώρες πριν, iosifise είπε Καλημέρα φιλε! Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Βάση κριτηρίων θα επελεγα περιοχές οπως Χαριλάου και Αναληψη. Αληθώς Ανέστη! Χαριλαου δεν απομακρυνομαστε λιγο απο κεντρο ? Εχω ακουσει επισης οτι ειναι πηχτρα. Αγια Τριάδα έως Αναληψη πως σου φαινονται ? 1 ώρα πριν, MaxHeadroom_2023 είπε 1) μακριά από Δυτικές συνοικίες - ναυαρίνο - πλ.Ιπποδρομίου - ροτόντα (παραβατικότητα-ναρκωτικά κ.τ.λ.) 2) όχι πάνω από Ολύμπου 1) Δυτικές συνοικίες, Ευοσμος Κεντρο και ανω εχω ακουσει για αναπτυξη, ισχυει και εκει η παραβατικοτητα ? 2) Πανω απο Ολυμπου λογω των περιεργων δρομων/σοκακια ή και κατι αλλο ? 1 ώρα πριν, MaxHeadroom_2023 είπε
iosifise Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Η Ανάληψη/Χαριλάου στο υψος της Καραμανλη είναι 10 λεπτα από το κεντρο (με αυτοκίνητο), 15 λεπτα από την νέα παραλία (με τα πόδια) και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο (πάλι με αυτοκίνητο). Επίσης έχει ικανοποιητική αγορά με πλήθος καταστήματων, φαρμακείων και σουπερ μάρκετ. Απλά εφόσον δουλεύετε full remote γιατί δεν πάτε στην περιφέρεια και συγκεντρώνετε στα αστικά κέντρα; Η οπτική ίνα έχει πάει παντού πλέον. Αφηστε που θα εχετε αλλη οικονομική επιφάνεια και άνεση καθώς το κόστος ζωής ειναι χαμηλότερο στην "επαρχία". Εγω αν ειχα την δυνατότητα αυτή θα ειχα φύγει προ πολλού από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτή η συγκεντρωτικοτητα είναι η μάστιγα του εθνους μας και η πηγή πολλών παθογενειων της χώρας μας, αν όχι όλων. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2024 από iosifise 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, iosifise είπε Απλά εφόσον δουλεύετε full remote γιατί δεν πάτε στην περιφέρεια και συγκεντρώνετε στα αστικά κέντρα; Η οπτική ίνα έχει πάει παντού πλέον. Αφηστε που θα εχετε αλλη οικονομική επιφάνεια και άνεση καθώς το κόστος ζωής ειναι χαμηλότερο στην "επαρχία". Εγω αν ειχα την δυνατότητα αυτή θα ειχα φύγει προ πολλού από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτή η συγκεντρωτικοτητα είναι η μάστιγα του εθνους μας και η πηγή πολλών παθογενειων της χώρας μας, αν όχι όλων. Συμφωνώ 100%. Και εγώ αυτό θέλω να κάνω, να πάω για 3 χρόνια εξωτερικό, και μετά στο νησί απ όπου κατάγομαι να δουλευω remotely.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, iosifise είπε Η Ανάληψη/Χαριλάου στο υψος της Καραμανλη είναι 10 λεπτα από το κεντρο (με αυτοκίνητο), 15 λεπτα από την νέα παραλία (με τα πόδια) και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο (πάλι με αυτοκίνητο). Επίσης έχει ικανοποιητική αγορά με πλήθος καταστήματων, φαρμακείων και σουπερ μάρκετ. Απλά εφόσον δουλεύετε full remote γιατί δεν πάτε στην περιφέρεια και συγκεντρώνετε στα αστικά κέντρα; Η οπτική ίνα έχει πάει παντού πλέον. Αφηστε που θα εχετε αλλη οικονομική επιφάνεια και άνεση καθώς το κόστος ζωής ειναι χαμηλότερο στην "επαρχία". Εγω αν ειχα την δυνατότητα αυτή θα ειχα φύγει προ πολλού από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτή η συγκεντρωτικοτητα είναι η μάστιγα του εθνους μας και η πηγή πολλών παθογενειων της χώρας μας, αν όχι όλων. Για να ψάχνει ζωή, έχει βαρεθεί την ησυχία της μικρής πόλης στην οποία μένει τώρα οπότε ψάχνει κάτι διαφορετικό. Η μικρή πόλη μπορεί να είναι καλή επιλογή για μια οικογένεια εφόσον η δουλειά είναι μόνο remote και δε σκοπεύεις να αλλάξεις, αλλά για εργένηδες π.χ. δεν είναι καλή επιλογή. 4 ώρες πριν, konapaz είπε Ε οχι και Ψιλοτρολ ρε αδελφέ! Αφου μπορω εγω σιγουρα θα μπορουν και αλλοι, δεν νομιζω να ειμαι μοναδικος του ειδους Ενταξει ισως ημουν υπερβολικος στο "εξαλλα παρτι" ας κανω διορθωση "εντονη νυχτερινη ζωή" οχι νανι απο τις 12-1 το βράδυ... Ξεφυγαμε ομως απο το θεμα, περιοχες ψαχνω, μπορεις να βοηθήσεις ? Μπα, δε μπορώ να βοηθήσω, είμαι Αθηναίος 1
konapaz Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 44 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Συμφωνώ 100%. Και εγώ αυτό θέλω να κάνω, να πάω για 3 χρόνια εξωτερικό, και μετά στο νησί απ όπου κατάγομαι να δουλευω remotely. Φιλε μου, αυτο ακριβως κανω εδω και 8 χρόνια! Και αυτή ειναι η αρχή μου, ιδια με την δική σου! Αλλά οταν ολοι οι φιλοι μου συγκεντρώθηκαν σε 2 πολεις και στην επαρχία τα πραγματα αραιώνουν, καποια στιγμη δεν αντέχεις... και θελεις να γυρισεις πισω... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 38 λεπτά πριν, konapaz είπε Φιλε μου, αυτο ακριβως κανω εδω και 8 χρόνια! Και αυτή ειναι η αρχή μου, ιδια με την δική σου! Αλλά οταν ολοι οι φιλοι μου συγκεντρώθηκαν σε 2 πολεις και στην επαρχία τα πραγματα αραιώνουν, καποια στιγμη δεν αντέχεις... και θελεις να γυρισεις πισω... Εννοείς ό,τι έχεις φύγει εξωτερικό και θες να γυρισείς πίσω ή στην Ελλάδα σε επαρχία και είναι νεκρά και θέλεις να πας σε μεγάλη πόλη Αθήνα/Θεσσαλονίκη; Για το 2ο (ελληνική επαρχία) έχεις ένα δίκιο, συμφωνώ. Το σκέφτομαι και εγω, που και που, ξέρεις στο νησί απο που κατάγομαι πάω κατα κυριο λόγο καλοκαιρινούς μήνες και εχει κάποια ζωή, αν και δεν θεωρείται τουριστικό. Ειχα πάει, μονο μια φορά χειμώνα, το 2013, ήταν αρρωστος ο παππους μου τότε, και πήγα να τον βοηθήσω στις ελιές. 'Ημουν ακομα φοιτητης και ο πατέρας μου δεν είχε βγει στη σύνταξη, και όντως ηταν πολύ νεκρά, ψιλοαπογοητεύτηκα. Αλλά σκέφτομαι ισως να εχω αμαξι, να κατεβαινω στο κεντρο κλπ, τι να σου πω! Δεν ξέρω, ίσως φταίει η πίεση που μου πάνε όλα στραβά και θέλω να πάω εκεί που είναι -όντως- πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα, απλά να ηρεμήσω. Σκέφτομαι να φύγω αρχικά Γερμανία (αν και δεν τους πολυγουσταρω), έχει τις πιο πολλές δουλειες στον τομέα μου, και ίσως αν μάθω την γλώσσα με βοηθήσει μετα στο remotely, για δουλειές. Το παιδί που έγραψα πιο πάνω που γνώρισα στη Γερμανία, μου είχε προτείνει στις αρχές του 2019 να πάω στην Ιταλία. Μου είχε πει ό,τι θα παραιτηθεί απο την δουλειά του, και θελει να φτιάξει μια ομάδα απο 4 άτομα, με βάση την Τοσκάνη, αυτός, εγώ και ακόμα 2 παιδιά που έμεναν Γερμανία ελληνικης καταγωγής. Μου είχε πει οτι θελει ατομα που εμπιστευεται και αισθάνεται δικούς του σαν οικογενεια να εχει δίπλα του, και όποιος είναι διπλα του ειναι ευτυχισμένος, ηθελε να κάνει επενδύσεις σε τουρισμό, αγροτουρισμό, ακίνητα, τρόφιμα, αμπέλια και εμποριο με Ασία και να ζήσει εκεί. Μου άρεσε σαν ιδέα, παρόλο που δεν σχετίζεται με τις σπουδές μου, είχα ψηθεί, είχα ξεκινήσει να μαθαινω και καποια Ιταλικα μεσω ιντερνετ, αλλά τον Οκτώβρη του '19 μου κάνει ό,τι δεν μπορεί να φύγει απο την δουλειά του, ήταν απογοητευμένος και στεναχωρημένος, και μετά απο λίγο καιρό εξαφανίστηκε και απο το whatsapp... δεν ξερω τι εγινε δεν φαινοταν απατεωνας, ισως περιμενε να παρει απο κάπου δάνειο και δεν του το εδωσαν, δεν εχω ιδεα! Άρα, τι να κάνω; Στην Αθηνα θα καθόμουν μονο αν έβρισκα κάτι που θα ήξερα ό,τι θα μπορούσα παράλληλα να επενδύσω στον ευατό μου κάνοντας και ενα ΜΒΑ παραλληλα, ώστε μετά να παω ενα σκαλι παραπάνο, να ξερω οτι θα ειμαι εκει πχ 3 χρονια, οχι για 8 μηνες . Επειδή το background μου ειναι CS καμία εταιρεία δεν θα με έπαιρνε σε κάποιο operation department, αν και θα μου άρεσε. Αλλά είμαι κάπως "εγκλωβισμένος", γιατί στην Αθηνα σε CS δουλειές δεν με ψηνει...operations δεν με παίρνουν, τι να κάνω?
konapaz Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 7 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Εννοείς ό,τι έχεις φύγει εξωτερικό και θες να γυρισείς πίσω ή στην Ελλάδα σε επαρχία και είναι νεκρά και θέλεις να πας σε μεγάλη πόλη Αθήνα/Θεσσαλονίκη; Για το 2ο (ελληνική επαρχία) έχεις ένα δίκιο, συμφωνώ. Το σκέφτομαι και εγω, που και που, ξέρεις στο νησί απο που κατάγομαι πάω κατα κυριο λόγο καλοκαιρινούς μήνες και εχει κάποια ζωή, αν και δεν θεωρείται τουριστικό. Ειχα πάει, μονο μια φορά χειμώνα, το 2013, ήταν αρρωστος ο παππους μου τότε, και πήγα να τον βοηθήσω στις ελιές. 'Ημουν ακομα φοιτητης και ο πατέρας μου δεν είχε βγει στη σύνταξη, και όντως ηταν πολύ νεκρά, ψιλοαπογοητεύτηκα. Αλλά σκέφτομαι ισως να εχω αμαξι, να κατεβαινω στο κεντρο κλπ, τι να σου πω! Δεν ξέρω, ίσως φταίει η πίεση που μου πάνε όλα στραβά και θέλω να πάω εκεί που είναι -όντως- πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα, απλά να ηρεμήσω. Σκέφτομαι να φύγω αρχικά Γερμανία (αν και δεν τους πολυγουσταρω), έχει τις πιο πολλές δουλειες στον τομέα μου, και ίσως αν μάθω την γλώσσα με βοηθήσει μετα στο remotely, για δουλειές. Το παιδί που έγραψα πιο πάνω που γνώρισα στη Γερμανία, μου είχε προτείνει στις αρχές του 2019 να πάω στην Ιταλία. Μου είχε πει ό,τι θα παραιτηθεί απο την δουλειά του, και θελει να φτιάξει μια ομάδα απο 4 άτομα, με βάση την Τοσκάνη, αυτός, εγώ και ακόμα 2 παιδιά που έμεναν Γερμανία ελληνικης καταγωγής. Μου είχε πει οτι θελει ατομα που εμπιστευεται και αισθάνεται δικούς του σαν οικογενεια να εχει δίπλα του, και όποιος είναι διπλα του ειναι ευτυχισμένος, ηθελε να κάνει επενδύσεις σε τουρισμό, αγροτουρισμό, ακίνητα, τρόφιμα, αμπέλια και εμποριο με Ασία και να ζήσει εκεί. Μου άρεσε σαν ιδέα, παρόλο που δεν σχετίζεται με τις σπουδές μου, είχα ψηθεί, είχα ξεκινήσει να μαθαινω και καποια Ιταλικα μεσω ιντερνετ, αλλά τον Οκτώβρη του '19 μου κάνει ό,τι δεν μπορεί να φύγει απο την δουλειά του, ήταν απογοητευμένος και στεναχωρημένος, και μετά απο λίγο καιρό εξαφανίστηκε και απο το whatsapp... δεν ξερω τι εγινε δεν φαινοταν απατεωνας, ισως περιμενε να παρει απο κάπου δάνειο και δεν του το εδωσαν, δεν εχω ιδεα! Άρα, τι να κάνω; Στην Αθηνα θα καθόμουν μονο αν έβρισκα κάτι που θα ήξερα ό,τι θα μπορούσα παράλληλα να επενδύσω στον ευατό μου κάνοντας και ενα ΜΒΑ παραλληλα, ώστε μετά να παω ενα σκαλι παραπάνο, να ξερω οτι θα ειμαι εκει πχ 3 χρονια, οχι για 8 μηνες . Επειδή το background μου ειναι CS καμία εταιρεία δεν θα με έπαιρνε σε κάποιο operation department, αν και θα μου άρεσε. Αλλά είμαι κάπως "εγκλωβισμένος", γιατί στην Αθηνα σε CS δουλειές δεν με ψηνει...operations δεν με παίρνουν, τι να κάνω? Ανοιξαμε post μεσα σε post, θα μας στην πουν Οχι ζω σε επαρχία, αν ζουσα εξωτερικο δεν θα επεστρεφα, ασε που θα ειχε εντονη ζωή. Για Γερμανια το επιχειρησα και ευτυχως το σταμάτησα, δεν μου κανει... θα προτιμουσα Ολλανδία. Για Αθήνα πολυ βαβούρα και ανακατεμα. Θεσσαλονικη την εζησα πολλα χρόνια οποτε την εχω συνηθησει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα