costacurta Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Καλησπέρα παίδες να ενημερώσω ό,τι είμαι λίγο άσχετος. Ψάχνω ένα cd recorder όπως είχαμε πριν 10πλας χρόνια να γράφω cd μουσικής από mp3 γιά τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο του. Αυτό εδώ κάνει? https://www.skroutz.gr/s/35114012/Andowl-Q-GF300-Exoterikos-Odigos-Egrafis-Anagnosis-DVD-CD-gia-Desktop-Laptop-Mayro.html Έχω μπερδευτεί άλλο dvd άλλο cd μην κάνω καμιά βλακεία θέλω να γράφει cd audio όχι απλά να τα διαβάζει. Κάτι φθηνό ψάχνω. Και επσιης εξωτερικη σύνδεση να μην ανοίγω πύργους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση benign Δημοσ. 5 Μαϊου Λύση Share Δημοσ. 5 Μαϊου 58 minutes ago, costacurta said: Καλησπέρα παίδες να ενημερώσω ό,τι είμαι λίγο άσχετος. Ψάχνω ένα cd recorder όπως είχαμε πριν 10πλας χρόνια να γράφω cd μουσικής από mp3 γιά τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο του. Αυτό εδώ κάνει? https://www.skroutz.gr/s/35114012/Andowl-Q-GF300-Exoterikos-Odigos-Egrafis-Anagnosis-DVD-CD-gia-Desktop-Laptop-Mayro.html Έχω μπερδευτεί άλλο dvd άλλο cd μην κάνω καμιά βλακεία θέλω να γράφει cd audio όχι απλά να τα διαβάζει. Κάτι φθηνό ψάχνω. Και επσιης εξωτερικη σύνδεση να μην ανοίγω πύργους Καλησπερα και Χριστος Ανεστη! Ναι κανει αυτο. Αλλα χρειαζεσαι ενα προγραμμα που να κανει την μετατροπη και εγγραφη απο mp3 στο format του cd. Ψαξε,υπαρχουν δωρεαν στο internet. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαϊου Έχω το nero. Έγινε θενκς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 1 hour ago, costacurta said: Έχω το nero. Έγινε θενκς. πλεον οτι βρισκεις εκει εξω ειναι συνηθως dvd-reader,dvd-writer,cd-reader,cd-writer. ολα μαζι δηλαδη. κοινως θα το βρεις σαν dvd-rw αλλα γραφει και διαβαζει και cd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα