Προς το περιεχόμενο

Επιλογή laptop backpack

Axelq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω ένα βολικό laptop backpack για 16’’ Lenovo Legion Slim 7i (36εκ. x 26εκ. x 2εκ), νομίζω ότι χωράει και σε τσάντες για 15.6”, budget 60-70€.

Όσες έχω δει από κοντά δεν μου άρεσαν γιατί είχαν πολύ λεπτό ή σχεδόν καθόλου padding για το laptop που είναι το πιο βασικό μου κριτήριο. 

Επίσης θέλω να είναι όσο θα δυνατόν πιο minimal γιατί θα το φέρνω σε επαγγελματικά meetings κλπ.

Η πρώτη επιλογή είναι κάτι από την Lenovo γιατί έχω 50% έκπτωση.

Βρήκα και μια Samsonite που είναι σε προσφορά τώρα στο Amazon αλλά δεν έχει και πολύ καλά σχόλια στο Skroutz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Axelq είπε

Ψάχνω ένα βολικό laptop backpack για 16’’ Lenovo Legion Slim 7i (36εκ. x 26εκ. x 2εκ), νομίζω ότι χωράει και σε τσάντες για 15.6”, budget 60-70€.

Όσες έχω δει από κοντά δεν μου άρεσαν γιατί είχαν πολύ λεπτό ή σχεδόν καθόλου padding για το laptop που είναι το πιο βασικό μου κριτήριο. 

Επίσης θέλω να είναι όσο θα δυνατόν πιο minimal γιατί θα το φέρνω σε επαγγελματικά meetings κλπ.

Η πρώτη επιλογή είναι κάτι από την Lenovo γιατί έχω 50% έκπτωση.

Βρήκα και μια Samsonite που είναι σε προσφορά τώρα στο Amazon αλλά δεν έχει και πολύ καλά σχόλια στο Skroutz.

Κοιτα και αυτη. Ειναι απο τις αγαπημένες μου. (σαν μαρκα)

• Like 1

Δες μάρκα Thule, είναι αρκετά minimal και λεπτές, ότι πρέπει για Laptop και μερικά πράγματα ακόμα (πχ περιφερειακά ή ταπεράκι) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 hours ago, gorge18 said:

Κοιτα και αυτη. Ειναι απο τις αγαπημένες μου. (σαν μαρκα)

πάρα πολύ όμορφη. Με έψησες να την εξετάσω κι εγώ, αν και έχω ήδη τσάντα που με καλύπτει (μια osprey comet)

Επεξ/σία από foniki_melitzana

25 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

πάρα πολύ όμορφη. Με έψησες να την εξετάσω κι εγώ, αν και έχω ήδη τσάντα που με καλύπτει (μια osprey comet)

Αυτη εχω εγω ειναι πανέμορφη και πολυ βολικη. αλλα δεν κανει για travel bag πανω απο μια μερα.. δεν εχει πολυ χωρο.  

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...