josuts Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ενα X6 pro ειναι κατι παραπανω απο αρκετο για το 99% του κοσμου εκει εξω. Ξεκιναει απο 320 ευρω και ειναι εξαιρετικο. Στα των ipad pro παιζουν χωρις αντιπαλο σε αυτη την κατηγορια τιμων εδω και χρονια δεν εχει νοημα να μπει καλυτερο soc εκτος αν παιξει μπαλα με νεες δυνατοτητες που θα απαιτουν αυτη την ισχυ. Ενα φθηνο ipad να βγαλουν θελει ο κοσμος το εχουν παει στα 500+ ευρω το οποιο ειναι no go για τους περισσοτερους οταν καποτε ειχαν 350 η φθηνη κατηγορια. Τωρα στα 350 βρισκεις ενα αρχαιο ipad και το νεο μοντελο το απλο παει 550. Δεν γινεται ετσι δουλεια. Επεστρεψα στο οικοσυστημα της μηλιας μετα απο 10 χρονια αποχης μου απο αυτην.Με μαψμπουκ μ3 κ 15 προ μαξ κ το ipad pro 12.9 6th generation που υπερκαλυπτει τις προσωπικες μου αναγκες.Ολα καλα! αλλα μια ματια απο περιεργεια θα ριξω κ στα νεα! Τωρα ναι οι περισσοτεροι δεν χρειαζομασται το υπερτουμπανο νομιζω!
kostasfalcon Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 3 ώρες πριν, nikchris είπε Κοντοφθαλμη αποψη του στυλ 'Κοιταξτε να δειτε εγω εχω ipad και ειμαι ο καλυτερος' Κανενα ταβανι δεν εχουν πιασει, η τεχνολογια ΠΑΝΤΑ εξελισσεται. Αν αυτό κατάλαβες εσύ τότε έχεις πρόβλημα κοίταξε το 1 1
Tlykog Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 22 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο παραμύθι πως ο ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ του καταναλωτή. Αν βγει συσκευή με ανάλογα χαρακτηριστικά θα έχει και αντίστοιχη τιμή. Κανονικό καρτέλ. Ένας είναι που τραβάει το άρμα των τιμών, οι άλλοι ακολουθούν και σε κάποιες περιπτώσεις τον ξεπερνούν. Προς τα κάτω πάντως δεν πάνε. Όταν είναι λίγοι πχ 2-3 έχεις δίκιο. Το ολιγοπώλιο δεν λειτουργεί υπέρ του καταναλωτή και δημιουργεί καρτέλ. Όταν είναι πολλοί πχ 8-10, τότε μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός που να λειτουργεί υπέρ του. Γι αυτό και οι ίδιες οι εταιρείες αποφεύγουν τον πραγματικό ανταγωνισμό και δημιουργούν ολιγοπώλια, γιατί μειώνονται τα κέρδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα