arma1 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 10 ώρες πριν, Tricky78 είπε Επειδή έχω παρόμοιο πρόβλημα με το Τ40S της άλλης προσφοράς, τελικά εσένα δε σου φορτίζει όταν είναι κλειστο (power off) ή όταν είναι αναμμένο ? Στο δικό μου φορτίζει αναμμένο κανονικά αλλά όχι όταν είναι σβηστό (οπότε δε ξέρω τι θα συμβεί αν σβήσει μόνο του απο μηδενική μπαταρία (πλήρη αποφόρτιση), θα μπορέσει να φορτιστεί σβηστό, απο το μηδέν ?) . Φορτίζει όταν είναι κλειστό, αναμμένο όχι, απλά εκεί που το βλέπεις στο 70% μετά από 5 λεπτά είναι 100% 2 ώρες πριν, isaias1983 είπε Όπως προείπα κ σε άλλο ποστ μακριά από AliExpress κ teclast.... Μπορεί να φαίνεται καλη προσφορά εκ πρώτης όψεως αλλά στη πορεία όταν εμφανιστούν τα προβλήματα της κινεζομαρκας δε μπορειτε να κάνετε τίποτα! Όποιος είναι τολμηρός ας δοκιμάσει... Παθών από τη προσφορά με το p40 pro που βγήκε 90€... Τρομερά χαρακτηριστικά αλλά κ 54hz οθόνη(το οποίο δεν αναγράφεται πουθενά).... Ακόμα προσπαθώ να το κάνω να ανοίξει κ να επικοινωνήσω με τη teclast Ισπανίας μέσω AliExpress... Μου κάνουν τους Κινέζους σε κάθε μνμ! Εντάξει, δεν δώσαμε και καμιά περιουσία, ακόμη και έτσι τ αξίζει τα λεφτά του, ειλικρινά δεν το μετάνιωσα 3
quintus Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 4 ώρες πριν, isaias1983 είπε Ακόμα προσπαθώ να το κάνω να ανοίξει κ να επικοινωνήσω με τη teclast Ισπανίας μέσω AliExpress... Μου κάνουν τους Κινέζους σε κάθε μνμ! θα τους βγαίνει φυσικό! 4
dchatz Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Αυτο που βγαίνει τώρα στα 82,50 είναι το ίδιο με του τίτλου; https://www.aliexpress.com/item/1005005240534302.html
caotonic Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 19 λεπτά πριν, dchatz είπε Αυτο που βγαίνει τώρα στα 82,50 είναι το ίδιο με του τίτλου; https://www.aliexpress.com/item/1005005240534302.html Καλημερα, ναι ειναι το ιδιο 1
tiniakos Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 29/5/2024 στις 8:58 ΠΜ, dchatz είπε Αυτο που βγαίνει τώρα στα 82,50 είναι το ίδιο με του τίτλου; https://www.aliexpress.com/item/1005005240534302.html Βγήκαν ξανά κουπόνια. Αυτό δεν είναι που παίζει το netflix σε full HD; Χτυπάμε αλύπητα;
ReBeLoS Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, tiniakos είπε Βγήκαν ξανά κουπόνια. Αυτό δεν είναι που παίζει το netflix σε full HD; Χτυπάμε αλύπητα; ναι αυτο ειναι με το netflix κανονικα. Εχω παρει 2.
viman Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, tiniakos είπε Ευχαριστημένος; Το έχω πάρει για την μικρή, το έχει λατρέψει. Εγώ το δούλεψα λίγο , πολύ ευχαριστημένος για την τιμή του (60,07 ευρώ). Παίζουν κανονικά Netflix, Disney+, prime video κλπ. Βολικό και το 4g slot .
andreaspA Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 11 ώρες πριν, tiniakos είπε Χτυπάμε αλύπητα εγω δεν θα το ξαναεπαιρνα. Δεν ειναι γρηγορο οσο υποτιθεται οτι ειναι. Το αλλο το M-ONE που ειχε βαλει ο zacharis πιο παλια ειναι καλυτερο. Δεν θα το ξανααγόραζα. 1
ReBeLoS Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 8 ώρες πριν, tiniakos είπε Ευχαριστημένος; Δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα και για τη χρηση που τα ηθελα ειναι διαμαντακια σε αυτα τα χρηματα. Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος
arma1 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Εμένα πάντως έχει θέμα, για πλήρη φόρτιση κάνει περίπου 3+ ώρες και μόνο όταν είναι κλειστό, τελικά ήμουν ο τυχερός
Tricky78 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Να στείλεις του Teclast ... πες του το πρόβλημα και νομίζω πως θα σε καλύψει ...
Tricky78 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Εννοώ πως ο πωλητής δεν είναι τόσο αδιάφορος στα τεχνικά θέματα εγγύησης όσο λένε άλλοι φίλοι εδώ οπότε αξίζει να του πείς το πρόβλημά σου (οτι δε φορτίζει αναμμένο) ... στην αρχή θα σου πεί να ξαναπεράσεις το firmware απο την αρχή και αν το κάνεις και δε βρείς λύση, ίσως σου προτείνει κάτι αλλό μετά ... 1
arma1 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Δύσκολα να μπω στην διαδικασία φλασαρισματος, έχω χρόνια να ασχοληθώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα