arma1 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 10 ώρες πριν, Tricky78 είπε Επειδή έχω παρόμοιο πρόβλημα με το Τ40S της άλλης προσφοράς, τελικά εσένα δε σου φορτίζει όταν είναι κλειστο (power off) ή όταν είναι αναμμένο ? Στο δικό μου φορτίζει αναμμένο κανονικά αλλά όχι όταν είναι σβηστό (οπότε δε ξέρω τι θα συμβεί αν σβήσει μόνο του απο μηδενική μπαταρία (πλήρη αποφόρτιση), θα μπορέσει να φορτιστεί σβηστό, απο το μηδέν ?) . Φορτίζει όταν είναι κλειστό, αναμμένο όχι, απλά εκεί που το βλέπεις στο 70% μετά από 5 λεπτά είναι 100% 2 ώρες πριν, isaias1983 είπε Όπως προείπα κ σε άλλο ποστ μακριά από AliExpress κ teclast.... Μπορεί να φαίνεται καλη προσφορά εκ πρώτης όψεως αλλά στη πορεία όταν εμφανιστούν τα προβλήματα της κινεζομαρκας δε μπορειτε να κάνετε τίποτα! Όποιος είναι τολμηρός ας δοκιμάσει... Παθών από τη προσφορά με το p40 pro που βγήκε 90€... Τρομερά χαρακτηριστικά αλλά κ 54hz οθόνη(το οποίο δεν αναγράφεται πουθενά).... Ακόμα προσπαθώ να το κάνω να ανοίξει κ να επικοινωνήσω με τη teclast Ισπανίας μέσω AliExpress... Μου κάνουν τους Κινέζους σε κάθε μνμ! Εντάξει, δεν δώσαμε και καμιά περιουσία, ακόμη και έτσι τ αξίζει τα λεφτά του, ειλικρινά δεν το μετάνιωσα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 4 ώρες πριν, isaias1983 είπε Ακόμα προσπαθώ να το κάνω να ανοίξει κ να επικοινωνήσω με τη teclast Ισπανίας μέσω AliExpress... Μου κάνουν τους Κινέζους σε κάθε μνμ! θα τους βγαίνει φυσικό! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Αυτο που βγαίνει τώρα στα 82,50 είναι το ίδιο με του τίτλου; https://www.aliexpress.com/item/1005005240534302.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caotonic Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 19 λεπτά πριν, dchatz είπε Αυτο που βγαίνει τώρα στα 82,50 είναι το ίδιο με του τίτλου; https://www.aliexpress.com/item/1005005240534302.html Καλημερα, ναι ειναι το ιδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 29/5/2024 στις 8:58 ΠΜ, dchatz είπε Αυτο που βγαίνει τώρα στα 82,50 είναι το ίδιο με του τίτλου; https://www.aliexpress.com/item/1005005240534302.html Βγήκαν ξανά κουπόνια. Αυτό δεν είναι που παίζει το netflix σε full HD; Χτυπάμε αλύπητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, tiniakos είπε Βγήκαν ξανά κουπόνια. Αυτό δεν είναι που παίζει το netflix σε full HD; Χτυπάμε αλύπητα; ναι αυτο ειναι με το netflix κανονικα. Εχω παρει 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Ευχαριστημένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viman Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, tiniakos είπε Ευχαριστημένος; Το έχω πάρει για την μικρή, το έχει λατρέψει. Εγώ το δούλεψα λίγο , πολύ ευχαριστημένος για την τιμή του (60,07 ευρώ). Παίζουν κανονικά Netflix, Disney+, prime video κλπ. Βολικό και το 4g slot . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 11 ώρες πριν, tiniakos είπε Χτυπάμε αλύπητα εγω δεν θα το ξαναεπαιρνα. Δεν ειναι γρηγορο οσο υποτιθεται οτι ειναι. Το αλλο το M-ONE που ειχε βαλει ο zacharis πιο παλια ειναι καλυτερο. Δεν θα το ξανααγόραζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 8 ώρες πριν, tiniakos είπε Ευχαριστημένος; Δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα και για τη χρηση που τα ηθελα ειναι διαμαντακια σε αυτα τα χρηματα. Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Εμένα πάντως έχει θέμα, για πλήρη φόρτιση κάνει περίπου 3+ ώρες και μόνο όταν είναι κλειστό, τελικά ήμουν ο τυχερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tricky78 Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Να στείλεις του Teclast ... πες του το πρόβλημα και νομίζω πως θα σε καλύψει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Τι εννοείς δεν κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tricky78 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Εννοώ πως ο πωλητής δεν είναι τόσο αδιάφορος στα τεχνικά θέματα εγγύησης όσο λένε άλλοι φίλοι εδώ οπότε αξίζει να του πείς το πρόβλημά σου (οτι δε φορτίζει αναμμένο) ... στην αρχή θα σου πεί να ξαναπεράσεις το firmware απο την αρχή και αν το κάνεις και δε βρείς λύση, ίσως σου προτείνει κάτι αλλό μετά ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Δύσκολα να μπω στην διαδικασία φλασαρισματος, έχω χρόνια να ασχοληθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα