Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Teclast P40HD 2023 10.1'' 70€ [ΤΕΛΟΣ]

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον αντιμετωπίζει προβλήματα τύπου εφαρμογές να κρασάρουν, το Wifi να μην δουλεύει και να μην μπορεί να κάνει την παραμετροποίηση για το Family Link και προσθήκη λογαριασμού παιδιού ας κάνει ένα update το λογισμικό και όλα θα στρώσουν.

Παρέλαβα χθες και επειδή το τάμπλετ ήταν για το παιδί πήγα να το σετάρω από την αρχή με λογαριασμό παιδιού κάτι το οποίο προκαλούσε όλα τα παραπάνω προβλήματα με καλύτερο στο τέλος να κάνει corrupt τα δεδομένα και να με πετάει απευθείας σε recovery με μόνη επιλογή να κάνω Factory reset.

Οπότε σέταρα το τάμπλετ αρχικά χωρίς λογαριασμό, πήγα μέσα από το μενού στο System Update, βρήκε το νέο update, το εγκατέστησε (πήρε γύρω στα 15 λεπτά) και μετά όλα δούλευαν ρολόι.

image.png.103400462990bf41e7f5ef5decc5a623.png

Για όποιον ενδιαφέρετε μπορεί να κατεβάσει το firmware και από εδώ βάζοντας τον κωδικό του τάμπλετ όπως αναγράφετε στο πίσω μέρος κάτω-κάτω. Στην προκειμένη περίπτωση είναι το Z5A7.

Επεξ/σία από sakisdog
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@sakisdog Σε εμένα που έχω την έκδοση P4A6 δεν βρίσκει κάποιο ασύρματο update. Στην ιστοσελίδα τους εμφανίζονται δυο λίγο μεταγενέστερες εκδόσεις, η μια με την ένδειξη EEA & η άλλη με την ένδειξη ROW.

Να βάλω κάποια από αυτές μήπως και φύγει το κινέζικο bloat; 

16 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

@sakisdog Σε εμένα που έχω την έκδοση P4A6 δεν βρίσκει κάποιο ασύρματο update. Στην ιστοσελίδα τους εμφανίζονται δυο λίγο μεταγενέστερες εκδόσεις, η μια με την ένδειξη EEA & η άλλη με την ένδειξη ROW.

Να βάλω κάποια από αυτές μήπως και φύγει το κινέζικο bloat; 

Εμένα είναι η έκδοση ΕΕΑ. Αν πας μέσα στις πληροφορίες του συστήματος κάπου σου το γράφει αν είναι ΕΕΑ ή ROW.

Πάντως αν δεν έχεις προβλήματα με την έκδοση που είσαι τώρα εγώ δεν θα το πείραζα. Περίεργο πάντως που έχεις άλλο ID και όχι Z5A7.

Με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα ποια έκδοση φοράει. Διάβασα ότι το ROW firmware είναι Global, ενώ το EEA προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά. 

Η διαφορά είναι ότι το ΕΕΑ πλέον εναρμονίζεται με τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες (π.χ. GDPR ή κάτι αντι-μονοπωλιακούς κανόνες που πλέον επιβάλουν στη συσκευή να σας ρωτήσει ποια μηχανή αναζήτησης θέλετε να χρησιμοποιεί ως προεπιλεγμένη κτλ.).

• Like 2

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η έλλειψη του Google Play και η παρουσία πολλών κινεζοεφαρμογών που δεν ξέρω τι κάνουν. 

32 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η έλλειψη του Google Play και η παρουσία πολλών κινεζοεφαρμογών που δεν ξέρω τι κάνουν. 

Έχει Google Play.

Αν και δεν νομίζω να έχουν τίποτα περίεργο μέσα, μπορείς να περάσεις κάποια καθαρή ROM για μεγαλύτερη σιγουριά.

35 λεπτά πριν, grayden είπε

Έχει Google Play.

Αν και δεν νομίζω να έχουν τίποτα περίεργο μέσα, μπορείς να περάσεις κάποια καθαρή ROM για μεγαλύτερη σιγουριά.

Στο δικό δεν υπάρχει Google Play. 

Το flashtool για unisoc επεξεργαστές μου κάνει νούμερα και δεν μπορώ να περάσω άλλη ROM. 

1 ώρα πριν, stelakis1914 είπε

Στο δικό δεν υπάρχει Google Play. 

Το flashtool για unisoc επεξεργαστές μου κάνει νούμερα και δεν μπορώ να περάσω άλλη ROM. 

Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο να μην έχει Play Store μιας και οι άλλοι έχουν.  Δοκίμασε να περάσεις ξανά την νεότερη επίσημη ROM.

Για root, κτλ δοκίμασε τα διάφορα tutorials από xda και hovatek μέχρι να βρεις ένα που να σου δουλεύει.

Στις 17/5/2024 στις 10:47 ΠΜ, sakisdog είπε

Για όποιον αντιμετωπίζει προβλήματα τύπου εφαρμογές να κρασάρουν, το Wifi να μην δουλεύει και να μην μπορεί να κάνει την παραμετροποίηση για το Family Link και προσθήκη λογαριασμού παιδιού ας κάνει ένα update το λογισμικό και όλα θα στρώσουν.

Παρέλαβα χθες και επειδή το τάμπλετ ήταν για το παιδί πήγα να το σετάρω από την αρχή με λογαριασμό παιδιού κάτι το οποίο προκαλούσε όλα τα παραπάνω προβλήματα με καλύτερο στο τέλος να κάνει corrupt τα δεδομένα και να με πετάει απευθείας σε recovery με μόνη επιλογή να κάνω Factory reset.

Οπότε σέταρα το τάμπλετ αρχικά χωρίς λογαριασμό, πήγα μέσα από το μενού στο System Update, βρήκε το νέο update, το εγκατέστησε (πήρε γύρω στα 15 λεπτά) και μετά όλα δούλευαν ρολόι.

image.png.103400462990bf41e7f5ef5decc5a623.png

Για όποιον ενδιαφέρετε μπορεί να κατεβάσει το firmware και από εδώ βάζοντας τον κωδικό του τάμπλετ όπως αναγράφετε στο πίσω μέρος κάτω-κάτω. Στην προκειμένη περίπτωση είναι το Z5A7.

Το πήρα, είπα μετά από 5-6 μέρες να το ανοίξω κλπ, λειτούργησε 10 λεπτά μετά έχασε το wifi . Το έβαλα να κάνει factory reset αλλά γιατί να αλλάξει κάτι; Ενημερωμένο είδα ότι ήταν το λογισμικό, Σεπτεμβρίου 2023

Ρε παίδες άσχετο. Επειδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικος. Θέλω στην επιφάνεια εργασίας να μην Υοαρχει τπτ πάρα μονο το google κια όταν το ανοίγω να βλέπω τον chrome σε πλήρη οθόνη (όταν πχ διαβάζω ένα κόμικ) σε αυτό το home screen έχει πάντα μα πάντα αυτά τα 5 6 μικρά εικονίδια εφαρμογών από κάτω. Πως τα βγάζω? Δοκαμασα κάθε setting display home screen κτλ και δεν βρίσκω επιλογή. Δοκίμασα εναλλακτικά τον nova lancher αλλά πάλι τον ανοίγει σαν έξτρα εφαρμογή και αυτά τα εικονίδια στο κάτω μέρος ακόμα και έτσι παραμένουν. Πως τα βγάζω? Είναι κάποιο τρικ εμφάνισης της έκδοσης Android υποθέτω 

Μετά από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εξακολουθεί να μην φορτίζει όταν είναι ανοικτό, λίγο το κακό αλλά ενοχλεί

6 ώρες πριν, arma1 είπε

Μετά από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εξακολουθεί να μην φορτίζει όταν είναι ανοικτό, λίγο το κακό αλλά ενοχλεί

Επειδή έχω παρόμοιο πρόβλημα με το Τ40S της άλλης προσφοράς, τελικά εσένα δε σου φορτίζει όταν είναι κλειστο (power off) ή όταν είναι αναμμένο ? Στο δικό μου φορτίζει αναμμένο κανονικά αλλά όχι όταν είναι σβηστό (οπότε δε ξέρω τι θα συμβεί αν σβήσει μόνο του απο μηδενική μπαταρία (πλήρη αποφόρτιση), θα μπορέσει να φορτιστεί σβηστό, απο το μηδέν ?) :) .

Όπως προείπα κ σε άλλο ποστ μακριά από AliExpress κ teclast....

Μπορεί να φαίνεται καλη προσφορά εκ πρώτης όψεως αλλά στη πορεία όταν εμφανιστούν τα προβλήματα της κινεζομαρκας δε μπορειτε να κάνετε τίποτα!

Όποιος είναι τολμηρός ας δοκιμάσει...

Παθών από τη προσφορά με το p40 pro που βγήκε 90€...

Τρομερά χαρακτηριστικά αλλά κ 54hz οθόνη(το οποίο δεν αναγράφεται πουθενά)....

Ακόμα προσπαθώ να το κάνω να ανοίξει κ να επικοινωνήσω με τη teclast Ισπανίας μέσω AliExpress...

Μου κάνουν τους Κινέζους σε κάθε μνμ!

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...