ReBeLoS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Εννοεις με κλειστη οθονη η κλειστο εντελως με shutdown? Πες μου για να δοκιμασω οταν παω σπιτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Με κλειστή οθόνη φορτίζει, τελείως κλειστό δεν φορτίζει ενώ δείχνει κανονικά ότι γίνεται σωστά η διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Δοκιμασες αλλο καλωδιο και αλλο φορτιστη μπας και ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Ναι δοκίμασα, επίσης βλέπω πολύ αργά φορτίζει, πχ σε μια ώρα φόρτισε ένα 20%, μάλλον υπάρχει θέμα, την πάτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κανε μια επαναφορα σε factory settings Επεξ/σία 16 Μαϊου από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου μου το κανε και εμενα ακριβως το ιδιο. Εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και τωρα το εχω κλειστο και φορτιζει απο 49% πηγε 52 σε 5 λεπτα. Τωρα θα το ξανασεταρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Από το 60% πήγε σε 5 λεπτά 100% , κάτι διαβάζει λάθος, λογικά δε φταίει φορτιστής - καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου μετα την επαναφορα η χωρις επαναφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Επαναφορά δεν το έχω κάνει ακόμη, θα το κάνω όταν πέσει η μπαταρία μια πλήρη φόρτιση και αν δεν στρώσει θα κάνω επαναφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου παντως μετα την επαναφορα σε μενα ενω εδειχνε οτι δεν φορτιζε κλειστο φορτιζει μια χαρα εσενα συνεχιζει κλειστο χωρις επαναφορα να δειχνει οτι φορτιζει και να μην ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Δεν έχω κάνει επαναφορά, όταν το είχα κλειστό και το έβαλα για φόρτιση έδειχνε ότι φορτίζει ενώ ήταν το ποσοστό της μπαταρίας πχ στο 20% για καμιά ώρα, λογικά φόρτιζε αλλά δεν ανέβαινε το εικονίδιο της μπαταρίας, το άνοιξα και μετά βασάνων ανέβαινε σιγά σιγά όπου ξαφνικά από το 60% πήγε στο 100%, θα το δουλέψω λίγο για να γίνει μια αποφόρτιση και θα το ξαναδοκιμάσω, αν έχει την ίδια συμπεριφορά θα το κάνω και εγώ επαναφορά, το δικό σου έστρωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου τωρα τελειωσα το σεταρισμα και το εκλεισα και το εχω αφησει να φορτιζει . Εχει φτασει 65% και ανεβαινει κανονικα η φορτιση χωρις θεμα . Περιμενω να παει 100% στον σωστο χρονο μπορει να παιζει ρολο η επαναφορα αλλα μπορει και επειδη ειναι καινουρια ισως η μπαταρια να μην ειχε βαθμονομηθει σωστα οποτε λογικα μετα την πρωτη φορτιση θεωρω θα ειναι οκ και σε σενα αλλιως κανε και εσυ επαναφορα και δοκιμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 10 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε μπορει να παιζει ρολο η επαναφορα αλλα μπορει και επειδη ειναι καινουρια ισως η μπαταρια Μπορεί και να ισχύει αυτό που λένε "ότι πληρώνεις παίρνεις" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Μόλις τώρα, Doubt είπε Μπορεί και να ισχύει αυτό που λένε "ότι πληρώνεις παίρνεις" θα σου απαντησω σε λιγο καιρο. Πρωτη μερα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι οσο το εχω λειτουργησει πεταει. @arma1 τελειωσε η φορτιση κανονικοτατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Αυτό με τη φόρτιση το είδα και σε αυτό που πήρα. Κλειστό δε φόρτιζε. Κολλημένο στο 20%. ανοικτό φορτίζει. Θα το αφήσω να δω πως θα πάει αλλιώς μήπως κάνω κ εγώ factory reset. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα