Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Teclast P40HD 2023 10.1'' 70€ [ΤΕΛΟΣ]

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, kage είπε

..ειναι scammers όλα τα χαζοκινεζικα κ σε πολλαπλασια τιμή! Μόνιμο ίδιο μοτιβο

μηδέν αναβαθμίσεις σε bug + security updates + battery drain+άθλιο ηχο+άθλιες καμερες + wifi για πεταμα+ έλλειψη δικαιωμάτων streaming ..προσοχή αν τα χρησιμοποιείται για ebanking

t40s. μηδεν bug, δεν εχει αναβαθμισεις σε security patch ισχυει, μπαταρια τερας για 6000mah που εχει χωρις battery drain Οταν καθεται(δε καιει τιποτα ο mediatek), πολυ καλο ηχο για την κατηγορια τιμης με στερεοφωνικα ηχεια, κακη μπροστινη καμερα, η πισω βλεπεται καπως την μερα, αλλα γενικά ολα τα ταμπλετ εχουν κακη καμερα περαν εξαιρεσεων που δεν την χρειαζεσαι κιολας εδω που τα λεμε αφου εχεις το κινητο, wifi πολυ καλο και δε χανει το σημα, ελλειψη δικαιωματων streaming ναι το t40s (αχρηστο για μενα δεν εχω netflix) αλλά έχει το p40hd. το μονο ελαττωμα που βρισκω εγω ειναι τα λιγο Off χρωματα στην οθονη του που κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη με καλες γωνιες θεασης και contrast και καλη αναλυση. Δε μπορω να καταλαβω που τα βλεπεις ολα αυτα που λες. σου απεδειξα οτι τα περισσοτερα δεν ισχυουν. αρκει να μην πεσεις σε ελαττωματικο μοντελο γιατι δεν εχουν καλο quality control Ολα αυτά, κατά τα άλλα δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο ταμπλετ επωνυμα των 120-150 ευρω τυπου lenovo που πληρωνεις απλα τη μαρκα. 

Επεξ/σία από oraiustepe
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγώ ευχαριστήμενος απο το άλλο μοντέλο (T40S) ...είχα ένα θέμα (παιδική ασθένεια) με τη φόρτιση καθώς φόρτιζε μόνο εν λειτουργία και όχι σβηστό, μίλησα με την Teclast , μου έκανε ένα refund 20 ευρω (και καλά για να το φτιάξω μόνος μου σε τοπικό κατάστημα) οπότε τελικά μου κόστισε 43 ευρώ (το πρόβλημα με τη φόρτιση λύθηκε μόνο του μετά απο 2-3 φορτίσεις-αποφορτίσεις) . Με χαλάει το θέμα των αναβαθμίσεων αλλά επειδή το πήρα για συγκεκριμένη χρήση (χαζοbrowsing,youtube και social στον καναπέ αντι του κινητού) , με καλύπτει πλήρως θεωρώ. Η ποιότητα κατασκευής είναι μια χαρά για την κατηγορία... είπαμε, κοστίζει όσο ένα γέμισμα βενζίνης στο smartακι ...😁

• Like 1

Παιδιά βοηθήστε , εψαξα και για παρόμοιο θέμα αλλα δεν βρίσκω πουθενα. Προσπαθω να αγοράσω 2χ τεμαχια , με κουπόνια κτλ κτλ βγαίνουν και τα δυο στα 125,84 

Εβγαλα χθες μια καινούργια prepaid card μεσω του internet banking της eurobank (για να μην χρησιμοποιήσω την debit που ειναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικο λογαριασμό.) , έκανα χθες φορτιση 143 ευρω , αλλα εχω δοκιμάσει 5-6 φορες να κανω την αγορα στα 125,84 και το αλι μου βγαζει το μυνημα 

Payment Failed

The payment for this order was unsuccessful and you have not been charged. Please contact your bank for more details, or try another card/payment method.
If you still experience issues kindly contact our customer services team and provide the reference code: CSC_7200064.

-------------------------------------

Η τράπεζα που πηρα τηλεφωνο δεν βλέπει καποιο πρόβλημα με την κάρτα. Τα λεφτά φαινονται μέσα κανονικά αλλα το ali δεν την δέχεται.... Τι να κάνω ?

paypal δεν δέχεται το teclast spain official store , και να βγάλω revolut/payzy κτλ αυτη τη στιγμή δεν ειναι επιλογή.

Mολις δοκιμασα να κανω καινουργιο προφιλ , και δοκιμασα και μεσα απο το aliexpress app , το ιδιο μυνημα...

Σε άλλη ιστοσελίδα (που έχει τίτλο σχετικό με κυνηγόσκυλα) το ξαναβρήκαν με 60 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται για το tablet ας το τσεκαρουν εκεί.

Απλώς να ενημερώσω , το πρόβλημα λύθηκε μετά απο πολλά τηλέφωνα στο europhone banking. Επειδή ειναι prepaid , έπρεπε να εγκαταστήσω το eurobank app στο κινητό , να κάνω σύζευξη το κινητό με το app , και μετά να προχωρήσω στην αγορά , και να έρθει ειδοποιηση στο κινητο (push notification απο το app) , να το αποδεχτώ για να προχωρήσει.... 

• Like 1
  • Thanks 1

• 2 μήνες μετά...
2 ώρες πριν, Tricky78 είπε

Γιατί 100 ?  (μέχρι χθές είχε και κουπούνια οπότε θα έβγαινε ακόμα χαμηλότερα)

https://www.aliexpress.com/item/1005006573067635.html  

Διευκρίνηση: Αναφέρομαι στην έκδοση με τα 8GB RAM / Android 13. Valid κουπόνι δεν έχω βρει για την συγκεκριμένη έκδοση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχει κάνει κάποιος update με την τελευταία ROM v1.12 που δίνει στο site της η Teclast?

Λέω να μην μπω στον πειρασμό αφού παίζει εξαιρετικά το tablet, αλλά θα ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι safe.

5 ώρες πριν, nikoskon είπε

Έχει κάνει κάποιος update με την τελευταία ROM v1.12 που δίνει στο site της η Teclast?

Λέω να μην μπω στον πειρασμό αφού παίζει εξαιρετικά το tablet, αλλά θα ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι safe.

Σκεφτομαι να την κανω αλλα μαλλον θα κανει erase τα παντα και δεν εχω ορεξη παλι να τα περναω απο την αρχη..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...