caotonic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, arma1 είπε Δύσκολα να μπω στην διαδικασία φλασαρισματος, έχω χρόνια να ασχοληθώ Ειναι πολυ απλο, κατεβαζεις την τελευταια αναβαθμιση και το ζιπακι εχει οδηγιες. Σε κανα τεταρτο το ειχα ενημερωσει! https://en.teclast.com/pages/firmwaredownload Βαζεις ID: Z5A7 και κατεβαζεις την V1.10_20240109 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2024 από caotonic 1 1
Tricky78 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Ναί .... πολλές φορές, ακόμα και το ίδιο firmware να περάσεις απο πάνω, επιλύει θέματα οπότε είναι το πρώτο απλό που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που αντιμετωπίζει θέματα. Στο δικό μου πχ είχε θέμα στην αρχή με την ώρα ζώνης αφού με τίποτε δε ξεκόλλαγε απο την Κίνα (επέλεγα Athens κλπ αλλά δεν το έπαιρνε). Πέρασα το ίδιο firmware που είχε απο πάνω και ίσιωσε
caotonic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, naimore είπε αυτό είναι για update; Ναι, το δικο μου ηρθε με παλιοτερο firmware, αυτο ειναι το τελευταιο. 1
sstratos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Ψήνομαι να το πάρω , είναι καλό για τα 90 ευρώ που έχει τώρα ??
viman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, sstratos είπε Ψήνομαι να το πάρω , είναι καλό για τα 90 ευρώ που έχει τώρα ?? Για τα 60 ευρώ που το πήρα εγώ είναι τέλειο!!! Για τα 90 πάλι πιστεύω ότι είναι καλό αλλά... Μήπως να περιμένεις μήπως τύχεις τίποτα άλλο; 1
NSR00 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, sstratos είπε Ψήνομαι να το πάρω , είναι καλό για τα 90 ευρώ που έχει τώρα ?? Να περιμένεις την πρώτη του μηνός φίλε που είναι το Choice Day στο ali και τα κατεβάζουν, όπως επίσης βάζουν και κουπόνια έκπτωσης 4-5€. Το κατάστημα δίνει κι αυτό κουπόνι αν το κάνεις follow. Μια ερώτηση προς όσους έχουν γνώση παρακαλώ. Ποιο μοντέλο προτείνετε και γιατί, από τα M40 Plus, P40HD, T40HD, P40S, T40S. Δεν εννοώ για hardware, αλλά κυρίως για ομαλή λειτουργία δίχως τρέλα bugs κτλ. Ευχαριστώ.
magnam Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Κι εγώ αυτό θα έλεγα. Για 60 είναι απίστευτο. Τώρα σε μπάτζετ σχεδόν 100€ πιστεύω ότι με λίγο ψάξιμο / λίγη υπομονή ίσως βρεθεί κάτι καλύτερο σε προσφορά. Αν όχι κάτι καλύτερο από άποψη specs, ίσως από θέμα μάρκας/καταστήματος/εγγύησης κτλ.. 2
kage Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) ..ειναι scammers όλα τα χαζοκινεζικα κ σε πολλαπλασια τιμή! Μόνιμο ίδιο μοτιβο μηδέν αναβαθμίσεις σε bug + security updates + battery drain+άθλιο ηχο+άθλιες καμερες + wifi για πεταμα+ έλλειψη δικαιωμάτων streaming ..προσοχή αν τα χρησιμοποιείται για ebanking Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2024 από kage
sstratos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, kage είπε ..ειναι scammers όλα τα χαζοκινεζικα κ σε πολλαπλασια τιμή! Μόνιμο ίδιο μοτιβο μηδέν αναβαθμίσεις σε bug + security updates + battery drain+άθλιο ηχο+άθλιες καμερες + wifi για πεταμα+ έλλειψη δικαιωμάτων streaming ..προσοχή αν τα χρησιμοποιείται για ebanking Εγω το θέλω για παιδί 9 ετών , για παιχνίδια ψιλο-βαριά (stumble guys , roblox , asphalt κτλ) , youtube , tiktok .... δεν με νοιάζουν κάμερες/ήχος και το router για το wifi ειναι στα 3 μέτρα
TehJoHnX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 11 ώρες πριν, kage είπε ..ειναι scammers όλα τα χαζοκινεζικα κ σε πολλαπλασια τιμή! Μόνιμο ίδιο μοτιβο μηδέν αναβαθμίσεις σε bug + security updates + battery drain+άθλιο ηχο+άθλιες καμερες + wifi για πεταμα+ έλλειψη δικαιωμάτων streaming ..προσοχή αν τα χρησιμοποιείται για ebanking Πολυ παιζει αυτο το επιχείρημα περι spyware κτλπ, εχω απορια πως ακριβως εχει διαπιστωθεί οτι ειναι λιγοτερο ασφαλης απο μια αλλη συσκευη android. Και πωλειται στην Ευρώπη με οτι συνεπάγεται αυτο και εχει widevine L1 και playstore που σημαινει οτι ειναι πιστοποιημενη η συσκευη, οχι οπως παλιες κινζουρες που δεν ειχαν ουτε αυτο. Τωρα προφανως ειναι θεμα τα security updates εφοσον δεν τα παιρνει καθε μηνα οποτε ναι δεν θα βαλεις εκει μεσα ebanking και κρίσιμες εφαρμογες. Μονο σε κατι φτηνα TV box ειχα βρει κατι περιεργες εφαρμογες που δεν ειχαν play store πριν κατι χρονια. Για κατω απο 100€ νομιζω ειναι πολυ καλο για αυτα που προσφερει και το εχω στα χερια μου με την τελευταια προσφορα που βγήκε στα 67€. Τα μονα αρνητικα που εχει για οποιον ενδιαφέρεται ειναι: -Μη αυτοματη φωτεινότητα - σχετικα γρηγορη εξάντληση της μπαταριας -slow charging - το σασι κανει κατι τριξιματα αν το κρατήσεις με ενα χερι χαμηλα. 2
naimore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 μα και τι δουλεια εχουν ebanking εφαρμογες ρε παιδια στο tablet; κιν δεν εχετε; ειχα παλιοτερα αλλα τις σουταρα δεν εχουν νοημα νομιζω.. απ την αλλη εχω κι ενα huawei που ειχα παρει παλιοτερα απο προσφορα, κι αυτο κινεζικο δεν ειναι; το quickstep μπορει να απενεργοποιηθει καπως; 1
zacharis1955 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sstratos είπε Εγω το θέλω για παιδί 9 ετών , για παιχνίδια ψιλο-βαριά (stumble guys , roblox , asphalt κτλ) , youtube , tiktok .... δεν με νοιάζουν κάμερες/ήχος και το router για το wifi ειναι στα 3 μέτρα https://www.banggood.com/Alldocube-iPlay-50-Mini-Pro-Helio-G99-Octa-Core-8GB-RAM+8GB-Virtual-Memory-256GB-ROM-4G-LTE-Android-13-Tablet-p-1995057.html https://rb.gy/fbxc6h Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2024 από zacharis1955
TehJoHnX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, naimore είπε μα και τι δουλεια εχουν ebanking εφαρμογες ρε παιδια στο tablet; κιν δεν εχετε; ειχα παλιοτερα αλλα τις σουταρα δεν εχουν νοημα νομιζω.. απ την αλλη εχω κι ενα huawei που ειχα παρει παλιοτερα απο προσφορα, κι αυτο κινεζικο δεν ειναι; το quickstep μπορει να απενεργοποιηθει καπως; Ειναι το βασικο launcher, μπορεις να το αλλαξεις με καποιο αλλο αλλα δεν ξερω αν απενεργοποιείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα