txcellas Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Μάγκας ο Μεξικανός. Δε μάσησε και το έφτασε στα άκρα!
StamTheMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Στις 4/5/2024 στις 5:19 ΜΜ, geomrk είπε 2.πως αποδεικνυεται οτι ΔΕΝ γινεται για να προκαλεσει κινηση και οτι ειναι απλα ενα λαθος; Αμα εχεις λιγη κοινη λογικη,δε θελει πολυ. 12 ευρω για ενα καρτιε που κανει 10+Κ; Μονο ελληνας θα μπορουσε να το κυνηγησει αυτο και να χρησιμοποιησει επιχειρηματα σαν το δικο σου. Αντε και ενας Μεξικανος. Στις 4/5/2024 στις 8:04 ΜΜ, Thatsall είπε Προσωπικά θεωρώ μόνο μια περίπτωση ηθικά μεμπτή και θα ήθελα εκεί οι πωλητές να υποχρεούνται απ το νόμο να παραδώσουν το προϊόν: Απο τη στιγμή που άμεσα μου αφαιρείς τα χρήματα απο τον λογαριασμό σε αγορές με πιστωτική που ουσιαστικά μου τα παίρνεις και πρέπει να γίνει χρονοβόρα διαδικασία για να μου τα επιστρέψεις, τότε δεν δικαιούσαι να ζητάς ακύρωση. Κατι αναλογο εκανε το efood,δεν ξερω αν το κανει ακομα. Εκανα παραγγελια με τα τελευταια 15 ευρω που ειχε η καρτα μεσα. Το καταστημα ΔΕΝ αποδεχθηκε την παραγγελια για Χ λογους ( δεν ειχε διανομεα-προιοντα-εκλεινε ). Τα λεφτα δεσμευθηκαν κανονικα,εγω δεν ειχα να παραγγειλω εκεινο το βραδυ και επιστραφηκαν μετα απο 4-5 μερες. Α ναι,μου δωσαν και κουπονι για εκπτωση.
Vaguras Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Προσοχή μόνο μην παρει το μάτι σας, τίποτα σκουλαρικιά Cartier στις αγγελίες... 1
lector Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 20 ώρες πριν, StamTheMan είπε Κατι αναλογο εκανε το efood,δεν ξερω αν το κανει ακομα. Εκανα παραγγελια με τα τελευταια 15 ευρω που ειχε η καρτα μεσα. Το καταστημα ΔΕΝ αποδεχθηκε την παραγγελια για Χ λογους ( δεν ειχε διανομεα-προιοντα-εκλεινε ). Τα λεφτα δεσμευθηκαν κανονικα,εγω δεν ειχα να παραγγειλω εκεινο το βραδυ και επιστραφηκαν μετα απο 4-5 μερες. Α ναι,μου δωσαν και κουπονι για εκπτωση. Αν μου συνεβαινε κατι τετοιο, οχι μονο θα ετρωγε Χ το efood την ιδια στιγμη, αλλα θα εφευγε και ενα σεβασμιο ξεχεστηριο κατεβατο κατα παντος υπευθυνου, ιδιωτικα και δημοσια. Και οχι, να το χεσω το κουπονι εκπτωσης αν εμενα νηστικος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα