dbrillis Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Τι ακριβώς ψάχνεις και ειναι δυσεύρετο; Νομιζα οτι το ebay εχει πεθάνει σαν site. Για ανταλλακτικά αυτοκινήτων εγω κοιταω σε ολλανδικα site όπως www.carpartsdirect.nl και autodoc.nl με τον κωδικο εξαρτήματος αλλα και aliexpress.
FilipIoannidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 20 λεπτά πριν, dbrillis είπε Τι ακριβώς ψάχνεις και ειναι δυσεύρετο; Νομιζα οτι το ebay εχει πεθάνει σαν site. Για ανταλλακτικά αυτοκινήτων εγω κοιταω σε ολλανδικα site όπως www.carpartsdirect.nl και autodoc.nl με τον κωδικο εξαρτήματος αλλα και aliexpress. Tο δεξί φλας φτερού από το αυτοκίνητο μου, στο ebay μου είδαν πει ότι αν βρω πωλητή με καλά feedbacks μπορώ να παραγγείλω κανονικά, και ο δικός μου έχει 100% positive. Autodoc δεν το χε, και το άλλο σαιτ που έστειλες, έψαξα, πάλι δεν είχε 1
sdikr Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 8 hours ago, FilipIoannidis said: Μου έδειξε την απόδειξη ο πωλητής, που πάνω είδε τον αριθμό και είχε και τη τιμή, που ήταν ένα ευρώ πιο κάτω, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο παίζει αυτό το σενάριο Όταν τον ρώτησα μου έστειλε μια απόδειξη, έλεγε ship to greece και είχε πάνω τον αριθμό, και είπε ότι αυτή ήταν.. Είχε και την διεύθυνση και το όνομα σου; Το να πάει κάτι σε άλλο ΕΛΤΑ και να το παραλάβει κιόλας κάποιος με ταυτότητα σημαίνει μόνο ένα πράγμα, οτι έχεις https://en.wikipedia.org/wiki/Doppelgänger και σου έχει κάνει και copy την ταυτότητα 😋
FilipIoannidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 49 λεπτά πριν, sdikr είπε Είχε και την διεύθυνση και το όνομα σου; Το να πάει κάτι σε άλλο ΕΛΤΑ και να το παραλάβει κιόλας κάποιος με ταυτότητα σημαίνει μόνο ένα πράγμα, οτι έχεις https://en.wikipedia.org/wiki/Doppelgänger και σου έχει κάνει και copy την ταυτότητα 😋 Ο κόσμος δεν ειναι έτοιμος για έναν δεύτερο εαυτό μου χαχαχααχ 1
FilipIoannidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Καλημέρα παιδιά, μίλησα με το ελτα και αφού τους έδωσα τον αριθμό αποστολής μου παν ότι τους έβγαζε ένα τελειως διαφορετικό όνομα από το δικό μου, και ο άνθρωπος ειδοποιηθηκε και παρέλαβε το δέμα. Έχω στείλει μήνυμα και στον πωλητή και περιμένω απάντηση.. Dispute κτλπ πότε μπορώ να κάνω?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, FilipIoannidis είπε Καλημέρα παιδιά, μίλησα με το ελτα και αφού τους έδωσα τον αριθμό αποστολής μου παν ότι τους έβγαζε ένα τελειως διαφορετικό όνομα από το δικό μου, και ο άνθρωπος ειδοποιηθηκε και παρέλαβε το δέμα. Έχω στείλει μήνυμα και στον πωλητή και περιμένω απάντηση.. Dispute κτλπ πότε μπορώ να κάνω? Παλιότερα μου είχε τύχει αλλά ήταν λάθος του πωλητή μου έδωσε λάθος tracking - και παράλληλα λάθος και σε άλλον, Ελλάδα έδωσε το δικό μου, παρέλαβα λίγες μέρες αργότερα κανονικά μίλα με πωλητή μήπως έπαιξε κάνα λάθος (ειδικά αν είναι όσο γίνεται σωστές οι ημερομηνίες
FilipIoannidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Παιδιά, έχω ενημέρωση Μίλησα με ελτα Καρδαμύλης και μου παν και το όνομα που τους έβγαινε με το tracking nunber, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το δικό μου.. Μίλησα με πωλητή, αυτός το έψαξε και είδε ότι τελικά το δικό μου το έχει στείλει μη συστημένο... Για την βαβούρα που προκάλεσε μου επέστρεψε τα λεφτά πίσω και απλά μου λέει να τον ενημερώσω όταν /αν έρθει.. Να φανταστώ αν πάρω τα ελτα και παλέψω να το ψάξω με το όνομα μου δεν πρόκειται να βγάλω άκρη, έτσι?
Narayan Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 11 ώρες πριν, FilipIoannidis είπε Παιδιά, έχω ενημέρωση Μίλησα με ελτα Καρδαμύλης και μου παν και το όνομα που τους έβγαινε με το tracking nunber, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το δικό μου.. Μίλησα με πωλητή, αυτός το έψαξε και είδε ότι τελικά το δικό μου το έχει στείλει μη συστημένο... Για την βαβούρα που προκάλεσε μου επέστρεψε τα λεφτά πίσω και απλά μου λέει να τον ενημερώσω όταν /αν έρθει.. Να φανταστώ αν πάρω τα ελτα και παλέψω να το ψάξω με το όνομα μου δεν πρόκειται να βγάλω άκρη, έτσι? Μάλλον δεν το έστειλε ποτέ και πάει να μπαλώσει την κατάσταση. Μην ταλαιπωρείσαι άλλο, αν φτάσει έφτασε, ψάξε αλλού για το ανταλλακτικό. 1 2
JakeKaufman Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 16 hours ago, FilipIoannidis said: Παιδιά, έχω ενημέρωση Μίλησα με ελτα Καρδαμύλης και μου παν και το όνομα που τους έβγαινε με το tracking nunber, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το δικό μου.. Μίλησα με πωλητή, αυτός το έψαξε και είδε ότι τελικά το δικό μου το έχει στείλει μη συστημένο... Για την βαβούρα που προκάλεσε μου επέστρεψε τα λεφτά πίσω και απλά μου λέει να τον ενημερώσω όταν /αν έρθει.. Να φανταστώ αν πάρω τα ελτα και παλέψω να το ψάξω με το όνομα μου δεν πρόκειται να βγάλω άκρη, έτσι? δεν έχει στείλει τίποτα ο τύπος. πάλι καλά που πήρες τα λεφτά πίσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα