Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, παρήγγειλα ένα δέμα για Αθήνα, Καλλιθέα από ebay. Στο ebay είχα βάλει όλα τα στοιχεία σωστά μαζί με Τ.Κ

Μου έδωσε ο άνθρωπος το tracking nunber, το πάτησα, και λέει παραδόθηκε σε ελτα καραδμυλη... Μεσσηνία 

Μπορώ να κάνω κάτι πέρα από το να πάρω τηλέφωνο που ξέρω μαλλον σίγουρα ότι δεν θα βγάλω άκρη? 

Screenshot_20240503-225358_Chrome.jpg

Επεξ/σία από FilipIoannidis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christakos07 είπε

Πιο πιθανό να σου έδωσε λάθος tracking παρά να παραδόθηκε κάπου αλλού.

Τον ρώτησα ξανά και μου λέει ότι είναι ο σωστός αυτός που μου έδωσε.. 

Και να μην είναι, αν πάρω τηλ στα ΕΛΤΑ και τους το δώσω θα μου πουν αν είναι ή όχι με τα δικά μου στοιχεία το δέμα? 

Δημοσ.
1 minute ago, FilipIoannidis said:

Τον ρώτησα ξανά και μου λέει ότι είναι ο σωστός αυτός που μου έδωσε.. 

Και να μην είναι, αν πάρω τηλ στα ΕΛΤΑ και τους το δώσω θα μου πουν αν είναι ή όχι με τα δικά μου στοιχεία το δέμα? 

Λογικά δεν πρέπει να σου πουν το όνομα του παραλήπτη αν είναι διαφορετικό, αλλά θα μπορέσει να σου επιβεβαιώσει ή όχι την ορθότητα των δικών σου στοιχείων.

Μπορείς να το δοκιμάσεις, στην φάση "καλησπέρα σας, έχω αυτόν τον αριθμό αποστολής και νομίζω το πακέτο επιδόθηκε σε λάθος περιοχή".

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Λογικά δεν πρέπει να σου πουν το όνομα του παραλήπτη αν είναι διαφορετικό, αλλά θα μπορέσει να σου επιβεβαιώσει ή όχι την ορθότητα των δικών σου στοιχείων.

Μπορείς να το δοκιμάσεις, στην φάση "καλησπέρα σας, έχω αυτόν τον αριθμό αποστολής και νομίζω το πακέτο επιδόθηκε σε λάθος περιοχή".

Οκευ.. Σε περίπτωση που είναι τα δικά μου στοιχεία, απλά τους λέω να το επιστρέψουν Αθήνα? 

Δημοσ.
4 minutes ago, FilipIoannidis said:

Οκευ.. Σε περίπτωση που είναι τα δικά μου στοιχεία, απλά τους λέω να το επιστρέψουν Αθήνα? 

Δύσκολο εφόσον έχει παραδοθεί. Μετά δεν γνωρίζω τι γίνεται. Θα υπάρχει κάποια διαδικασία αμφισβήτησης στα ΕΛΤΑ με χρηματική διεκδίκηση.

Η εικασία μου πάντως είναι πως η βλακεία είναι του πωλητή.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, FilipIoannidis είπε

Στο ebay είχα βάλει όλα τα στοιχεία σωστά μαζί με Τ.Κ

Είσαι σίγουρος γι' αυτό? ότι δεν έγινε κάποιο λάθος με τον ΤΚ είτε από μέρους σου είτε από του αποστολέα? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Είσαι σίγουρος γι' αυτό? ότι δεν έγινε κάποιο λάθος με τον ΤΚ είτε από μέρους σου είτε από του αποστολέα? 

Τον ρώτησα και λέει χρησιμοποίησε ακριβώς τα στοιχεία που έχω βάλει στο ebay, τα κοίταξα και εγώ πάλι και ήταν σωστά όλα μαζί με τον Τ.Κ 

Τον ρώτησα αν έδωσε τον σωστό αριθμό και είπε ναι.. 

4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Δύσκολο εφόσον έχει παραδοθεί. Μετά δεν γνωρίζω τι γίνεται. Θα υπάρχει κάποια διαδικασία αμφισβήτησης στα ΕΛΤΑ με χρηματική διεκδίκηση.

Η εικασία μου πάντως είναι πως η βλακεία είναι του πωλητή.

Υπάρχει περίπτωση απλά να παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ της περιοχής και να μένει εκεί , και να μην εννοεί ότι παραδόθηκε σε άτομο?.. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, FilipIoannidis είπε

Υπάρχει περίπτωση απλά να παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ της περιοχής και να μένει εκεί , και να μην εννοεί ότι παραδόθηκε σε άτομο?

Για παν ενδεχόμενο δεν κάνεις και μια αναζήτηση με τα ελτα αντί για το parcelsapp?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Για παν ενδεχόμενο δεν κάνεις και μια αναζήτηση με τα ελτα αντί για το parcelsapp?

Έχω κάνει, βγάζει αυτο. 

Η αλήθεια είναι όμως ότι την αγορά την έκανα 18 Απρίλη, και στο ebay λέει shipped 18 Απρίλη

Screenshot_20240504-122148_Chrome.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FilipIoannidis είπε

Έχω κάνει, βγάζει αυτο. 

Η αλήθεια είναι όμως ότι την αγορά την έκανα 18 Απρίλη, και στο ebay λέει shipped 18 Απρίλη

Η σου έδωσε κατά λάθος άλλο tracking ο πωλητής ή σου έδωσε επίτηδες λάθος tracking ο πωλητής. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Η σου έδωσε κατά λάθος άλλο tracking ο πωλητής ή σου έδωσε επίτηδες λάθος tracking ο πωλητής. 

Θα πρεπε δλδ το tracking nunber να ξεκινάει από 18 Απρίλη όπως λέει και στο ebay? 

Screenshot_20240504-123348_eBay.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FilipIoannidis είπε

Θα πρεπε δλδ το tracking nunber να ξεκινάει από 18 Απρίλη όπως λέει και στο ebay? 

E ναι. Και βρίσκω και κάτι άλλο περίεργο, η αποστολή παραδόθηκε μέσα σε μόλις 40 λεπτά. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

E ναι. Και βρίσκω και κάτι άλλο περίεργο, η αποστολή παραδόθηκε μέσα σε μόλις 40 λεπτά. 

Δε συνηθίζεται και καλά? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FilipIoannidis είπε

Δε συνηθίζεται και καλά? 

Τηλέφωνο στα Ελτα Καρδαμύλης την Τετάρτη και ζήτα εξηγήσεις πως παρέλαβε άλλος το δέμα σου ή αν έχει γίνει κάποιο λάθος και έχουν κανονίσει να στο ξαναστείλουν από κει. Δυστυχώς έπεσες σε περίοδο που είναι όλα κλειστά για τόσες μέρες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...