Προς το περιεχόμενο

Τί γίνεται με την οδική βοήθεια αν χαλάσει το αυτοκίνητο σε μακρινή απόσταση από τον τόπο κατοικίας σου?

Mario99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πχ αν μενεις Αθηνα και χαλασει στην Καλαματα ,αλλο νομο δηλαδη και χρειαζεται συνεργειο.Στο μεταφερουν εκει που κατοικείς ή βρισκεις συνεργειο εκει που εμεινε?

Και αν χρειαζεται μερες η επισκευη τί κανεις?

Επεξ/σία από Mario99
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Τί γίνεται με την οδική βοήθεια αν χαλάσει το αυτοκίνητο σε μακρινή απόσταση από τον τόπο κατοικίας σου?

Εξαρτάται από την βλάβη. Αν είναι εύκολα επισκευάσιμη στο πηγαίνουν σε τοπικό συνεργείο. Αν είναι μεγάλη η ζημιά, είναι αργία ή δηλώσεις ότι έτσι επιθυμείς, στο μεταφέρουν στον τόπο κατοικίας σου στο συνεργείο της επιλογής σου. Η μεταφορά μπορεί να διαρκέσει λίγο παραπάνω καθώς κάθε τοπική οδική βοήθεια έχει δικαιοδοσία εντός του νομού της, οπότε σε περίπτωση μεταφοράς το πηγαίνουν μέχρι τα όρια του νομού και από εκεί το παραλαμβάνει το αυτοκίνητο της οδικής του άλλου νομού κοκ.

• Like 1

40 minutes ago, Mario99 said:

Πχ αν μενεις Αθηνα και χαλασει στην Καλαματα ,αλλο νομο δηλαδη και χρειαζεται συνεργειο.Στο μεταφερουν εκει που κατοικείς ή βρισκεις συνεργειο εκει που εμεινε?

Εξαρτάται από το τι προβλέπουν οι όροι της ασφάλισης οδικής βοήθειας του συμβολαίου σου. Συνήθως προβλέπουν ότι για κάτι απλό που μπορεί να φτιαχτεί επιτόπου στο πάνε σε κάποιο τοπικό συνεργείο, και για κάποια πιο σοβαρή ζημιά στο πάνε στον τόπο κατοικίας σου σε συνεργείο της επιλογής σου.

Σε κάθε περίπτωση ο μόνος τρόπος να μάθεις τι ακριβώς ισχύει είναι να διαβάσεις τους όρους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ειχε μεινει αυτοκινητο στην Αμάρυνθο καθ οδον  προς Κυμη με δικη μου επιλογη 

Το πηρε η οδικη  το εφερε Αθηνα σε συνεργειο που ηθελα την επομενη μερα και μου πληρωσε το ταξι απο Ερετρια μεχρι Κύμη κάπου στα 60 ευρώ 

Μεγιτη αποζημιωση για να παω εκει που ηθελα μεχρι 100 ευρω με οτι μεσον ηθελα. Ετσι γράφει το συμβόλαιο. 

Αυτα με Anytime .

Καθε εταιρεια μπορει να προβλεπει αλλα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2

9 ώρες πριν, Mario99 είπε

Είναι αναλόγως τη χιλιομετρική απόσταση ή εάν αλλάζεις νόμο.

Εάν αλλάζεις νόμο το πάνε σε ενδιάμεσο σταθμό και από εκεί έρχεται άλλη οδική βοήθεια και το παίρνει .

• Like 1

Εμεινα στο χωριό καταγωγής μου Γιαννενα ηρθαν και μάλιστα γρήγορα το πήγαν σε τοπικό συνεργείο ευτυχώς η ζημιά ήταν μικρή και το εφτιαξα , είχε φύγει σωληνάκι αντλίας καυσίμου.

Εμεινα Αμάρυνθο Ευβοίας (σαν το Γιάννη πλάτανο) 😜 το φόρτωσαν με προορισμό Αθήνα τοπικό συνεργείο αλλα σε 2-3 μέρες. Πήγα την επομένη  σε κοντινό στην οδική συνεργείο πάλι απλή βλάβη (κολημένη πεταλούδα) καθάρισμα και έφυγα. Αν είναι σοβαρή βλάβη θα το μεταφέρουν τόπο κατοικίας σε  συνεργείο επιλογής σου το γρηγορότερο που τους βολεύει. Όπως μου είπαν κανονίζουν και  τα στέλνουν με μεγάλο γερανό και όταν συμπληρώσει αριθμό αυτοκινήτων , κάθε 3-4  μέρες αν είσαι τυχερός μπορεί να φύγει την ίδια ή την επόμενη μέρα.

11 ώρες πριν, Mario99 είπε

το φορτώνεις με προορισμό τόπο κατοικίας αν έχεις κάποιο μάστορα τον πας να ρίξει μια ματιά μέχρι να φύγει και αν είναι απλή η ζημιά το φτιάχνεις το παίρνεις και φεύγεις. Εγω ετσι έκανα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...