xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Eneba και αγορά κάρτας από Ινδία για 18€/χρόνος και πολλά είναι
doubleh Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Άρθρο βγαλμένο από τη... Λάμψη! 2 γραμμές ουσία κ μετά ελεεινή επανάληψη. Ελπίζω κάποιοι να έβγαλαν κάνα φράγκο από την προσπάθεια να μας πείσουν πόσο πια αδιάφορο γίνεται το free πακέτο. Σε άλλα νέα της ημέρας. Δεν βγάζει δις. Βασικά μέχρι χτες έμπαινε μέσα. 1 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 9 ώρες πριν, Arkin είπε Ανεκαθεν ηταν αχρηστο το spotify τωρα γινεται ακομα περισσοτερο. Υπηρεσια που βγαζει δις αλλα τους τραγουδιστες τους εχει στη φτωχια. Αντε να κλεινει σιγα σιγα να παρουν τη θεση του αλλες πολυ ανωτερες υπηρεσιες και σε ποιοτητα ηχου και σε τιμη και στο ποσα χρηματα δινουν τους τραγουδιστες ανα stream τραγουδιου. Το Spotify αν δεν κάνω λάθος είναι ζημιογόνο και δεν έχει παρουσιάσει κέρδη ποτέ. Και πίνουν το αίμα των καλλιτεχνών και χάνουν λεφτά. Εκτός αν κρύβουν τα κέρδη…. Google & Apple έχουν πιο πλήρης υπηρεσίες με επιπλέον πράγματα (YT Videos, Apple TV κτλ). Νομίζω ότι ο στόχος τους (Spotify ) είναι να δείξουν μια μικρή κερδοφορία για να τους εξαγοράσει κάποιος κολοσσός. Θα πόνταρα στην MS να κάνει κίνηση μιας και έχει μείνει πίσω και το Groove είχε πάει άπατο. 2 1
Hellenicsun Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 11 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Απο άχρηστο γίνεται ακομα πιο άχρηστο. Την ωρα που ανταγωνιστικές υπηρεσίες οπως το Tidal, που ειναι ουτως ή αλλως ετη φωτός μπροστα, ριχνουν τις τιμες στο μισο και συνεχως προσθετουν νεα features, το Spotify ειναι στη κοσμαρα του. Ακομα περιμενουμε τον ασυμπιεστο ηχο που έρχεται απο το 2022... Μετα οταν αποδεκατίζονται οι υπάλληλοι με απολύσεις τρεχουμε να τους συλλυπηθουμε, ενω καποια πραγματα κανουν μπαμ. Έκατσα να δω λίγο τι τιμές παίζουν αυτή τη στιγμή για τη χώρα μας ανά υπηρεσία και με μοναδική σύγκριση* τα ατομικά πλάνα: Tidal - 7,49 ευρώ/ μήνα Spotify - 7,99 ευρώ/ μήνα YouTube Music - 6,99 ευρώ/ μήνα Apple Music - 7,49 ευρώ/ μήνα Amazon Music Unlimited - 9,99 ευρώ**/ μήνα Deezer - 11,99 ευρώ/ μήνα Qobuz - 12,99 ευρώ**/ μήνα *χωρίς υπολογισμό προσφορών, ετησίων πληρωμών, συνδρομή λόγω πακέτου κ.α. **με επιφύλαξη καθώς δε βρήκα επακριβώς τιμές σε ευρώ. Αν συνυπολογίσω ποιότητα ήχου και διαθεσιμότητα ανά πλατφόρμα/ συσκευή, μάλλον το Tidal είναι όντως η καλύτερη επιλογή για κάποιον που επιθυμεί συνδρομή. 2 2
Volga Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης εεε... η συνδρομή
gregdel Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Αν δεν κάνω λάθος τους στίχους τους πρόσθεσε σχετικά πρόσφατα (2-3 χρόνια);
mr.Vox Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Απο άχρηστο γίνεται ακομα πιο άχρηστο. Την ωρα που ανταγωνιστικές υπηρεσίες οπως το Tidal, που ειναι ουτως ή αλλως ετη φωτός μπροστα, ριχνουν τις τιμες στο μισο και συνεχως προσθετουν νεα features, το Spotify ειναι στη κοσμαρα του. Ακομα περιμενουμε τον ασυμπιεστο ηχο που έρχεται απο το 2022... Μετα οταν αποδεκατίζονται οι υπάλληλοι με απολύσεις τρεχουμε να τους συλλυπηθουμε, ενω καποια πραγματα κανουν μπαμ. Έρχεται ο ασυμπίεστος ήχος σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρρεύσει.. Δυστυχώς το Tidal έχει ασυμβατότητες με τις συσκευές. Πολλές φορές σταματάει η αναπαραγωγή ακαθόριστα και θέλει πάτημα το play πάλι. Χρεώνει ότι να ναι. Ενώ ήμουν σε προσφορά με χρέωνε άλλο πακέτο. Οπότε το έκοψα προς το παρόν. Το spotify έχει πολύ καλύτερο υλικό για το ελληνικό κοινό. Θεωρώ όμως το Tidal ανώτερο στην ποιότητα του ήχου. Αναμένουμε. Ο Έλληνας να ξέρετε είναι πολύ το τζάμπα. Από τις πρώτες χώρες στο παράνομο κατέβασμα, μουσικής ταινιών κτλ. Από εποχής rapidshare Επεξ/σία 4 Μαΐου 2024 από mr.Vox
polaki Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δεν είχα προσέξει καν ότι έχει τα lyrics, συνδρομή έχω μέσω κάποιας χώρας που ούτε θυμάμαι. Το μοναδικό που όντως αξίζει είναι το YouTube premium με το Music.
BEOD Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δυστυχως η βιομηχανια της μουσικης περναει μια μονιμη κριση εδω και πολλα χρονια και αυτο πολλες φορες φαινεται στην ποιοτητα της τεχνης(?) που μερικοι παραγουν. Το spotify η πλατφορμα που ολοι προτιμουν για να ακουν τα playlist και τα podcast τους παγκοσμιως δυσκολευεται οικονομικα απο τη μερα που δημιουργηθηκε μεχρι και σημερα που χρησιμοποιειται απο ολο τον πλανητη. Ο κοσμος για καποιο λογο δεν ειναι διατεθιμενος να πληρωνει για να ακουει μουσικη, ειδικα αν το αντιπαραθεσουμε σε σχεση με την προβολη ταινιων - σειρων ή το να παιζει κανεις games. Απο μικρος αναρωτιεμαι γιατι να συμβαινει αυτο, χωρις εγω να ξεφευγω απο μοτιβο αυτο καθως ειμαι πολυ λιγοτερο προθυμος να πληρωσω το spotify απ οτι να πληρωσω για το game pass ή το netflix/disney κτλ. Αυτο εχει ως αποτελεσμα κυρια πηγη εσοδων για τους καλλιτεχνες να ειναι τα live και οι συναυλιες που οκ σιγουρα αποφερουν καποιο κερδος, αλλα για ποσο καιρο μπορει αυτο να τους καλυψει; Ολο αυτο μας οδηγει σε μια προβληματικη βιομηχανια που κοιταει να βγαζει μονιμως χαζοhit για να παραμενει ο καλλιτεχνης relative και πουλαει στα live και τις συναυλιες και παραλληλα να αποσπα οτι καλυτερο μπορει στιγμιαια απο spotify και ραδιοφωνο μεχρι να περασουν 2 μηνες και η τραγουδαρα του να περασει στη λιθη. Σε κανεναν δεν αρεσει το συνδρομητικο μοντελο που εφαρμοζεται πλεον παντου και εκμεταλλευευαι υπερβολικα πολυ απο ορισμενες εταιρειες, ωστοσο μερικες πλατφορμες κανουν αρκετα καλη δουλεια και το μοντελο ταιριαζει στον τροπο λειτουργιας τους ωστε να μπορουν να αποπληρωνουν τα δικαιωματα του περιεχομενου που προσφερουν στον κοσμο. Ολο αυτο απλα για να επισημανω οτι καλο ειναι να στηριζουμε οπως μπορουμε τους καλλιτεχνες και την τεχνη και να μη θεωρουμε τα δημιουργηματα τους δεδομενα γιατι αν ο κοσμος δεν το στηριξει δε θα συνεχισουν να το κανουν. Και ναι οκ, η αμεση στηριξη στους καλλιτεχνες που μας αρεσουν ειναι πολυ καλυτερη και πιο αποτελεσματικη, αλλα ποσο ακομα περιεχομενο καταναλωνουμε καθημερινα απο ολους τους υπολοιπους που δεν αγορασαμε merch τους ή καποιο δισκο τους μα παρ ολα αυτα ακουμε τη μουσικη τους καθημερινα στα playlist μας θεωρωντας οτι μας ανηκει δωρεαν; 4
Kraken Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 10 hours ago, Diavolos666 said: Εγώ πάλι όλα μου τα τραγούδια τα έχω τοπικά και τσαμπέ! Αφού πας στο youtube, ψάχνεις ένα τραγούδι και στο βάζει να το ακούσεις και είναι δωρεάν. Και μην μου πει κανείς "αΠαΓοΡεΥεΤαΙ νΑ ΑπΟθΗκΕυΕιΣ ΑρΧεΙα ΑπΟ YoUtUbE"... για να ατα ακούσεις αποθηκεύονται ήδη τοπικά σε temp files, ε το δικό μου το pc τα αποθηκεύει για πάντα... ισένα σι πιράζ? Μας πιράζ αλλά τι να κανς, α κατς α μαλώις; 2
AristidisZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Έκατσα να δω λίγο τι τιμές παίζουν αυτή τη στιγμή για τη χώρα μας ανά υπηρεσία και με μοναδική σύγκριση* τα ατομικά πλάνα: Tidal - 7,49 ευρώ/ μήνα Spotify - 7,99 ευρώ/ μήνα YouTube Music - 6,99 ευρώ/ μήνα Apple Music - 7,49 ευρώ/ μήνα Amazon Music Unlimited - 9,99 ευρώ**/ μήνα Deezer - 11,99 ευρώ/ μήνα Qobuz - 12,99 ευρώ**/ μήνα *χωρίς υπολογισμό προσφορών, ετησίων πληρωμών, συνδρομή λόγω πακέτου κ.α. **με επιφύλαξη καθώς δε βρήκα επακριβώς τιμές σε ευρώ. Αν συνυπολογίσω ποιότητα ήχου και διαθεσιμότητα ανά πλατφόρμα/ συσκευή, μάλλον το Tidal είναι όντως η καλύτερη επιλογή για κάποιον που επιθυμεί συνδρομή. Έχοντας δοκιμάσει tidal Spotify και Apple Music, από πλευράς περιεχομένου θα έλεγα ότι το Spotify είναι μακράν το πιο πλήρες από τα 3 (πάντα με βάση τι θέλω εγώ να ακούω) 2 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Έκατσα να δω λίγο τι τιμές παίζουν αυτή τη στιγμή για τη χώρα μας ανά υπηρεσία και με μοναδική σύγκριση* τα ατομικά πλάνα: Tidal - 7,49 ευρώ/ μήνα Spotify - 7,99 ευρώ/ μήνα YouTube Music - 6,99 ευρώ/ μήνα Apple Music - 7,49 ευρώ/ μήνα Amazon Music Unlimited - 9,99 ευρώ**/ μήνα Deezer - 11,99 ευρώ/ μήνα Qobuz - 12,99 ευρώ**/ μήνα *χωρίς υπολογισμό προσφορών, ετησίων πληρωμών, συνδρομή λόγω πακέτου κ.α. **με επιφύλαξη καθώς δε βρήκα επακριβώς τιμές σε ευρώ. Αν συνυπολογίσω ποιότητα ήχου και διαθεσιμότητα ανά πλατφόρμα/ συσκευή, μάλλον το Tidal είναι όντως η καλύτερη επιλογή για κάποιον που επιθυμεί συνδρομή. Έχοντας δοκιμάσει tidal Spotify και Apple Music, από πλευράς περιεχομένου θα έλεγα ότι το Spotify είναι μακράν το πιο πλήρες από τα 3 (πάντα με βάση τι θέλω εγώ να ακούω) 1
polaki Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 1 hour ago, BEOD said: Δυστυχως η βιομηχανια της μουσικης περναει μια μονιμη κριση εδω και πολλα χρονια και αυτο πολλες φορες φαινεται στην ποιοτητα της τεχνης(?) που μερικοι παραγουν. Το spotify η πλατφορμα που ολοι προτιμουν για να ακουν τα playlist και τα podcast τους παγκοσμιως δυσκολευεται οικονομικα απο τη μερα που δημιουργηθηκε μεχρι και σημερα που χρησιμοποιειται απο ολο τον πλανητη. Ο κοσμος για καποιο λογο δεν ειναι διατεθιμενος να πληρωνει για να ακουει μουσικη, ειδικα αν το αντιπαραθεσουμε σε σχεση με την προβολη ταινιων - σειρων ή το να παιζει κανεις games. Απο μικρος αναρωτιεμαι γιατι να συμβαινει αυτο, χωρις εγω να ξεφευγω απο μοτιβο αυτο καθως ειμαι πολυ λιγοτερο προθυμος να πληρωσω το spotify απ οτι να πληρωσω για το game pass ή το netflix/disney κτλ. Αυτο εχει ως αποτελεσμα κυρια πηγη εσοδων για τους καλλιτεχνες να ειναι τα live και οι συναυλιες που οκ σιγουρα αποφερουν καποιο κερδος, αλλα για ποσο καιρο μπορει αυτο να τους καλυψει; Ολο αυτο μας οδηγει σε μια προβληματικη βιομηχανια που κοιταει να βγαζει μονιμως χαζοhit για να παραμενει ο καλλιτεχνης relative και πουλαει στα live και τις συναυλιες και παραλληλα να αποσπα οτι καλυτερο μπορει στιγμιαια απο spotify και ραδιοφωνο μεχρι να περασουν 2 μηνες και η τραγουδαρα του να περασει στη λιθη. Σε κανεναν δεν αρεσει το συνδρομητικο μοντελο που εφαρμοζεται πλεον παντου και εκμεταλλευευαι υπερβολικα πολυ απο ορισμενες εταιρειες, ωστοσο μερικες πλατφορμες κανουν αρκετα καλη δουλεια και το μοντελο ταιριαζει στον τροπο λειτουργιας τους ωστε να μπορουν να αποπληρωνουν τα δικαιωματα του περιεχομενου που προσφερουν στον κοσμο. Ολο αυτο απλα για να επισημανω οτι καλο ειναι να στηριζουμε οπως μπορουμε τους καλλιτεχνες και την τεχνη και να μη θεωρουμε τα δημιουργηματα τους δεδομενα γιατι αν ο κοσμος δεν το στηριξει δε θα συνεχισουν να το κανουν. Και ναι οκ, η αμεση στηριξη στους καλλιτεχνες που μας αρεσουν ειναι πολυ καλυτερη και πιο αποτελεσματικη, αλλα ποσο ακομα περιεχομενο καταναλωνουμε καθημερινα απο ολους τους υπολοιπους που δεν αγορασαμε merch τους ή καποιο δισκο τους μα παρ ολα αυτα ακουμε τη μουσικη τους καθημερινα στα playlist μας θεωρωντας οτι μας ανηκει δωρεαν; Ωραία η ανάλυση και σε γενικες γραμμες έχεις δίκιο και συμφωνώ. Έχοντας περάσει λόγω ηλικίας και από την εποχή της κασέτας και μετά του CD, τότε δεν υπήρχε ή τουλάχιστον δεν γνωρίζαμε εμείς να υπάρχει όλη αυτή η υπερπληθώρα καλλιτεχνών. Εβγαζε ένα album ένας καλλιτέχνης, και το άκουγες ξανα και ξανα μέχρι να βγάλει το επόμενο 2 χρόνια μετά. Γιατί στο album αυτό από τα 10 τραγούδια τα 7-8 ήταν καλά. Τώρα η Shakira βγάζει ένα άλμπουμ και απτά 10 μόνο το ένα είναι ωραίο. Όταν δε μυξοκλαίγεται για το γκομενο που τη χώρισε δηλαδή. Αυτό το πράγμα τώρα να σου πρηζουν τα ούμπαλα με Despacito μέχρι να σβήσει ο ήλιος και μετά να εξαφανίζεται, σίγουρα δε βοηθάει στο να θέλει κάποιος να συλλέγει (άρα να πληρώνει) για μουσική. 2
apikoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Κατάργησα το Spotify γιατί έχει το χειρότερο Search & Discovery & γενικά UI που θα μπορούσε να υπάρχει - δε θα με πείραζε να δίνω 8 ευρώ το μήνα για τη μουσική που λατρέυω, αλλά απλά το YouTube ειναι πολύ καλύτερο στο να σου προτείνει "καλά" τραγούδια, παρόμοια με αυτά που έχεις κάνει like. 1 1
vastegial_74 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Παλιά η μουσική ήταν ιεροτελεστία. Πηγαίναμε παρέα με τους φίλους στο δισκάδικο, γυρνάγαμε σπίτι βάζαμε το δίσκο στο πικάπ, μελετούσαμε τους στίχους ωραία χρόνια. Από την άλλη ίσως εξιδανικεύουμε το παρελθόν. Έχω Spotify οικογενειακό εδώ και χρόνια γιατί βολεύει πολύ, κακά τα ψέματα. Η μόνη συνδρομή που δεν έχω διακόψει και δεν με βλέπω να το κάνω.
Diavolos666 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Kraken said: Μας πιράζ αλλά τι να κανς, α κατς α μαλώις; ...α του πεις στου μπαμπάξ α μας μαλώισ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2024 από Diavolos666
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα