Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θελω να παω βραζιλαι το Δεκεμβρη και ειχα στο μυαλο να βγαλω χαλαρα το διαβατηριο. Δεν ειχα ποτε, οποτε θα ειναι η πρωτη εκδοση. 
Παω να κλεισω αεροπορικα και βλεπω πως αν δε βαλω αριθμο διαβατηριου δεν προχωραει η κρατηση...
Οποτε πρεπει να τρεξω.
Και φυσικα σημερα ειναι μεγαλη παρασκευη αχαχαχα.
Επειδη διαβαζω πολλες αρβιλες, ειπα να ρωτησω.
Ποσο καιρο κανει να βγει το διαβατηριο στην πρωτη εκδοση? αλλοι λενε 4 εργασιμες αλλοι 3 μηνες...
Θελει ραντεβου στα γραφεια ή πας χυμα? 

τωρα που θα ειναι τα νεα διαβατηρια εχει αλλαξει κατι στη διαδικασια?
Θα βγαλω καποια στιγμη και νεα ταυτοτητα (απλα περιμενω να βαλω και τον αριθμο του πολιτη. Θα επρεπε να βγαλω πρωτα νεα ταυτοτητα ή δεν παιζει ρολο αν βγει πρωτα το διαβατηριο και μετα αλλαξω ταυτοτητα? δε συνδεονται καπως αυτα τα 2 ε?

υγ. ξερετε αν μπορω να κανω κρατηση στην εταιρια με καποιο τροπο για το αεροπορικο και να προστεθει μετα ο αριθμος διαβατηριου? με αλιταλια ειναι να πεταξω. ευχαριστω

Δημοσ.

για να κλείσεις εισιτήριο δεν θέλει αριθμό διαβατηρίου,θέλει όταν θα κάνεις check in.

Σε μια εβδομάδα έχεις το διαβατήριο στα χέρια σου,είτε είναι η πρώτη φορά είτε η εικοστή.Δεν χρειάζεται ραντεβού,τίποτα δεν έχει αλλάξει,αν η ταυτότητα σου είναι πολύ παλιά ή φθαρμένη μπορεί να σου ζητήσουν να την αλλάξεις.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

για να κλείσεις εισιτήριο δεν θέλει αριθμό διαβατηρίου,θέλει όταν θα κάνεις check in.

Σε μια εβδομάδα έχεις το διαβατήριο στα χέρια σου,είτε είναι η πρώτη φορά είτε η εικοστή.Δεν χρειάζεται ραντεβού,τίποτα δεν έχει αλλάξει,αν η ταυτότητα σου είναι πολύ παλιά ή φθαρμένη μπορεί να σου ζητήσουν να την αλλάξεις.

εισαι αρχοντας φιλε. σε υπερευχαριστω!

Παντως οσον αφορα τον αριθμο του διαβατηριου μου τον ζηταει. ισως να εχει να κανει με την εταιρεια. αλλες ζητανε απο την αρχη που κλεινεις τα εισιτηρια και αλλες κατα το check in. Να εισαι καλα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, burnin είπε

εισαι αρχοντας φιλε. σε υπερευχαριστω!

Παντως οσον αφορα τον αριθμο του διαβατηριου μου τον ζηταει. ισως να εχει να κανει με την εταιρεια. αλλες ζητανε απο την αρχη που κλεινεις τα εισιτηρια και αλλες κατα το check in. Να εισαι καλα

Δεν έχω πετάξει με την ΙΤΑ,αυτή φαντάζομαι ότι εννοείς γιατί Alitalia δεν υπάρχει πλέον.

Καλό ταξίδι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχω πετάξει με την ΙΤΑ,αυτή φαντάζομαι ότι εννοείς γιατί Alitalia δεν υπάρχει πλέον.

Καλό ταξίδι.

ναι αυτην εννοω. Σε ευχαριστω φιλε

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δευτέρα 9/12 πήγα για διαβατήριο το μεσημέρι , δεν είχε καθόλου κόσμο και την Δευτέρα 15/12 πήγα να το παραλάβω.

80 ευρώ το παράβολο και 10 ευρώ για 4 φωτογραφίες που ουσιαστικά η μια χρειάζεται μόνο.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...