Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αν και έψαξα σχετικά με αυτό που με απασχολεί δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Έχω μαζέψει κοντά στις 17 χιλιάδες miles στην Aegean και επειδή δυστυχώς δεν πετάω είμαι στη blue βαθμίδα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος συνεργάτης τους που να δέχεται εξαργύρωση χωρίς να είσαι από silver και πάνω; Αυτό που αναφέρει στις εξαργυρώσεις ότι μπορούν να συμμετάσχουν και κάτοχοι καρτών Aegean Bonus Visa και Mastercard αφορά μόνο τις πιστωτικές; Με μια Aegean Bonus Visa Debit μπορώ να πιαστώ στη συγκεκριμένη κατηγορία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
3 hours ago, ichigo_gr said:

Καλησπέρα παιδιά. Αν και έψαξα σχετικά με αυτό που με απασχολεί δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Έχω μαζέψει κοντά στις 17 χιλιάδες miles στην Aegean και επειδή δυστυχώς δεν πετάω είμαι στη blue βαθμίδα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος συνεργάτης τους που να δέχεται εξαργύρωση χωρίς να είσαι από silver και πάνω; Αυτό που αναφέρει στις εξαργυρώσεις ότι μπορούν να συμμετάσχουν και κάτοχοι καρτών Aegean Bonus Visa και Mastercard αφορά μόνο τις πιστωτικές; Με μια Aegean Bonus Visa Debit μπορώ να πιαστώ στη συγκεκριμένη κατηγορία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιατί να μην μπορείς να εξαργυρώσεις στην Σίλβερ;;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ichigo_gr είπε

στην περίοδο των Χριστουγέννων είχα εξαργυρώσει στο attica καμία 10000 πόντους σε αγορές

Δημοσ.

Αξίζει να εξαργυρώνεις σε τέτοιες αγορές τα μίλια; Έχω τόσα χρόνια πάνω από 120 χιλιάδες και σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω μόνο σε καποια περίπτωση πολύ μεγάλου ταξιδιού αναψυχής, στο κάπως μακρινό μέλλον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω πως η εξαργύρωση γενικά δίνει την αναλογία 200 μίλια = 1€ ή 300 μίλια = 1€ στο Άττικα. Με 20,000 μίλια πας "μακρινό" ευρωπαϊκό συν φόρους που συνήθως οι ναύλοι βαράνε στο ψαχνό σε τέτοια δρομολόγια (Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Άμστερνταμ κλπ). Άρα να κάψεις 20,000 μίλια για να γλιτώσεις 100 ευρώ σε μια αγορά, δεν είναι πολύ συμφέρον, γιατί οι ναύλοι σίγουρα θα είναι παραπάνω.

Από την άλλη αν δε ταξιδεύεις, και δη αν τα έχεις μαζέψει με κάρτα Alpha Bank, δεν είναι τόσο κακή η αναλογία που σου δίνει. 200 μίλια = 50 ευρώ αγορές σε μεγάλους συνεργάτες, στα 50€ το 1€ πίσω είναι 2% cashback. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.

δεν το πρότεινα ως την ιδανική επιλογή αλλά σαν εναλλακτική... ο καθένας κρίνει Ανάλογα την περίπτωση που έχει... 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως στα περισσότερα καταστήματα που συνεργάζονται αναφέρουν πως πρέπει να έχεις ήδη καταχωρήσει μια πτήση για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή κάνω λάθος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ichigo_gr είπε

Το θέμα είναι πως στα περισσότερα καταστήματα που συνεργάζονται αναφέρουν πως πρέπει να έχεις ήδη καταχωρήσει μια πτήση για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή κάνω λάθος;

Στη ΔΕΗ ,ναι 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ερωτηση σχετικη με το προγραμμα. Υπαρχει καπου ποια λιστα πτησεων εξαιρουνται απο την συγκεντρωση μιλιων του προγραμματος; Γιατι πεταξα με swiss με κωδικο πτησης LX και οταν παω να κανω την αιτηση καταχωρησης μιλιων δεν την δεχεται, μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

35-Your request has been rejected. The specific booking class is not eligible for mileage accrual.

Δημοσ.

Εδώ είσαι. https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/airlines/swiss_international_airlines/

Γενικά αν ταξιδεύεις economy ναύλο σε LH/LX/OS τις περισσότερες φορές δε σου δίνει τίποτα. Η LH π.χ. σου δίνει booking class K σε υπερατλαντικά που η aegean δεν τη συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα...

Δημοσ.
Στις 4/5/2024 στις 8:47 ΜΜ, Speculoos είπε

Αξίζει να εξαργυρώνεις σε τέτοιες αγορές τα μίλια; Έχω τόσα χρόνια πάνω από 120 χιλιάδες και σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω μόνο σε καποια περίπτωση πολύ μεγάλου ταξιδιού αναψυχής, στο κάπως μακρινό μέλλον. 

Είναι μίλια πιστωτικής η εξαργύρωσης? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...