Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrism_2525 είπε

το κατεβασα κατι βρηκε και τα διεγραψε αλλα το προβλημα εμεινε..τι να πω ρε παιδια κουραστηκα..ευχαριστω και παλι ολους που ασχολειστε

Αποψη μου κανε reset τα Windows και να κρατήσεις τα αρχεία, αλλιώς format.

Αλλά δοκίμασε και κάτι ακόμα, πήγαινε "Ρυθμισεις" και πάτα "Ενημέρωση και ασφάλεια" πάτα αριστερά στο "Αντιμετώπιση προβλημάτων" (Εδώ ειναι και η Αποκατάσταση, για το reset) μετά πάτα κάτω στο "Πρόσθετα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων" και μετά στο "Συνδέσεις Internet" και τρέξε τι θα σου βγάλει.

Αν δεν αλλαξει κατι δες και αυτο: Δες πότε άλλαξες το ρουτερ και από τον Πίνακα Ελέγχου και Προγράμματα - κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος δες αν εχεις βάλει/μπει κάποιο πρόγραμμα την ημερομηνία αυτή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα δοκιμασα τιποτα παλι..μαλλον θα παω για ρεσετ..αν το κανω δεν χρειαζεται να εχω τα windows οπως το φορματ ετσι δεν ειναι?και ποση ωρα διαρκει περιπου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρουσιάστηκε από την αλλαγή του ρούτερ, με το ίδιο στικ με αλλαγή σε σύνδεση μέσω κινητού μπαίνεις,
- άρα το πρόβλημα πρέπει να είναι στο router ή στον πάροχο -
άλλαξες dns σε clouflare στο ρούτερ αλλά δεν μπαίνεις πάλι ???

Επεξ/σία από SoullessRider
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

τα δοκιμασα τιποτα παλι..μαλλον θα παω για ρεσετ..αν το κανω δεν χρειαζεται να εχω τα windows οπως το φορματ ετσι δεν ειναι?και ποση ωρα διαρκει περιπου?

Με τα 10αρια που το έχω κάνει πολλές φορές σίγουρα δεν ήθελε τα Windows, με τα 11αρια δεν ξέρω. Το προχωράς και βλέπεις.

Θυμάμαι έπαιρνε αρκετή ώρα, αν δεν κάνω λάθος περίπου 2 ώρες.

Δημοσ.

δεν αλλαξα τιποτα εγω..μονο τις δοκιμες που μου ειπαν τα παιδια εδω αφου ειχε παρουσιασθει το προβλημα..στο λαπτοπ ας πουμε λειτουργουν ολα κανονικα αλλα δεν το συνδεω με στικ..

τα 10pro εχω

Δημοσ.

ΔΕΝ άλλαξες DNS στο router δηλαδή ?
θα πας για επαναφορά χωρίς να έχεις κάνει αλλαγή dns ???
ποιο μοντέλο είναι το ρουτερ σου σε παρακαλώ
και ποια windows έχεις ? 7, 10, 11 ??

Δημοσ.

μάρκα και μοντέλο (τα γράφει στο κουτί ή / και στο ρουτερ).
δεν θέλω κωδικούς sn ή passwords κλπ
μόνο εταιρεία κατασκευής και μοντέλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...