Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitrism_2525 είπε

Πάλι το ίδιο..έβαλα πάλι κωδικούς αλλά το πρόβλημα παραμένει 

Δοκίμασε μια να κάνεις ενημερώσεις. Κανε δεξι click στο εικονιδιο του Windows κάτω αριστερά και πάτα στο "Ρυθμίσεις" πάτα μετά κάτω που γράφει "Ενημερωση και ασφαλεια", πάτα Έλεγχος για ενημερώσεις και μετά δες και εκεί που γράφει "Προβολη προαιρετικων ενημερωσεων" εκεί θα πρέπει να πατήσεις στο "Ενημερωσεις προγραμματων οδηγησης" για να εμφανιστούν, να τσεκάρεις για να εγκατασταθούν.

8 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

Πάλι το ίδιο..έβαλα πάλι κωδικούς αλλά το πρόβλημα παραμένει 

Ημερομηνία και ώρα ειναι σωστή?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εκανα αλλα τζιφος παλι..ημερομηνια και ωρα σωστα

δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καποιες σελιδες ανοιγει κανονικα και σε καποιες οχι..και γιατι οταν κανω το κινητο hot spot και συνδεομαι ανοιγουν ολα και δουλευει ρολοι..μου εχουν σπασει τα νευρα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitrism_2525 είπε

το εκανα αλλα τζιφος παλι..ημερομηνια και ωρα σωστα

Με ένα συγκεκριμένο browser το κάνει η με όποιο και να δοκιμάσεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrism_2525 είπε

με ολους

Δοκίμασε κάποιες ενέργειες από εδώ https://www.wikihow.com/Fix-if-You-Can't-Access-a-Particular-Website Αν δεν ξέρεις καλά αγγλικά κανε μετάφραση την σελίδα.

7 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

με ολους

This site can’t be reached

https://www.sport-fm.gr/ is unreachable.

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

αυτο μου λεει παραδειγμα στο σαιτ του σπορ φμ

θα ελεγα να δοκιμασεις αυτα

2
Flush your DNS cache. The DNS (Domain Name System) is the service that translates web domain names into IP addresses so that you can connect to websites. Your computer has a DNS cache that could become outdated or corrupted, which would make it so you can't access certain websites. Flushing your DNS cache could help you regain access to your favorite sites.[8]
  • Windows: Press Windows key + R, type cmd, and then press Enter. At the prompt, ipconfig /flushdns and press Enter.
  • Mac: Open the Terminal from the Utilities folder, type dscacheutil -flushcache and press Return. Then type sudo dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder and press Return to restart the DNS service. You'll be prompted for your admin password.
3
Try different DNS servers. The DNS servers your device is set to use may be blocking the site you're trying to visit. This is common when using DNS service providers that use security blacklists to block known rogue sites.[9] Usually your computer will be set to obtain DNS server info automatically, but you can specify servers if you wish.
  • Find a reliable public/free DNS server, such as the ones available from Google, Cloudflare, and OpenDNS. You'll want to write down the IP addresses for both the primary and secondary DNS servers.
    • Google: 8.8.8.8 and 8.8.4.4
    • Cloudflare: 1.1.1.1 and 1.0.0.1
    • OpenDNS: 208.67.222.222 and 208.67.220.220
    • Verisign: 64.6.64.6 and 64.6.65.6.
  • Change the DNS servers on Windows: Press Windows key + R and type ncpa.cpl to open Network Connections. Right-click your network adapter, select Properties, highlight "Internet Protocol Version 4" in the list and click the Properties button. To specify servers, select Use the following DNS server addresses and enter the addresses of the ones you want to use. If addresses are already specified, you can replace them, or you can try obtaining them automatically to see if that helps.
  • Change the DNS servers on Mac: Open the Apple menu, click System Preferences, select Network, and click the padlock to make changes. Click your connection, click Advanced, and then the DNS tab. Enter the servers that you want to connect to. If addresses are already specified, you can move the new ones to the top of the list, or remove the old ones.
4
Disable your proxy server. If your computer is set to connect to the internet through a proxy server, and that server isn't working (or specifically blocks certain websites), you may be able to bypass the proxy server.
  • Windows: Click the Windows Start menu, select Settings, and click Network & Internet. Click Proxy at the bottom of the left column. If a proxy server is set and you don't want to use it, turn off "Use a proxy server" at the bottom.
  • Mac: Click the Apple menu, select System Preferences, click Network, and then select your connection. Click the Advanced button, select the Proxies tab, and uncheck any of the proxies you don't want to use.[10]

Επισης δοκίμασε αν Απενεργοποιήσεις το τείχος προστασίας και το πρόγραμμα προστασίας από ιούς αν μπαίνει μετά.

Δημοσ.

Κατ'αρχας με αυτό που θα πω μπορεί άλλοι να γελάσουν. Αλλά έχοντας δει παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν και δοκιμάζοντας διάφορες "λύσεις" μόνος μου, το εξής βοήθησε αρκετές φορές: η απενεργοποίηση του ipv6.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του προσαρμογέα (πατάς έναρξη, γράφεις ncpa.cpl, πατάς enter), κάνε διπλό κλικ στον προσαρμογέα του wifi και στο παράθυρο που θα ανοίξει ξε-τσέκαρε το ipv6. Κλείσε το παράθυρο. Αν δεν φτιάξει έτσι μετά το ενεργοποιείς και πάλι αν θες.

Μικρή η πιθανότητα να είναι αυτή η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις... συν το ότι έχεις δοκιμάσει τα πιο γνωστά που προτείνονται παραπάνω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

τα δοκιμασα ολα τοση ωρα..τιποτα αδερφε..τι να πω 

Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στη στοίβα TCP/IP, στα πιστοποιητικά SSL/TLS/μηχανήματος ή κάτι άλλο που δεν επιλύεται εύκολα. Η ψάχνεις και τρως ατελείωτες ώρες προσπαθώντας να βρεις λύση, η κάνεις ένα φορματ και ξεμπερδεύεις πολύ πιο γρήγορα.

Αλλά πριν από αυτό θα δοκίμαζα το usb wifi stick σε κάποιο άλλο pc για να είμαι σίγουρος δεν οφείλεται το πρόβλημα σε αυτό.

Αν δεν φταίει το usb stick μπορεις να δοκιμάσεις να κάνεις reset τα windows κρατώντας όλα τα αρχεία. Με ένα απλό ψάξιμο στο Google π.χ "reset windows 10 and keep files"  θα δεις πως γίνεται.

5 λεπτά πριν, Engimek είπε

Κατ'αρχας με αυτό που θα πω μπορεί άλλοι να γελάσουν. Αλλά έχοντας δει παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν και δοκιμάζοντας διάφορες "λύσεις" μόνος μου, το εξής βοήθησε αρκετές φορές: η απενεργοποίηση του ipv6.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του προσαρμογέα (πατάς έναρξη, γράφεις ncpa.cpl, πατάς enter), κάνε διπλό κλικ στον προσαρμογέα του wifi και στο παράθυρο που θα ανοίξει ξε-τσέκαρε το ipv6. Κλείσε το παράθυρο. Αν δεν φτιάξει έτσι μετά το ενεργοποιείς και πάλι αν θες.

Μικρή η πιθανότητα να είναι αυτή η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις... συν το ότι έχεις δοκιμάσει τα πιο γνωστά που προτείνονται παραπάνω.

Σωστός, το είχα στο μυαλό μου και αυτό αλλά μου διέφυγε. Νομίζω πρέπει να κάνει και επανεκκίνηση μετά την απενεργοποίηση.

Δημοσ.

το εκανα και αυτο ξετσεκαρα το ipv 6 και δεν συνδεομουνα καθολου μετα το ξανατσεκαρα και δουλευει οπως πριν σε καποιες σελιδες δλδ

εχω δει οτι βιντεο στο youtube υπαρχει πανω κατα τα ιδια λενε ολοι..μπορει λες να φταει το στικ?οταν σε καποιες σελιδες δουλευει κανονικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

το εκανα και αυτο ξετσεκαρα το ipv 6 και δεν συνδεομουνα καθολου μετα το ξανατσεκαρα και δουλευει οπως πριν σε καποιες σελιδες δλδ

εχω δει οτι βιντεο στο youtube υπαρχει πανω κατα τα ιδια λενε ολοι..μπορει λες να φταει το στικ?οταν σε καποιες σελιδες δουλευει κανονικα?

Μπορεί ναι, το πιο εύκολο ειναι να το δοκιμάσεις σε άλλο pc ας ειναι και λαπτοπ.

13 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

Καταρχάς με ethernet δουλεύουν οι σελίδες?, αν όχι τοτε δεν φταίει το usb wifi stick.

Επισης κατέβασε και μια το free malwarebytes και τρεξτω μήπως εχεις κάποιο virus. https://www.malwarebytes.com/mwb-download

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

Aυτό σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο pc έχεις κάποιο πρόβλημα με ipv4 sites ενώ ipv6 δουλεύει κανονικά διότι είναι άλλο πρωτόκολλο... Πάω στοίχημα ότι εαν μας κάνεις μια λίστα με τα site που δουλεύουν, όλα υποστηρίζουν ipv6 ενώ τα άλλα όχι.

Είπες ότι άλλαξες ρουτερ και με αυτό και μου μπαίνει μια σκέψη... για πήγαινε στη γραμμή εντολών και τρέχα arp -d. Λίγο χλωμό και αυτό να πετύχει βέβαια διότι αποτελεί λύση σε ιδιάζουσες περιπτώσεις αλλά ας το δεις.

Αν δεν πετύχει αυτό κάνε και ένα ipconfig -all και δείξε μας τι γράφει.. επίσης περιέγραψέ μας το δίκτυό σου π.χ. έχεις repeater, extenders, άλλο router πίσω από το κεντρικό?

Επεξ/σία από Engimek
Δημοσ.

αυτο το λινκ που εβαλες τωρα sakisgri δεν μου ανοιγει

engimek ενα ρουτερ εχω και ενα usb stick για να πιανω ασυρματο στον υπολογιστη

οταν παταω ipconfig /all κανονικα τα βλεπω ολα δεν βλεπω καποιο θεμα

netbios over tcpip  ....enabled ειναι τα τελευταια

στο λαπτοπ το δοκιμασα τα usb δουλευει κανονικα

facebook instagram plaisio πχ ανοιγουν κανονικα..νοβα που ηθελα να μιλησω στο τσατ μαζι τους ανοιγε η σελιδα δεν ανοιγε το τσατ και σε αλλες σελιδες με τσατ το ιδιο γινεται

στη γραμμη εντολων πατησα arp -d μου λεει is not recognised as an internal command,operable program or batch file

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

στο λαπτοπ το δοκιμασα τα usb δουλευει κανονικα

Τότε το πρόβλημα ειναι 100% με αυτό το pc, κάποιο εσφαλμένο αρχείο, κάποιο πιστοποιητικό η μπορεί και virus. Θα έλεγα να κατεβάσεις το free malwarebytes από το λαπτοπ και να το τρέξεις στο desktop

Δημοσ.

το κατεβασα κατι βρηκε και τα διεγραψε αλλα το προβλημα εμεινε..τι να πω ρε παιδια κουραστηκα..ευχαριστω και παλι ολους που ασχολειστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...