Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω πρόβλημα με κάποιες σελίδες  που δεν μου ανοίγουν όταν συνδέομαι από τον υπολογιστή μέσω wifi .όταν όμως συνδέομαι στον υπολογιστή κάνοντας hotspot το κινητό όλες οι σελίδες ανοίγουν κανονικά..άλλαξα πρόσφατα ρούτερ και από τότε γίνεται αυτό.. συγκεκριμένα για κάποιες σελίδες μου λέει ότι είναι unreachable.εχει κάνεις καμιά ιδέα?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

Καλησπέρα έχω πρόβλημα με κάποιες σελίδες  που δεν μου ανοίγουν όταν συνδέομαι από τον υπολογιστή μέσω wifi .όταν όμως συνδέομαι στον υπολογιστή κάνοντας hotspot το κινητό όλες οι σελίδες ανοίγουν κανονικά..άλλαξα πρόσφατα ρούτερ και από τότε γίνεται αυτό.. συγκεκριμένα για κάποιες σελίδες μου λέει ότι είναι unreachable.εχει κάνεις καμιά ιδέα?

Καλησπέρα, Λογικά ειναι θέμα με τον πάροχο η το ρουτερ το ίδιο. Δοκίμασε καποια απλά πράγματα πρώτα όπως επανεκκίνηση το ρουτερ  μετά δοκίμασε να το κάνεις reset, κάπου πίσω θα έχει μια τρυπίτσα με ένα κουμπάκι μέσα που το κρατάς πατημένο με μια οδοντογλυφίδα μεχρι να σβήσουν τα λαμπάκια, η κοιτάς πως γίνεται στο manual του ρουτερ.

Αν δεν αλλάξει κάτι και εχεις Vodafone μπορεις να κάνεις επίλυση προβλημάτων με το TOBi, θα κοιτάξει αν ειναι θέμα από πλευρά τους η αν ειναι θέμα με το ρουτερ και θα σου δώσει λύση, όπως αντικατάσταση ρουτερ αν φταίει αυτό η αν ειναι από το δίκτυο η θα το διορθώσει η θα αναθέσει το θέμα σε τεχνικο.

Για άλλες εταιρίες δεν ξέρω αν έχουν κάτι τέτοιο η αν πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

Έχω Νόβα, έκανα ρεσετ στο ρούτερ αλλά τίποτα, επίσης άλλες συσκευές λάπτοπ και κινητό συνδέονται κανονικά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα στις ίδιες σελίδες..μίλησα με τη νόβα και μου είπαν ότι από το στιγμή που άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά δεν είναι δικό τους θεμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

Έχω Νόβα, έκανα ρεσετ στο ρούτερ αλλά τίποτα, επίσης άλλες συσκευές λάπτοπ και κινητό συνδέονται κανονικά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα στις ίδιες σελίδες..μίλησα με τη νόβα και μου είπαν ότι από το στιγμή που άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά δεν είναι δικό τους θεμα

Ναι έτσι ειναι.

Κανε δεξί click πάνω στο εικονίδιο για το internet (σήμα wifi) κάτω δεξιά, θα δεις 2 επιλογές "Αντιμετώπιση προβλημάτων" και "Άνοιγμα ρυθμίσεις δίκτυο και Internet" πάτα μια το Αντιμετώπιση προβλημάτων και δες αν αλλάξει κάτι.

Αν όχι μετά πάτα το Άνοιγμα ρυθμίσεις δίκτυο και Internet θα ανοίξει ένα παράθυρο, από δεξιά πάτα εκεί που γράφει Wi-Fi κατέβα κάτω στη σελίδα και πάτα εκεί που γράφει "Αλλαγή επιλογών προσαρμογεα" στο παράθυρο που θα ανοίξει επάνω στο Wi-Fi κανε δεξί click και αν σου επιτρέπει κανε Διαγραφή, κανε μια επανεκκίνηση τη συσκευή και δες μετά αν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

Καταρχήν σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου...δεν με αφήνει να κάνω διαγραφη

Κάτω αριστερά στην αναζήτηση γράψε "control" στα αποτελέσματα θα δεις Πίνακας Ελέγχου πάτα επάνω μετά πάτα Υλικό και Ήχος και μετά πάτα στο Διαχείριση Συσκευών  (ειναι σε μια επιλογη στο Συσκευές και εκτυπωτές) Στο παράθυρο που θα ανοίξει πάτα εκεί που γράφει "Προσαρμογείς δικτύου" κάποιο από αυτά θα γράφει WiFi κανε 2 αριστερά click, στο παράθυρο που θα ανοίξει πάτα πάνω εκεί που γράφει "Πρόγραμμα οδήγησης" μετά πάτα κατάργηση, θα ανοίξει ένα παράθυρο πάτα "Κατάργηση εγκατάστασης" και κανε επανεκκίνηση. Θα βάλει πάλι το πρόγραμμα αυτόματα, δες αν διορθώθηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

Κανένα δε γράφει wifi

Μπορείς να γράψεις τι γράφουν?, θα ειναι κάτι π,χ Intel η Realtek. Η γράψε το μοντέλο αν ειναι λαπτοπ να σου πω ποιο ειναι.

8 λεπτά πριν, dimitrism_2525 είπε

Κανένα δε γράφει wifi

η κανε πάλι αυτό που έγραψα πιο πάνω

Αν όχι μετά πάτα το Άνοιγμα ρυθμίσεις δίκτυο και Internet θα ανοίξει ένα παράθυρο, από δεξιά πάτα εκεί που γράφει Wi-Fi κατέβα κάτω στη σελίδα και πάτα εκεί που γράφει "Αλλαγή επιλογών προσαρμογεα" στο παράθυρο που θα ανοίξει επάνω στο Wi-Fi κανε δεξί click και αν σου επιτρέπει κανε Διαγραφή, κανε μια επανεκκίνηση τη συσκευή και δες μετά αν άλλαξε κάτι.

Και δες στο wifi εκεί θα γράφει ποιο πρέπει να διαγράψεις. Στα γράμματα κάτω από το Wi-Fi, (τελευταία σειρά)

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

Desktop είναι..γράφει 

802.11nUSB wirelsess LAN Card

killer e2400 gigabit ethernet controller 

Wan mini port (IkEv2)

WAN miniport (ip)

WAN miniport (ipv6)

WAN miniport (l2tp)

WAN miniport Network monitor)

WAN miniport (pppoe)

Wan miniport (pptp)

Wan miniport (sstp)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrism_2525 είπε

Desktop είναι..γράφει 

Wan mini port (IkEv2)

WAN miniport (ip)

WAN miniport (ipv6)

WAN miniport (l2tp)

WAN miniport (pppoe)

Wan miniport (pptp)

Wan miniport (sstp)

Αυτό 802.11nUSB wirelsess LAN Card

USB stick ειναι το wifi?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrism_2525 είπε

Ναι 

οκ μετά την διαγραφή σίγουρα θα χρειαστούν οι κωδικοί από το wifi πάλι, αλλά ίσως να χρειαστούν και τα driver από το usb stick η να συνδέσεις το pc με καλώδιο να το κατεβάσει αυτόματα.

Δημοσ.

Desktop είναι..γράφει 

Wan mini port (IkEv2)

WAN miniport (ip)

WAN miniport (ipv6)

WAN miniport (l2tp)

WAN miniport (pppoe)

Wan miniport (pptp)

Wan miniport (sstp)

Nα κάνω disable ή delete?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitrism_2525 είπε

Desktop είναι..γράφει 

Wan mini port (IkEv2)

WAN miniport (ip)

WAN miniport (ipv6)

WAN miniport (l2tp)

WAN miniport (pppoe)

Wan miniport (pptp)

Wan miniport (sstp)

Αυτο - 802.11nUSB wirelsess LAN Card   ειναι για το wifi που θέλεις να διαγράψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...