killer76 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ξερετε αν μπορώ να αγορά από κάπου εισιτήρια για UEFA Europa Conference League Final? Απο την Uefa.com Επεξ/σία 3 Μαϊου από killer76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ναι από το επισημο σαιτ εδω. Τωρα ειναι κλειστες οι αιτησεις. Ειχαν ανοιξει αρχες Απριλιου για τους απλους φιλαθλους και οσοι εκαναν αιτηση ενημερώθηκαν αυτες τις μερες. Οταν ολοκληρωθουν οι ημιτελικοι θα ξανανοιξουν οι αιτησεις για τους φιλαθλους των φιναλιστ. Επειδη οι αιτησεις θα ειναι περισσοτερες απο τα εισιτηρια, θα γινει κλήρωση για το ποιος θα μπορει να αγορασει. Edit: Δεν ειμαι σιγουρος αν θα ξανανοιξουν οι αιτησεις. Θα γινει κλήρωση μεταξύ αυτων που ειχαν επιλεξει οτι θελουν να μπουν στην κληρωση μονο αν προκριθει στον τελικο η ομαδα τους. Δες λιγο και το faq. Επεξ/σία 3 Μαϊου από greenfan20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 5 ώρες πριν, greenfan20 είπε Ναι από το επισημο σαιτ εδω. Τωρα ειναι κλειστες οι αιτησεις. Ειχαν ανοιξει αρχες Απριλιου για τους απλους φιλαθλους και οσοι εκαναν αιτηση ενημερώθηκαν αυτες τις μερες. Οταν ολοκληρωθουν οι ημιτελικοι θα ξανανοιξουν οι αιτησεις για τους φιλαθλους των φιναλιστ. Επειδη οι αιτησεις θα ειναι περισσοτερες απο τα εισιτηρια, θα γινει κλήρωση για το ποιος θα μπορει να αγορασει. Edit: Δεν ειμαι σιγουρος αν θα ξανανοιξουν οι αιτησεις. Θα γινει κλήρωση μεταξύ αυτων που ειχαν επιλεξει οτι θελουν να μπουν στην κληρωση μονο αν προκριθει στον τελικο η ομαδα τους. Δες λιγο και το faq. Δεν προβλέπεται να ξανανοίξουν.Πάντα γίνεται κάλυψη των θέσεων μέσω της ζήτησης και πραγματοποιείται κλήρωση.Το ίδιο έγινε και στο περσινό Σουπερ Καπ στο Καραισκάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Αν περάσει τελικό ο Ολυμπιακός... καθίστε και σκεφτείτε τι θα έχει να κάνει η αστυνομία εκείνη τη μέρα. - Προστασία / συνοδεία των αποστολών 2 ομάδων - Προστασία / συνοδεία 8.000 χιλιάδων οργανανωμένων του Ολυμπιακού οι οποίοι θα πάνε με ηλεκτρικό στον Περισσό - Προστασία / συνοδεία οπαδών 8.000 Ιταλών / Βέλγων φιλάθλων. - Φρούρηση δρόμων στη Ν. Φιλαδέλφεια για προστασία 15000 απλών φιλάθλων του Ολυμπιακού και κατοίκων της περιοχής σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων - Παρακολούθηση συνδέσμων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για πιθανή συγκέντρωση οργανωμένων - Φρούρηση σχολειών που θα μετατραπούν σε parking για φιλάθλους του Ολυμπιακού κλπ Είναι έτοιμη η αστυνομία για όλα τα παραπάνω; Εδώ και τόσους μήνες, έχει γίνει κάποια σοβαρή προετοιμασία για το ενδεχόμενο να περάσει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ τελικό... ή το μόνο τους σχέδιο ήταν το "Έλα μωρέ, σιγά μη περάσουν τελικό"; Αρκεί μια επίσημη ανακοίνωση - κωλοτούμπα απ'την Αστυνομία ότι τελικά δε μπορεί να εγγυθούν την ασφάλεια, και πετάνε το μπαλάκι στη Κυβέρνηση... η οποία με τη σειρά της δε θα μπορεί να εγγυηθεί στην UEFA την ασφαλή διεξαγωγή, και ο τελικός πάει Πολωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Ενδιαφέρομαι και γω. Κατι εισιτηρια σε ιστοσελιδες οπως το seatnet, seatcombo και seatpick ειναι έγκυρα; Έχει κανείς εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Στις 6/5/2024 στις 8:11 ΜΜ, mech35 είπε Ενδιαφέρομαι και γω. Κατι εισιτηρια σε ιστοσελιδες οπως το seatnet, seatcombo και seatpick ειναι έγκυρα; Έχει κανείς εμπειρία; Καλησπέρα,σε απάντηση της παραπάνω ερώτησης σου, και επιστρέφοντας από το χθεσινοβραδυνό αγώνα μπάσκετ,οπού υπήρξα μάρτυρας πολλών μανούρων απο άτομα (ισχυριζόμενα τουλάχιστον...) οτί είχαν εισιτήρια πληρωμένα πανάκριβα τα οποία προφανώς και ήταν πλαστά ή ήδη χρησιμοποιημένα,πολύ μεγάλη προσοχή...Αν δε βρεις μέσα από τα επισημα κανάλια των ομάδων,φάτα σε καμία καφετέρια καλυτερα...Γιατί βλέπω και εδώ στις αγγελίες διάφορα περίεργα (ειδικά τώρα με τις ταυτοποιήσεις...)...Φιλικά πάντα και εύχομαι να βρεις ότι ψάχνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dronegreece Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγώ έχω αγοράσει πολλές φορές από το viagogo. Είναι ακριβά αλλά δεν υπάρχει κανένα ρίσκο. Πολύ αξιόπιστο site οπότε εάν δεν σε πειράζει να πληρώσεις υπεραξία προχώρα. Εγώ πχ για το Βερολίνο έβγαλα με 1500€ Επεξ/σία 10 Μαϊου από Dronegreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Στις 5/5/2024 στις 11:12 ΠΜ, ekrepali είπε Είναι έτοιμη η αστυνομία για όλα τα παραπάνω; Αν θέλει θα ειναι έτοιμη. Ειναι μεγάλη ευκαιρία για την ΕΛ.ΑΣ να αποδειξει στον κόσμο οτι ειναι το σώμα που μπορει να εγγυηθεί την ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαϊου Ξέρει κανείς πως γίνεται η μεταβίβαση εισιτήριου? Δηλαδή αν είναι κομμένο στο ΟΝΟΜΑ Α να μπορεί να πάει το ΟΝΟΜΑ Β. Κάποιος μου είπε με απλή υπεύθυνη δηλωση, ενώ άλλος μου είπε οτι δεν ισχύει... Ξέρει κανείς σίγουρα, ωστε να μην φάμε πόρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 23 ώρες πριν, killer76 είπε Ξέρει κανείς πως γίνεται η μεταβίβαση εισιτήριου? Δηλαδή αν είναι κομμένο στο ΟΝΟΜΑ Α να μπορεί να πάει το ΟΝΟΜΑ Β. Κάποιος μου είπε με απλή υπεύθυνη δηλωση, ενώ άλλος μου είπε οτι δεν ισχύει... Ξέρει κανείς σίγουρα, ωστε να μην φάμε πόρτα? https://support.tickets-ueclf.uefa.com/hc/en-us/articles/8105970708636-Can-I-return-resell-or-transfer-my-ticket-s-if-I-cannot-attend-the-match Μεταφέρονται μέσω της εφαρμογής στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου Έχετε άποψη για το ticket-score.com? Φαίνεται μούφα αλλά έχει κάποιος άποψη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, killer76 είπε Έχετε άποψη για το ticket-score.com? Φαίνεται μούφα αλλά έχει κάποιος άποψη??? To bitdefender μου βγάζει μήνυμα να μην το επισκεφτώ Suspicious page blocked for your protection https://ticket-score.com/ Your connection to this web page is not safe due to an untrusted security certificate. Phishing sites often use fake certificates that trigger this alert, and their goal is to obtain your sensitive information. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 10/5/2024 στις 2:19 ΠΜ, Dronegreece είπε Εγώ έχω αγοράσει πολλές φορές από το viagogo. Είναι ακριβά αλλά δεν υπάρχει κανένα ρίσκο. Πολύ αξιόπιστο site οπότε εάν δεν σε πειράζει να πληρώσεις υπεραξία προχώρα. Εγώ πχ για το Βερολίνο έβγαλα με 1500€ το έχεις λάβει; γιατί κ εγω αγόρασα αλλα το pfd δεν το πήρα ακόμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dronegreece Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) εχω αγοράσει 2 εισιτήρια. Το ένα μου το έστειλαν από την περασμένη εβδομάδα αλλά με έχουν ζώσει τα φίδια με το δεύτερο γιατί ούτε εγώ το έχω λάβει ακόμα. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα γιατί προσωπικά τα έχω κλείσει όλα. Αεροπορικά, Ξενοδοχείο, Αν το λάβεις κάποια στιγμή ενημέρωσε με εάν θέλεις Επεξ/σία 20 Μαϊου από Dronegreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nelson281 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου αβ δωσεις πχ 2000 και 3000 ενω η αυτοι που εχογν διάρκειας τα παιρνουν 150 δεν αξιζει ο καθενας το πουλάει οσο θελει αλλα πιστευψ μεχρξ 500 ειναι καλα Εγώ πχ.μενω Αθήνα από έξω ναι ειναξ ακριβά δεν αντιλέγω αλλά αν κάποιος μένει Αθήνα 500 ευρώ είναι καλά να τκ αγοράσει μέχρι 500. Αν κάποιος.μενει απέξω εκεί είναι. Ακριβά .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις