Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

το toyota yaris hybrid 2024 είναι ένα ωραίο ολοκληρωμένο αμάξι πόλης.

τα σπάει μέσα στην πόλη πραγματικά.

Όλα τα Hybrid Toyota είναι αξιόλογα. Γνωστός πείρε το sedan Corolla γιατί έχει οικογένεια και είναι άψογο. Αρνητικά ότι είναι 1800cc και ότι του βγήκε κάπου στα 28000€.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, hountalass είπε

Ταξίδι με Yaris οι περισσότεροι κάνουν με 110. Γιατί νομίζετε τα κοροϊδεύουν ότι είναι τρόλεϊ η ότι πηγαίνουν πίσω από τα Κτελ; Καλά όντως πίσω από Κτελ όντως πηγαίνουν.

Εκμεταλλεύονται την απώλεια αεροδυναμικών αντιστάσεων που δημιουργεί το λεωφορείο και ταξιδεύουν με χαμηλότερη κατανάλωση (drafting)...

• Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakinen είπε

Όλα τα Hybrid Toyota είναι αξιόλογα. Γνωστός πείρε το sedan Corolla γιατί έχει οικογένεια και είναι άψογο. Αρνητικά ότι είναι 1800cc και ότι του βγήκε κάπου στα 28000€.

για το yaris όμως ενδιαφέρεται ο νηματοθέτης.

Δημοσ.
1 hour ago, hountalass said:

Ταξίδι με Yaris οι περισσότεροι κάνουν με 110. Γιατί νομίζετε τα κοροϊδεύουν ότι είναι τρόλεϊ η ότι πηγαίνουν πίσω από τα Κτελ; Καλά όντως πίσω από Κτελ όντως πηγαίνουν.

Με 130 σταθερα στο Adaptive Cruise Control και παραμενω στα 4.0lt. Μαλλον σε κανα Yaris του 2005 θα αναφερεσαι…

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

το toyota yaris hybrid 2024 είναι ένα ωραίο ολοκληρωμένο αμάξι πόλης.

τα σπάει μέσα στην πόλη πραγματικά.

Εχω 2 φιλους που εχουν yaris του 17 (απλο) και του 21 (hybrid)

Το παλιο δειχνει να  εχει καλυτερη ποιοτητα εσωτερικου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι εγώ έχω οδηγήσει του 18 και δεν τρελάθηκα.

του 24 είναι ένα άλλο αυτοκίνητο, καλύτερο κιβώτιο και κινητήρας-υβριδικό συστημα.

επίσης καλύτερο πάτημα και σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς μεγαλύτερο.

τα πλαστικά έτσι και έτσι αλλά ποτέ δεν με νοιάζανε τα μαλακά πλαστικά.

πολύ βελτιωμένο.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SaFiS είπε

Με 130 σταθερα στο Adaptive Cruise Control και παραμενω στα 4.0lt. Μαλλον σε κανα Yaris του 2005 θα αναφερεσαι…

Δεν έχω πετύχει Yaris με 130 ποτέ. Διαδρομή με 130 πάντως άλλοι δίνουν 5 με 5.5. Τώρα αν μιλάς για γενικό μικτό κύκλο οκ το 4 στέκει.

Δεν είμαι αντίθετος με την χαμηλή κατανάλωση, είμαι αντίθετος με τα άκρα.

Πχ στα hybrid όλοι καίνει λίγο αλλά κάνουν 2 ώρες για 100χλμ και στα αλλα όλοι πάνε με "180" και καίνε 7 λίτρα.

Καλή η οικονομία αλλά ΔΕΝ είναι όλοι για να κάνουν οικονομία

3 ώρες πριν, liakinen είπε

Ναι βρε τώρα με τα Hybrid πουλάει η Toyota. Πριν με τις απλές βενζίνες και τα πετρέλαια για να δεις Yaris έκανες τάμα. 

Ε ρε τι διαβάζουμε 😋

No1 λόγος αγοράς.

Εκτός αν είχε ο παππούς σου τουότα

Επεξ/σία από hountalass
Δημοσ.
Στις 8/5/2024 στις 10:00 ΠΜ, tutuyo είπε

Το μονο "αρνητικο" που μπορω να βρω στο Yaris ειναι οτι ουσιαστικα παντρευεσαι την αντιπροσωπεια στα σερβις του, δεν ξερω αν θα τολμουσα να παω υβριδικο για σερβις εκτος Toyota, δεν ξερω αν οι εξω μαστορες εχουν την τεχνογνωσια να συντηρησουν ενα υβριδικο συνολο. Σιγουρα καποια στιγμη θα την αποκτησουν αλλα μεχρι τοτε....

Πολυ σωστή κίνηση να βάλεις το αρνητικό σε εισαγωγικά διότι μόνο αρνητικό δεν είναι. 

Βέβαια δεν ξέρω τι προγράμματα έχει η toyota στην Ελλάδα αλλά Αγγλία που είμαι εγώ εκτός του ότι σου επεκτείνει την εγγύηση έως και 10 χρόνια ή 100κ μίλια (160κ χιλιόμετρα), όποιο έρθει πρώτο, εργοστασιακή παρακαλώ, σου δίνει και ευκολία πληρωμής σέρβις με τον μήνα μέσα στο χρηματοδοτικο σου ή δάνειο που περιλαμβάνει ακόμα και λάστιχα. 

Το παραπάνω ισχύει και για δεύτερο χέρι αμάξια που είναι toyota approved. Τι άλλο δηλαδή να σου κάνουν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/5/2024 στις 4:44 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Με την ίδια λογική και οι ταξιτζήδες δουλεύουν φουλ Skoda. 

ναι ειναι τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει τα οχήματα τις στην κινα . είναι τα φθηνότερα της κατηγορίας. Ευρυχωρο/μεγαλο, ανταλλακτικα φθηνα. οτι πρεπει για taxi για αυτο που κατασκευαστικέ.

για τζιμινιερες που καίνε  μαζούτ και ντουμανιάζουν ,  για οικονομία καυσίμου.  και ξυλά να καίγανε αυτά θα έπαιρναν, για οικονομία τους ένοιαζε πιο πολυ και τους νοιάζει ακόμα  παλι καλα που ανακάλυψαν και βάλανε μερική αέριο απο τοτε, δεν θα βλέπαμε στο μισώ μετρο στο κέντρο απο το ντουμάνι , βλέπε taxi tesla και Toyota HYBRID πλέων να κυκλοφορούν .

(η αξιοπιστία που θα ξεπατώσει ο καθενας το αυτοκινητο να μαθη να οδηγεί  σε σχολές οδηγών τι σχέση εχει??? ,, εκει θέλει σασμανια και συμπλέκτες με αρχ@@ια .)      .ότι νάνε η λογική . 

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sharke είπε

ναι ειναι τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει τα οχήματα τις στην κινα . είναι τα φθηνότερα της κατηγορίας. Ευρυχωρο/μεγαλο, ανταλλακτικα φθηνα. οτι πρεπει για taxi για αυτο που κατασκευαστικέ.

για τζιμινιερες που καίνε  μαζούτ και ντουμανιάζουν ,  για οικονομία καυσίμου.  και ξυλά να καίγανε αυτά θα έπαιρναν, για οικονομία τους ένοιαζε πιο πολυ και τους νοιάζει ακόμα  παλι καλα που ανακάλυψαν και βάλανε μερική αέριο απο τοτε, δεν θα βλέπαμε στο μισώ μετρο στο κέντρο απο το ντουμάνι , βλέπε taxi tesla και Toyota HYBRID πλέων να κυκλοφορούν .

(η αξιοπιστία που θα ξεπατώσει ο καθενας το αυτοκινητο να μαθη να οδηγεί  σε σχολές οδηγών τι σχέση εχει??? ,, εκει θέλει σασμανια και συμπλέκτες με αρχ@@ια .)      .ότι νάνε η λογική . 

Ποιος σου είπε ότι τα Skoda Octavia κατασκευάζονται στην Κίνα;;;;;;:ph34r:

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sharke είπε

ναι ειναι τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει τα οχήματα τις στην κινα

Kαι στην Κίνα. Εφόσον υπάρχουν skoda που κατασκευάζονται Τσεχία και Σλοβακία που είναι δίπλα γιατί να φέρει τα κινέζικα εδώ?

4 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Ποιος σου είπε ότι τα Skoda Octavia κατασκευάζονται στην Κίνα;;;;;;:ph34r:

Το σάητ της skoda

https://www.skoda-storyboard.com/en/models/everywhere-skoda-is-at-home/

Δημοσ.

Αδέρφια όσα προορίζονται για την ευρωπαική αγορά (όλη η γκάμα που γνωρίζουμε εδώ Ευρώπη) κατασκευάζονται Ευρώπη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2024 στις 12:22 ΠΜ, SaFiS είπε

Ναι, ετσι ακουσα, για αυτο ολα τα φορουμ του εξωτερικου και εσωτερικου συνεχιζουν να ειναι γεματο νηματα με προβληματα…

Μπες σε FB, vwclub.gr και θα διαβασεις μπολικα θεματα…

Και που να δεις πόσο ατελείωτα είναι πια τα προβλήματα -ανεξαρτήτου μάρκας- σε "σύγχρονα" χειροκίνητα με πάνω από 20-22 κιλά ροπής! Με δισκόπλατα και βολάν ασχολούνται από τα 20.000 χλμ.! Ειδικά -και μάλλον λόγω- των "οικολογικών" λύσεων και της ροπής που έχουν πλέον ακόμα και τα μικρά αυτοκίνητα λόγω turbo με "ανθρώπινη" χρήση και όχι ιδεατή/ιδανική. Δεν υπάρχει πια ως επιλογή το χειροκίνητο. Πέθανε.

Στις 7/5/2024 στις 10:54 ΜΜ, liakinen είπε

Υπάρχει νόημα στο χειροκίνητο και είναι η χαρά της οδήγησης.

Όταν συμβιώσεις με αυτόματο για λίγο καιρό θα καταλάβεις ότι η "χαρά της οδήγησης" ήταν τελικά στο να επιταχύνεις, να φρενάρεις και να στρίβεις με τα δύο χέρια στο τιμόνι. Και όχι να αγωνίζεσαι να το κρατάς στη ροπή ανακατεύοντας ...τον τραχανά με το λεβιέ και τρομπάροντας πετάλια συμπλέκτη με το πόδι που θα σε βοηθούσε πολύ να κρατάει κόντρα στο footrest.

Στις 8/5/2024 στις 12:01 ΜΜ, EuphangeL είπε

Αυτό πως προκύπτει, μπορεί να εξηγήσει κάποιος;

Δεν προκύπτει από πουθενά. Φήμες είναι από ανθρώπους που είτε είχαν κάποια κακή εμπειρία και γενικεύουν ή δεν είχαν ποτέ 2πλοσύμπλεκτο και απλά "είδαν άκουσαν τους είπαν". Το μόνο μικρό μειονέκτημα ενός 2πλοσύμπλεκτου είναι οι κάποιες φορές όχι τόσο ομαλές ή "εκλογικευμένες" αλλαγές σε σχέση πάντα με ένα CVT ή με μετατροπέα ροπής αυτόματο (πάντα).

Εντός του θέματος πάντως κι από εμένα Yaris είναι η πρόταση.

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakinen είπε

@theopan

Έχω και αυτόματο στην οικογένεια και στην δουλειά χρόνια τώρα.

Τότε δεν έχεις καλή εμπειρία από τα αυτόματα που έχεις δοκιμάσει. Ή απλά είσαι το πολύ 30 χρονών. Δεν αξιοποιούν τις "προσλαμβάνουσες" όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο εξάλλου. Κι εγώ με χειροκίνητα ξεκίνησα και πορεύθηκα για 25+ χρόνια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...