majunior Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Έχω λίγο μπερδευτεί με τη σύγκριση Yaris-Polo-T-cross. To Polo είναι μεγαλύτερο από το Yaris και το T-cross είναι πολύ μεγαλύτερο. Το Yaris έχει μικρό πορτμπαγκάζ (περίπου όσο και τα προηγούμενα Yaris) και το Τ-cross σχεδόν διπλάσιο. Χωρίς να έχω μπει μέσα στο Yaris αλλά διαβάζοντας τις διαστάσεις του καθενός σε χώρους επιβατών, μάλλον είναι πολύ πιο στριμωγμένο από το T-cross. Δηλάδη πέρα από τα κιβώτια, την αξιοπιστία και την οικονομία, πρέπει να καταλήξεις και τι μέγεθος θες, πόσοι θα ταξιδεύετε κτλ. Αθήνα-Θεσσαλονίκη που το ανέφερες, με 3-4 άτομα, το Yaris θα είναι λιγότερο άνετο και από το Polo και από το T-cross, από θέμα διαστάσεων και μόνο. Δεν έχω οδηγήσει το τελευταίο Yaris αλλά από την εμπειρία που έχω με τα προηγούμενα είναι ότι είναι σχεδιασμένα για να είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα πόλης. Έξω από την πόλη και ειδικά σε αυτοκινητόδρομο υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα στη μικρή κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 6 hours ago, insoholic said: Εχω το yaris hybrid αν θες τπτ να ρωτησεις στειλε πμ. Απο καταναλωση 3.5λ/100χλμ εντός πολης 7λ εκτος Μ.ο. 5λ Ποιο Yaris έχεις και καις τόσο?? Μήπως έχεις βαρύ πόδι?? Μ.Ο. είμαι στα 3.8lt - 4.0lt. Εντός πόλεων / επαρχιακούς έχω πέσει και στα 2.8lt... Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ibiza11 Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαϊου 16 λεπτά πριν, majunior είπε Έχω λίγο μπερδευτεί με τη σύγκριση Yaris-Polo-T-cross. To Polo είναι μεγαλύτερο από το Yaris και το T-cross είναι πολύ μεγαλύτερο. Το Yaris έχει μικρό πορτμπαγκάζ (περίπου όσο και τα προηγούμενα Yaris) και το Τ-cross σχεδόν διπλάσιο. Χωρίς να έχω μπει μέσα στο Yaris αλλά διαβάζοντας τις διαστάσεις του καθενός σε χώρους επιβατών, μάλλον είναι πολύ πιο στριμωγμένο από το T-cross. Δηλάδη πέρα από τα κιβώτια, την αξιοπιστία και την οικονομία, πρέπει να καταλήξεις και τι μέγεθος θες, πόσοι θα ταξιδεύετε κτλ. Αθήνα-Θεσσαλονίκη που το ανέφερες, με 3-4 άτομα, το Yaris θα είναι λιγότερο άνετο και από το Polo και από το T-cross, από θέμα διαστάσεων και μόνο. Δεν έχω οδηγήσει το τελευταίο Yaris αλλά από την εμπειρία που έχω με τα προηγούμενα είναι ότι είναι σχεδιασμένα για να είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα πόλης. Έξω από την πόλη και ειδικά σε αυτοκινητόδρομο υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα στη μικρή κατηγορία. Το t cross δεν εχει μεγαλη διαφορα σε μεγεθος με το polo. Μου αρεσαν και τα τρια, πανω κατω με οποιοδηποτε απο τα τρια θα ειμαι μια χαρά. Με αυτα που διαβαζω εδω μαλλον δεν αξιζει να δω για αυτοματο σε αυτην την κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, farcry33 said: Πραγματικά τι λες ; Την εμπειρία μου περιγράφω μεγάλε, όπως εσυ την δικιά σου.... γιατί σου φαίνεται τόσο απίθανη; Επεξ/σία 8 Μαϊου από sotirisl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insoholic Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 1 hour ago, SaFiS said: Ποιο Yaris έχεις και καις τόσο?? Μήπως έχεις βαρύ πόδι?? Μ.Ο. είμαι στα 3.8lt - 4.0lt. Εντός πόλεων / επαρχιακούς έχω πέσει και στα 2.8lt... Hide contents Εχω του 2015. Τα στοιχεια ειναι απο odo 120.000 km. Οταν βγαινω εκτος το παω 120-140 χλμ. Αν κρινω απο το odo σου, μαλλον ειναι νεο το δικο σου και ακομα δεν εχεις κανει πολλα χλμ για να δεις σίγουρα. Ασε να γραψει μερικα και το βλεπεις μετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 10 minutes ago, insoholic said: Εχω του 2015. Τα στοιχεια ειναι απο odo 120.000 km. Οταν βγαινω εκτος το παω 120-140 χλμ. Αν κρινω απο το odo σου, μαλλον ειναι νεο το δικο σου και ακομα δεν εχεις κανει πολλα χλμ για να δεις σίγουρα. Ασε να γραψει μερικα και το βλεπεις μετα.. Α, εντάξει. Λογικά τότε τα νούμερά σου. Είχα και το προηγούμενο (2019) και ήμουν στα ίδια με σένα. Στο καινούργιο έχω κάνει ήδη 9k από τον Φεβρουάριο, στα ίδια νούμερα είμαι. Καμμία σχέση το μοτέρ / σασμάν με το παλιό μοντέλο. Γενικά, άλλο αυτοκίνητο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου οτι ναναι εχει ανοιξει θεμα ο ανθρωπος για αμαξια του 2024 και οι αλλοι γραφουνε για αμαξια του 2015 και 2012 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 55 minutes ago, mandragoraSCR said: οτι ναναι εχει ανοιξει θεμα ο ανθρωπος για αμαξια του 2024 και οι αλλοι γραφουνε για αμαξια του 2015 και 2012 αγαπαμε τα μουσεια βρε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από υδριβικό για μέσα στην πόλη, άσε που η βενζίνη έχει φτάσει τα 2 ευρώ, εγώ θα κοίταγα για υδριβικό η εργοστασιακό φυσικό αέριο (lpg). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 3 ώρες πριν, cpc464 είπε Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από υδριβικό για μέσα στην πόλη, άσε που η βενζίνη έχει φτάσει τα 2 ευρώ, εγώ θα κοίταγα για υδριβικό η εργοστασιακό φυσικό αέριο (lpg). Ακριβως! το clio ειναι οτι πρεπει για υγραεριο εργοστασιακο @Ibiza11 μηπως να πας να δεις και το clio απο κοντα? ειναι και πιο φθηνο και εχει και περισσοτερους χωρους και απο το πολο και απο το γιαρις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ibiza11 Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαϊου 47 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Ακριβως! το clio ειναι οτι πρεπει για υγραεριο εργοστασιακο @Ibiza11 μηπως να πας να δεις και το clio απο κοντα? ειναι και πιο φθηνο και εχει και περισσοτερους χωρους και απο το πολο και απο το γιαρις θα το τσεκάρω , ευχαριστώ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εξυπηρέτηση του έμπορα μιας και θα είμαι ικανοποιημένος πιστεύω με τα περισσοτερα . Δεν πίστευα ότι αντί να κυνηγάνε τον πελάτη , περιμένουν να τους ζητάει ο πελάτης να κάνουν την δουλειά τους . Επί του παρόντος , έχω test drive για Yaris ( και εκει τεραστια διαφορα μαγαζι απο μαγαζι στην εξυπηρέτηση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Ibiza11 είπε θα το τσεκάρω , ευχαριστώ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εξυπηρέτηση του έμπορα μιας και θα είμαι ικανοποιημένος πιστεύω με τα περισσοτερα . Δεν πίστευα ότι αντί να κυνηγάνε τον πελάτη , περιμένουν να τους ζητάει ο πελάτης να κάνουν την δουλειά τους . Επί του παρόντος , έχω test drive για Yaris ( και εκει τεραστια διαφορα μαγαζι απο μαγαζι στην εξυπηρέτηση) Αυτο ξαναπες το, σου συμπεριφερονται λες και τους εχεις υποχρεωση!!! Ειναι κακη φαρα γενικα οι πωλητες αλλα οι πωλητες αυτοκηνιτω ισως ειναι απο τις χειροτερες. τελη 22 πηρα το δικο μου και ειχα την χειροτερη εμπειρια απο Βελμαρ και εχω υποσχεθει να μην ξαναπατησω στο μαγαζακι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hountalass Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Στις 7/5/2024 στις 5:59 ΜΜ, gogolanos είπε Κατά τη φάση της επιτάχυνσης ακούγεται, όταν είσαι με σταθερή πορεία 120-130 είναι μια χαρά Πάει Yaris με τόσα σε εθνική; Μόνο τα εταιρικά πάνε τόσο που δεν πληρώνουν βενζίνη από την τσέπη τους. Ταξίδι με Yaris οι περισσότεροι κάνουν με 110. Γιατί νομίζετε τα κοροϊδεύουν ότι είναι τρόλεϊ η ότι πηγαίνουν πίσω από τα Κτελ; Καλά όντως πίσω από Κτελ όντως πηγαίνουν. Εδώ να πούμε την μαγκιά της Τογιότα και το πως συνδυάστηκε με την Ελλαδίτσα μας. Τόσος ντόρος για την υβριδικότητα. Τόσος ντόρος γιατί Ελλάδα 2.0. Ας μην ήταν hybrid να δω πόσοι θα παίρνανε, δεν θα ήταν αρκετή δικαιολογία μόνο το "είχα παππού με τουότα 90 ετών δεν έπαθε τίποτα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Ναι βρε τώρα με τα Hybrid πουλάει η Toyota. Πριν με τις απλές βενζίνες και τα πετρέλαια για να δεις Yaris έκανες τάμα. Ε ρε τι διαβάζουμε 😋 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου το toyota yaris hybrid 2024 είναι ένα ωραίο ολοκληρωμένο αμάξι πόλης. τα σπάει μέσα στην πόλη πραγματικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα