tzezanasi Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πήρα το 2023 καλοκαίρι TROC με dsg και ήδη εμφανίζει προβλήματα. Το προηγούμενο TROC με dsg που είχα από το 2018 έως το 2023 είχε αλλαχτεί 2 φορές το dsg ... Όταν οδηγείται είναι απόλαυση αλλά τα προβλήματα προβλήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως που θέλαμε ένα δεύτερο αυτοκίνητο στην οικογένεια για την πόλη, σαφώς αυτόματο, κλείσαμε το νεο opel Corsa με at8 κιβώτιο, κινητήρα με 100 άλογα ακριβώς και στα 21.000 σε καλή έκδοση και με led φώτα, με μια απόσυρση που εφαρμόζει η αντιπροσωπεία χωρίς όμως να αποσύρεις αυτοκίνητο. Ουσιαστικά σου κάνει μια έκπτωση 1500 ευρώ και το ασημί μεταλλικό χρώμα είναι δωρεάν. Νομίζω τίμιο, με καλό και αξιόπιστο κιβώτιο που χρησιμοποιείται στα Peugeot, Citroen κτλ ενώ το παράγει η ιαπωνική Aisin. Επεξ/σία 7 Μαϊου από tzezanasi 6
sotirisl Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Δεν είμαι scammer παιδιά, μπορώ να σας δώσω όλα τα στοιχεία, τιμολόγια κτλ.... Είναι του 2012 ή του 2013.. Δεν το έχω ρίξει από γκρεμό, ίσα ίσα που το έχουμε στα πούπουλα. VW Golf 5ης γενιάς και BMW 116i 1ης γενιάς που έχουμε στην οικογένεια, 20 ετών σχεδόν το καθένα, έχουν βγάλει σχεδόν μηδενικές βλάδες. Πήραμε ΤΟΥΟΤΑ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο υποτίθεται και από τότε τρέχουμε στα συνεργεία.... 2 hours ago, conne said: Ποιο μοντέλο Yaris έχει βγει τόσα προβληματα?Χρονολογία? 1 hour ago, sharke said: απο γκρεμο το εριξες? διαφορετικά θα ήσουν μέσα στην εγγύηση για ολα οσα αν ειναι αληθές οσα αναφερης ακομα και με μοντέλο του 2018, μακρια απο scammer 1
SaFiS Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Το να συγκρινουμε Yaris του 2012 ή 2013 με τελευταια γενια…. Ειχα του 2019 και πλεον του 2023 και τα δυο καινουργια leasing. Κανενα προβλημα στο προηγουμενο, μονο τα προγραμματισμενα service. Καμμια σχεση, η τελευταια γενια με τα προηγουμενα και σε ποιοτητα και σε κινητηρα / κιβωτιο. Ειδικα το μουγκρητο που ειχε το προηγουμενο στην επιταχυνση, καμμια σχεση στο καινουργιο…
sotirisl Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 26 minutes ago, SaFiS said: Το να συγκρινουμε Yaris του 2012 ή 2013 με τελευταια γενια…. Ειχα του 2019 και πλεον του 2023 και τα δυο καινουργια leasing. Κανενα προβλημα στο προηγουμενο, μονο τα προγραμματισμενα service. Καμμια σχεση, η τελευταια γενια με τα προηγουμενα και σε ποιοτητα και σε κινητηρα / κιβωτιο. Ειδικα το μουγκρητο που ειχε το προηγουμενο στην επιταχυνση, καμμια σχεση στο καινουργιο… Τα προβλήματα στο Yaris μου βγήκαν από τον έβδομο/όγδοο χρόνο και μετά. Αν είχες κρατήσει κάποιο από τα αμάξια που αναφέρεις τόσο καιρό, ίσως η εμπειρία σου να ήταν τελείως διαφορετική. Ίσως έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία σχετικά με τα αυτοκίνητα. Κάποιος μπορεί να θέλει να πάρει κάτι που να το κρατήσει για 5-6-7 χρόνια και μετά να το πετάξει/πουλήσει κτλ, κάτι πρόχειρο. Αν θες κάτι τέτοιο πάρε Yaris. Εγώ είμαι της φιλοσοφίας αγοράζω κάτι καλό και ποιοτικό που να αντέχει και το κρατάω. Σκέψου πως αν την ημέρα που αγόραζα το VW ή το BMW μου γενιόταν το παιδί μου, σήμερα θα οδηγούσε αυτό το αμάξι και δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 40 λεπτά πριν, SaFiS είπε Το να συγκρινουμε Yaris του 2012 ή 2013 με τελευταια γενια…. Ειχα του 2019 και πλεον του 2023 και τα δυο καινουργια leasing. Κανενα προβλημα στο προηγουμενο, μονο τα προγραμματισμενα service. Καμμια σχεση, η τελευταια γενια με τα προηγουμενα και σε ποιοτητα και σε κινητηρα / κιβωτιο. Ειδικα το μουγκρητο που ειχε το προηγουμενο στην επιταχυνση, καμμια σχεση στο καινουργιο… Το εχω διαβασει και το εχω δει και σε yaris φιλου μου, μοντελο 2017. Απο τοτε η toyota εχει ριξει παρα πολυ την ποιοτητα. 1
SaFiS Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Το να μιλαμε για προβληματα μετα απο χρονια, σορρυ αλλα φαινεται αστειο. Μιλαμε πλεον για αυτοκινητα μαζικης παραγωγης τα οποια προφανως δεν ειναι φτιαγμενα οπως τα παλια. Το Yaris μπορει να το ειχα λιγο καιρο αλλα εκανε 250 χιλιαδες χιλιομετρα λογω δουλειας. Ακομη και η βοηθητικη μπαταρια ηταν η εργοστασιακη οταν το εδωσα για αλλαγη…
Black Demis Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, sotirisl said: Δεν είμαι scammer παιδιά, μπορώ να σας δώσω όλα τα στοιχεία, τιμολόγια κτλ.... Είναι του 2012 ή του 2013.. Δεν το έχω ρίξει από γκρεμό, ίσα ίσα που το έχουμε στα πούπουλα. VW Golf 5ης γενιάς και BMW 116i 1ης γενιάς που έχουμε στην οικογένεια, 20 ετών σχεδόν το καθένα, έχουν βγάλει σχεδόν μηδενικές βλάδες. Πήραμε ΤΟΥΟΤΑ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο υποτίθεται και από τότε τρέχουμε στα συνεργεία.... Καλά συγκρίνουμε κομμάτι μουσείου με τελευταίο όχημα μεχει τώρα νομίζαμε ότι μήλας για αμάξι 2022 2023 2024 Γενικός η άποψη μου μένει ίδια δεν κρατάμε σε καμία περίπτωση αμάξι τόσα χρόνια στα 5 6 παίρνει πόδι, έτσι δεν χάνεις πολύ χρήμα παίρνεις δλδ αρκετά για αγορά καινούργιου και όσο σου βγάλει είναι στην εγγύηση πρακτικά, γιατί από κάποια χιλομετρα και από κάποια ηλικία αρχίζουν και ζητάνε είτε λίγα είτε πολλά, έτσι ανά 5 μαξ 6 χρόνια αλλαγή οχήματος και είσαι άρχοντας Επεξ/σία 8 Μαϊου από Black Demis
salvador_ Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sotirisl είπε Τα προβλήματα στο Yaris μου βγήκαν από τον έβδομο/όγδοο χρόνο και μετά. Αν είχες κρατήσει κάποιο από τα αμάξια που αναφέρεις τόσο καιρό, ίσως η εμπειρία σου να ήταν τελείως διαφορετική. Ίσως έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία σχετικά με τα αυτοκίνητα. Κάποιος μπορεί να θέλει να πάρει κάτι που να το κρατήσει για 5-6-7 χρόνια και μετά να το πετάξει/πουλήσει κτλ, κάτι πρόχειρο. Αν θες κάτι τέτοιο πάρε Yaris. Εγώ είμαι της φιλοσοφίας αγοράζω κάτι καλό και ποιοτικό που να αντέχει και το κρατάω. Σκέψου πως αν την ημέρα που αγόραζα το VW ή το BMW μου γενιόταν το παιδί μου, σήμερα θα οδηγούσε αυτό το αμάξι και δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Καλά μετά απο 8 9 χρόνια λογικό είναι να βγάλει θέματα παίζει ρόλο η συντήρηση και η χρήση που έχει γίνει. Εδώ βλέπουμε συνέχεια προβλήματα σε καινούρια αυτοκίνητα 2 ετιας. Να συγκρίνουμε παλιά αυτοκίνητα με καινούρια δεν έχει κανένα νόημα. Όσο πιο παλιό τόσο πιο καλό. Ειδικά τα παλιά toyota και γενικά τα ιαπωνικά φημίζονται οχι άδικα ,για την αξιοπιστία τούς Επεξ/σία 8 Μαϊου από salvador_ 1
tutuyo Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κινηση ως επι το πλειστον εντος? μονοδρομος το Yaris υβριδικο για μια σειρα απο λογους που εχουν αναλυθει πολλες φορες. Το μονο μειονεκτημα ειναι η αναμονη - δεν ξερω αν εχουν βελτιωθει τα πραγματα εκει και αφου εχεις σκοπο να το δωσεις σχετικα νωρις, υψηλη μεταπωλητικη αξια δεν υπαρχει διλημμα Επεξ/σία 8 Μαϊου από tutuyo 1
BigJim34 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, tutuyo είπε δεν υπαρχει διλημμα Συμφωνώ απόλυτα ειδικά όταν η σύγκριση περιλαμβάνει την VW. Σίγουρα τα Toyota σήμερα δεν είναι όπως πριν χρόνια που ήθελες να το χαλάσεις και δεν σε άφηνε - έχω παράδειγμα με σταρλετακι - αλλά στην Ελλάδα Toyota ίσον εγγύηση... Αν επιπλέον δεν είσαι και σχολαστικός τότε είναι μονόδρομος το Yaris. Είχα παλιά Citroen και δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα για χρόνια αλλά είμαι ψείρας και ήμουν κολλητός με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Τις προάλλες σε συνεργείο γνωστού μηχανικού της VW - όχι της αντιπροσωπείας - τον πέτυχα να αλλάζει λάδια σε παλιό corolla του αδελφού του ! Το μαγαζί πολυτελέστατο και συνωμοτικά οι τρεις μας είπαμε να είναι καλά αυτοί που τα σκάνε στους Γερμανούς. "Η TOYOTA κλείνει συνεργεία"!! Φράση μηχανικού skoda κλπ γερμανοκαταστάσεων. Για την ιστορία είμαι με HILUX του 2007 (Ταϊλάνδη) και έχω αλλάξει μόνο μπαταρία στα 14 χρόνια!! Δεύτερο αυτοκίνητο 1.2 Clio με ψιλό προβλήματα στα ηλεκτρικά αλλά είμαι από πάνω. Το μοτέρ αδύναμο αλλά σκυλί. Όταν κοίταξα μετά από 5 χρόνια την μεταπώληση είχε πέσει κατακόρυφα ενώ το αντίστοιχο Yaris κράταγε. Μας αρέσουν, δεν μας αρέσουν, το συμφέρον μας είναι TOYOTA!! 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 10 ώρες πριν, NickTG είπε Τι το κάνει πιο ικανό σε ταξίδι? Μεγαλύτερο όχημα, καλύτερο πάτημα, πολύ πιο ήσυχο απο το Yaris, δεν έχει CVT. Το Yaris δεν είναι αυτοκίνητο για ταξίδια, είναι πολύ οικονομικό στην πόλη και ενδείκνυται για αστικές διαδρομές. Εκτός αν ταξίδι λέμε να πας μέχρι τη Χαλκίδα.
mandragoraSCR Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) η ημιμαθεια ειναι το χειροτερο πραγμα το να εχω ενα αυτοκίνητο (οποιο και αν ειναι αυτο) και επειδή μου εβγαλε προβλημα τα τσουβαλιαζω ολα με ξεπερναει και το γεγονος οτι συγκρινουμε ενα μοντελο του 12 με ενα αλλο του 24 που ειναι 2 διαφορετικά πραγματα (και ας ειναι yaris και τα δυο) παλι με ξεπερναει (εδω παει η ιμιμαθεια) για να το ξεκαθαρίσουμε, η Toyota τοτε ειχε βγαλει ενα μοτερ 1.3 που το φοραγε και το yaris που ειχε προβλημα με τα ελατηρια λαδιου στα πιστονια και καιγανε λαδι. Πολυ γνωστο προβλημα. Δεν μπορω να καταλαβω πως σχετιζεται με το θεμα που ανοιξε το παιδι που ενδιαφέρεται για το καινούριο yaris Επεξ/σία 8 Μαϊου από mandragoraSCR 2 1
insoholic Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Εχω το yaris hybrid αν θες τπτ να ρωτησεις στειλε πμ. Απο καταναλωση 3.5λ/100χλμ εντός πολης 7λ εκτος Μ.ο. 5λ
farcry33 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2024 στις 9:03 ΠΜ, Ibiza11 είπε Καλημέρα φίλοι, θα εκτιμούσα γνώμες. Είμαι ανάμεσα σε 1)VW polo έκδοση more αυτόματο 2) Toyota Yaris hybrid έκδοση style και υπάρχει επιλογή για 3) το νέο t cross έκδοση more αλλά manual . Χρήση κατά κανόνα πόλη . Το αυτοκίνητο θα ήθελα να το κρατήσω 4-6 χρόνια και μετά να αλλάξω . Yaris ασυζητητί ξεκολλήστε πια από τα Polo - Golf, γερμανικό δλδ όλο και κάτι θα σου βγάλει και σιγά τα αμάξια δλδ από το 1980 το ίδιο σχέδιο. Toyota χρόνια μπροστά πλέον και δεν παθαίνει τίποτα ο Ιάπωνας. 10 ώρες πριν, sotirisl είπε Τα προβλήματα στο Yaris μου βγήκαν από τον έβδομο/όγδοο χρόνο και μετά. Αν είχες κρατήσει κάποιο από τα αμάξια που αναφέρεις τόσο καιρό, ίσως η εμπειρία σου να ήταν τελείως διαφορετική. Ίσως έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία σχετικά με τα αυτοκίνητα. Κάποιος μπορεί να θέλει να πάρει κάτι που να το κρατήσει για 5-6-7 χρόνια και μετά να το πετάξει/πουλήσει κτλ, κάτι πρόχειρο. Αν θες κάτι τέτοιο πάρε Yaris. Εγώ είμαι της φιλοσοφίας αγοράζω κάτι καλό και ποιοτικό που να αντέχει και το κρατάω. Σκέψου πως αν την ημέρα που αγόραζα το VW ή το BMW μου γενιόταν το παιδί μου, σήμερα θα οδηγούσε αυτό το αμάξι και δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Πραγματικά τι λες ; Έχω και Yaris και Polo παλιότερα και αλλά γερμανικά πλέον έχω κρατήσει μόνο το smart λόγο πρακτικότητας μέσα στην πόλη. Όλα τα γερμανικά που είχα κάθε χρόνο μια μαλακια την έβγαζαν αισθητήρες ψαλίδια ηλεκτρονικά όλο κάτι πάθαιναν ο Ιάπωνας κύριος με το Κ κεφάλαιο ούτε service ήθελε αθάνατα αμάξια. Μακριά από τα γερμανικά παπαριες που θέλουν πολύ χρήμα για συντήρηση. Επεξ/σία 8 Μαϊου από farcry33 1
mechpanos Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Αρχικά θα έλεγα Polo λόγω μεταπωλητικής αξίας, σε 5-6 χρόνια που λες ότι θα θες να το πουλήσεις. Όμως με το Yaris θα έχεις χαμηλότερη κατανάλωση, για όλα αυτά τα χρόνια, οπότε αυτά τα λεφτά θα τα βγάλεις στην διάρκεια από την μειωμένη κατανάλωση, και τα χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας. Πάρε το Yaris.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα