Ibiza11 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Καλημέρα φίλοι, θα εκτιμούσα γνώμες. Είμαι ανάμεσα σε 1)VW polo έκδοση more αυτόματο 2) Toyota Yaris hybrid έκδοση style και υπάρχει επιλογή για 3) το νέο t cross έκδοση more αλλά manual . Χρήση κατά κανόνα πόλη . Το αυτοκίνητο θα ήθελα να το κρατήσω 4-6 χρόνια και μετά να αλλάξω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Θα πρότεινα polo manual. Το χιλιαρι με τα 110. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου απο την στηγμη που η χρηση ειναι πολης (αν μηλαμε για θεσσαλονικη αθηνα παντα) αυτομματο ειναι μονοδρομος καθος θα σου βγει η ψυχή καθώς εχουν 10 πλασιαστει οχήματα στην πόλι ετσι μεση ταχύτητα δεν ξεπερνάει πολλές φορές ουτε καν τα 20 χιλομετρα και το yaris hybrid ειναι η καλύτερη λυση απο τη στηγμη που η κυρια χρηση ειναι πόλη 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ibiza11 Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαϊου Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχουν παρόμοια τιμή το Yaris style και το VW polo more αυτόματο . Ωστόσο αρκετά καλύτερο χρηματοδοτικό η VW με μικρότερο επιτόκιο και με μεγαλύτερη ευελιξία . 1 ώρα πριν, AntonisKo είπε Θα πρότεινα polo manual. Το χιλιαρι με τα 110. Φίλε στα καινούργια δεν βρίσκω μοντέλο με πάνω από 95 άλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Yaris Hybrid Τέλος! Όποιοι το έχουν αγοράσει στην συγκεκριμένη έκδοση πριν μερικά χρόνια λένε τα καλύτερα. Βέβαια ήταν και αρκετά φθηνότερο τότε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 1 ώρα πριν, Ibiza11 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχουν παρόμοια τιμή το Yaris style και το VW polo more αυτόματο . Ωστόσο αρκετά καλύτερο χρηματοδοτικό η VW με μικρότερο επιτόκιο και με μεγαλύτερη ευελιξία . Φίλε στα καινούργια δεν βρίσκω μοντέλο με πάνω από 95 άλογα. Υπάρχει αλλά είναι με dsg, νόμιζα ότι έβγαινε και manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ibiza11 Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαϊου 2 ώρες πριν, AntonisKo είπε Υπάρχει αλλά είναι με dsg, νόμιζα ότι έβγαινε και manual. https://www.volkswagen.gr/el/configurator.html/__app/polo/polo-standard/polo-more.app?---={"configuration-step-navigation-service"%3A"%2F%3FconfigStep%3D%7B%22context%22%3A%2230204-36815-Polo%2BMore%22%2C%22selectedStep%22%3A%22engine%22%7D"} Στο ελληνικό site της VW δεν υπάρχει , και στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι βγαίνει μέχρι 95hp. Μηπως δεν το φέρνουν ελλαδα το μοντέλο ή μονο κατα περιπτωση. Αλλά και σαν τιμή νομίζω ξεφεύγει. Για κάποιον λόγο επίσης την έκδοση style την αναφέρουν ως more στην Ελλάδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Κοίτα έχω , το style με τα 95 leasing. Δεν είναι κακό, αλλά αν το έπαιρνα δικό μου θα το προτιμούσα να το είχα με τα 110. Πάντως η τιμή έχει ξεφύγει όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ibiza11 Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαϊου 43 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Κοίτα έχω , το style με τα 95 leasing. Δεν είναι κακό, αλλά αν το έπαιρνα δικό μου θα το προτιμούσα να το είχα με τα 110. Πάντως η τιμή έχει ξεφύγει όντως. Μπορείς σε παρακαλώ να μου αναφέρεις τι σ αρέσει και τι όχι στο συγκεκριμένο μοντέλο γιατί σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω. Θα το εκτιμούσα πολύ, σίγουρα κ εγώ θα ήθελα κάποια παραπάνω αλογάκια αλλά είναι πολύ σφιχτή με το να σε καλομάθει η vw απ ότι κατάλαβα 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου Καλύτερο μικρό από το κλιο δεν υπάρχει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου 3 ώρες πριν, elise είπε Καλύτερο μικρό από το κλιο δεν υπάρχει Το προηγούμενο (πριν το face-lift) ήταν πανέμορφο. Στο νέο κάτι με χαλάει. Πέραν της εμφάνισης όμως το Yaris Hybrid είναι βασιλιάς της κατηγορίας. Και το Peugeot είναι όμορφο όμως έχω θέμα με το τιμόνι / πίνακα οργάνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου Για υβδριδικο θα πηγαινα Yaris. Σε VW θα απεφευγα DSG με τα προβληματα που αναφερονται. Σε Clio που αναφερθηκε, ειτε εργοστασιακο αεριο, ειτε υβριδικο… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Fact 1: Πόλη+dsg=κακός συνδυασμός Fact 2: Πόλη+hybrid=ιδανικός συνδυασμός Χρόνια πολλά! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου On 04/05/2024 at 15:20, SaFiS said: Για υβδριδικο θα πηγαινα Yaris. Σε VW θα απεφευγα DSG με τα προβληματα που αναφερονται. Σε Clio που αναφερθηκε, ειτε εργοστασιακο αεριο, ειτε υβριδικο… ποια εινια τα προβλημα του dsg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hountalass Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 35 λεπτά πριν, elise είπε ποια εινια τα προβλημα του dsg? Έτσι άκουσε το 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα