Tricky78 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Mε ταλαιπωρεί το διάολο : ολα δουλεύουν καλά και το μηχανάκι είναι τίμιο για τα λεφτά του αλλά αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με τη φόρτιση καθώς φορτίζει μόνο αναμμένο ...αν το σβήσω, ενεργοποιείται μεν το γραφικό της φόρτισης αλλά δεν προχωράει καθόλου (το άφησα ώρες) . Η πρώτη φόρτιση μέχρι το 100% συν 2-3 ώρες πήγε καλά και μετά εμφανίστηκε αυτό.Δοκίμασα hard reset, ξαναπέρασα το επίσημο firmware αλλά δε βλέπω φως ..δε μου έχει ξανατύχει σε android συσκευή και μου κάνει για software θέμα (προφανώς θύρα, μπαταρία και φορτιστής δουλεύουν αφού φορτίζει αναμμένο). Προφανώς φοβάμαι να του κάνω πλήρη αποφόρτιση καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην ξαναφορτίσει σβηστό πλέον...
andreaspA Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Εμενα ευτυχως δεν βλεπω να εχει κανενα hardware θεμα. Ενα αλλο ομως M-ONE που ειχε βαλει ο zacharis ειναι χαλαρα πιο γρηγορο απο αυτο! και πιο ελαφρυ! Μου εβγαλε και μια αναβαθμιση στην rom, αλλα μονο 65mbyte. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από andreaspA
Tricky78 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Eγώ έβαλα παραγγελία αυτή και βλέπουμε όταν έρθει : https://www.aliexpress.com/item/1005005836092515.html 1
vjshadow Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Από περιέργεια... Αφού θέλατε θήκη, γιατί δεν το παραγγείλατε μαζί με την θήκη του; Εντάξει δεν είναι καμιά σπουδαία, αλλά μαζί με τη θήκη έβγαινε 66,71 €. Από την πρώτη στιγμή το πήρε ο μικρός μου και το έχει λιώσει στα χαλαρά παιχνίδια και στο YouTube. Δεν είναι για πολύ βαριά παιχνίδια. Δοκιμάστηκε σε netflix και Disney σε SD ανάλυση. Ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Αλλά για την τιμή του είναι μια χαρά. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2024 από vjshadow
Προτεινόμενες αναρτήσεις