viman Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, naimore είπε ωπα, και ο κωδικος σου επαιξε στο p40hd; ή το παρηγγειλες χωρις τα -8 ευρω; εντωμεταξυ εγω εκανα αρνηση παραλαβης για να παει πισω, εσυ τι εκανες; Εγώ το παρέλαβα, μάλλον θα το δώσω σε γνωστό, θα δω. Το Τ40s το πήρα 61,37 ευρώ και το P40HD 60,07 ευρώ. Μάλλον έπιασαν τα ίδια κουπόνια. Το 4g μου βγήκε φθηνότερα!!! Επεξ/σία 16 Μαϊου από viman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Στις 15/5/2024 στις 4:57 ΜΜ, grayden είπε Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ενεργή και γριζαρισμένη. Με ένα on/off στο developer settings σε αφήνει να το πειράξεις αλλά για την απενεργοποίηση ζητάει restart και όταν το κάνεις δεν αλλάζει κάτι, παραμένει γριζαρισμένη. Αν δεν θες ντε και καλά την συγκεκριμένη μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες ROMs από εδώ https://xdaforums.com/f/treble-enabled-device-development-a-ab-roms.7260/ η διαδικασία είναι αρκετά απλή (5-10 λεπτά ανά εγκατάσταση). @panos- Να προσθέσω πως υπάρχουν κάποιοες ρυθμίσεις στις phh settings που κάπως φτιάχνουν το Bluetooth και μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να συνδεθείς με συσκευές αλλά με ένα ηχείο που δοκίμασα, αν και συνδέθηκε κανονικά, αρνείται να το παίξει μουσική μέσω αυτού. Να προσθέσω και άλλη μια λίστα με πολλές GSI ROMs. https://github.com/phhusson/treble_experimentations/wiki/Generic-System-Image-(GSI)-list Το flash σε ποιο partition το κανεις; Γιατί στο system έχω θέμα, δε μου χωράει κανένα αρχείο. Η εντολή δηλαδή που έβαλες είναι η fastboot flash (???) Αρχείο.img; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 33 λεπτά πριν, panos- είπε Το flash σε ποιο partition το κανεις; Γιατί στο system έχω θέμα, δε μου χωράει κανένα αρχείο. Η εντολή δηλαδή που έβαλες είναι η fastboot flash (???) Αρχείο.img; Για το root, αφού πάρεις το αρχείο που σου έφτιαξε το Magisk τρέχεις fastboot flash boot boot_patched.img ή όπως έχεις ονομάσει το αρχείο. Για ROM, τρέχεις fastboot delete-logical-partition product_a και μετά fastboot flash system_a newrom.img Αν δεν χωράει, πέρνα πρώτα το firmware της Teclast βάση των οδηγιών που δίνει στο pdf. Αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, πέρνα κάποια επίσημη ROM και δες αν στρώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Η https://github.com/ponces/treble_build_pe/releases/tag/v2023.09.14-plus αν και στάματησε πλέον να πέρνει updates (ούτε η επίσημη πρόκειται να πάρει οπότε μικρή σημασία έχει) έχει λειτουργικό Bluetooth και διάφορες επιλογές παραμετροποίησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikossof88 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπερα,παρέλαβα πριν καμία ωρα,απο την πρώτη στιγμή τρεμοέπαιζε η οθόνη απο την αριστερή μεριά όταν το σεταρα αλλά πλέον μετά απο κανα 40λεπτο έχει ξεφύγει,άμα το κλείδωσω δεν δουλεύει το touch για να βάλω pin,πατάει μόνο του κουμπιά και γενικά δεν συνεργάζεται καθόλου η οθόνη,επειδή δεν έχω εμπειρία απο AliExpress που να στείλω μήνυμα;στο μαγαζί ή στο σαπορτ του AliExpress;;Το έκανα και 2 φορες εργοστασιακές μπας και φτιάξει αλλά τίποτα.Το περίεργο είναι ότι στο σεταρισμα όλα δουλεύουν κανονικά αλλά μετά αρχίζει τα περίεργα Επεξ/σία 18 Μαϊου από nikossof88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Όταν τελείωσες το σετάρισμα άρχισε τα κουλά ή αφού πέρασες δικές σου εφαρμογές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikossof88 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, kosmous είπε Όταν τελείωσες το σετάρισμα άρχισε τα κουλά ή αφού πέρασες δικές σου εφαρμογές ; Όταν άρχιζα να βάζω δικές μου εφαρμογές,τώρα του έκανα πριν 2 ωρες άλλο ενα hard reset έκανα και ότι ενημέρωση είχε στο store και έβαλα και δικές μου εφαρμογές,προς το παρόν είναι απροβλημάτιστο χωρίς κανενα κόλλημα ή θέμα γενικότερα,υπάρχει περίπτωση να έφταιγαν οι ενημερωσεις; Ακυρο άρχισε πάλι τα ίδια ούτε καν να κάνω απενεργοποίηση δεν μπορώ κάνει ghost type μόνο του Επεξ/σία 18 Μαϊου από nikossof88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 8 ώρες πριν, grayden είπε Η https://github.com/ponces/treble_build_pe/releases/tag/v2023.09.14-plus αν και στάματησε πλέον να πέρνει updates (ούτε η επίσημη πρόκειται να πάρει οπότε μικρή σημασία έχει) έχει λειτουργικό Bluetooth και διάφορες επιλογές παραμετροποίησης. Μπορει καποιος αν ειναι ευκολο να εξηγήσει πως περναμε την rom ή αν υπαρχει καπου να το δουμε.Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Υπάρχει άποψη τώρα για καλύτερη rom από την stock ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 13 ώρες πριν, nikossof88 είπε Όταν άρχιζα να βάζω δικές μου εφαρμογες Πιστεύω κάποια εφαρμογή σου την κάνει , ίσως ασυμβατότητα με την rom που τρέχει το τάμπλετ, άστο λίγες ημέρες δίχως καμία να δεις πως πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 10 ώρες πριν, stef1981 είπε Μπορει καποιος αν ειναι ευκολο να εξηγήσει πως περναμε την rom ή αν υπαρχει καπου να το δουμε.Ευχαριστω!! Ψάξε τα προηγούμενα posts μου, έχω δώσει links. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 17/5/2024 στις 1:20 ΜΜ, grayden είπε Για το root, αφού πάρεις το αρχείο που σου έφτιαξε το Magisk τρέχεις fastboot flash boot boot_patched.img ή όπως έχεις ονομάσει το αρχείο. Για ROM, τρέχεις fastboot delete-logical-partition product_a και μετά fastboot flash system_a newrom.img Αν δεν χωράει, πέρνα πρώτα το firmware της Teclast βάση των οδηγιών που δίνει στο pdf. Αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, πέρνα κάποια επίσημη ROM και δες αν στρώνει. Όποιος άλλος το έκανε τουβλο σαν εμένα, για κάποιο λόγο φαίνεται πως η έκδοση που πήρα εγώ δεν είναι treble A/B, αλλά σκέτο Α. Επομένως σβήνεις με fastboot delete-logical-partition product Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 19 ώρες πριν, panos- είπε Όποιος άλλος το έκανε τουβλο σαν εμένα, για κάποιο λόγο φαίνεται πως η έκδοση που πήρα εγώ δεν είναι treble A/B, αλλά σκέτο Α. Επομένως σβήνεις με fastboot delete-logical-partition product Περίεργο. Το τσέκαρες με το app; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 3 ώρες πριν, grayden είπε Περίεργο. Το τσέκαρες με το app; Ναι… Τώρα που πέρασα την pixel έγινε πάλι Α/Β, το αφήνω έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisgr Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Ξέρει κανείς διαφορές EEA VS ROW roms ? η ROW δείχνει λίγο νεότερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις