Προς το περιεχόμενο

Tablet Teclast T40S 64 € [ΤΕΛΟΣ]

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Tablet Teclast T40S 64 € [ΤΕΛΟΣ]
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, viman είπε

Λογικά μπορεί να γίνεται έτσι αλλά η ACS μου εμφανίζει Θεσσαλονίκη προς Δράμα.

@viman Και εμενα χαλκιδα λεει αλλα πριν την χαλκιδα παει στο HUB στο Αιγάλεω και απο εκει χαλκιδα δραμα ξανθη αλεξαδρουπολη κοκ 

image.png.6eaab2baabbbb2f5ad232558944d603b.png

4 ώρες πριν, grayden είπε

Μάλλον αναφέρεσαι στο προηγούμενο δικό μου post.

@grayden Μια και το επιασες , δεν ανοιγεις ενα θεμα στα tablets να πεις τι εκανες και να ακολουθησουν και οι επομενοι που θα ασχοληθουν ωστε να μην χαθουν οι πληροφοριες ??  

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, viman είπε

Λογικά μπορεί να γίνεται έτσι αλλά η ACS μου εμφανίζει Θεσσαλονίκη προς Δράμα.

Screenshot_20240514-164308.png

Και μένα λέει τώρα κέντρο διανομής (hub )Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό Αθήνα… 

αρα πρώτα περνάει από εκεί όπως φαίνεται 

Μπορεί να υπάρχουν δύο hub . Ένα για οτιδήποτε έρχεται από Ευρώπη - Βαλκάνια (Θεσσαλονίκη) και ένα ότι έρχεται μέσω πλοίου, αεροπλάνου κλπ από Κίνα (Αθήνα - Αιγάλεω;  ).

11 ώρες πριν, viman είπε

Μπορεί να υπάρχουν δύο hub . Ένα για οτιδήποτε έρχεται από Ευρώπη - Βαλκάνια (Θεσσαλονίκη) και ένα ότι έρχεται μέσω πλοίου, αεροπλάνου κλπ από Κίνα (Αθήνα - Αιγάλεω;  ).

Ενα και μοναδικο ειναι το HUB , αυτα που εβαλα παραπανω ειναι απο κινα , εκτελωνιστηκαν σε αλλη χωρα της ΕΕ και μπηκα απο Θεσσαλονίκη 

παντώς Είτε θεσσαλονίκη είτε Αθήνα, μόλις το παρέδωσε η ACS.

Πάντως η υπηρεσία της ACS έχει αναβαθμίστει πολύ τον τελευταίο καιρό. 

• Like 1

20 ώρες πριν, grayden είπε

Στην PixelOS βλέπω πάντως ότι δεν λειτουργεί το Bluetooth αλλά δεν με καίει κιόλας οπότε μάλλον θα μείνω σε αυτή αν δεν βρω άλλα bugs τις επόμενες μέρες.

Για να μη κάνω τη διαδικασία άδικα, μπορείς να κλείσεις από τις ρυθμίσεις προγραμματιστή το A2DP και να μας πεις αν δουλεύει τώρα; Σε ευχαριστώ πολύ.

και εμένα εμφανίστηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη, τελικός προορισμός Καλλιθέα Αττικής 

Αναφέρθηκε λίγο πιο πίσω περί malware, υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύουν οι κωδικοί που είναι στον chrome αποθηκευμένοι ; Επειδή έχω σκοπό να βάλω το Gmail που χρησιμοποιώ και στο pc , αν είναι να δημιουργήσω καινούργιο μόνο για το tablet.

44 λεπτά πριν, kosmous είπε

Αναφέρθηκε λίγο πιο πίσω περί malware, υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύουν οι κωδικοί που είναι στον chrome αποθηκευμένοι ; Επειδή έχω σκοπό να βάλω το Gmail που χρησιμοποιώ και στο pc , αν είναι να δημιουργήσω καινούργιο μόνο για το tablet.

Το bitdefender δεν βρηκε κατι ( ειχα αδεια και του την περασα ) 

• Like 1

4 ώρες πριν, panos- είπε

Για να μη κάνω τη διαδικασία άδικα, μπορείς να κλείσεις από τις ρυθμίσεις προγραμματιστή το A2DP και να μας πεις αν δουλεύει τώρα; Σε ευχαριστώ πολύ.

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ενεργή και γριζαρισμένη. Με ένα on/off στο developer settings σε αφήνει να το πειράξεις αλλά για την απενεργοποίηση ζητάει restart και όταν το κάνεις δεν αλλάζει κάτι, παραμένει γριζαρισμένη.

Αν δεν θες ντε και καλά την συγκεκριμένη μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες ROMs από εδώ https://xdaforums.com/f/treble-enabled-device-development-a-ab-roms.7260/ η διαδικασία είναι αρκετά απλή (5-10 λεπτά ανά εγκατάσταση).

@panos- Να προσθέσω πως υπάρχουν κάποιοες ρυθμίσεις στις phh settings που κάπως φτιάχνουν το Bluetooth και μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να συνδεθείς με συσκευές αλλά με ένα ηχείο που δοκίμασα, αν και συνδέθηκε κανονικά, αρνείται να το παίξει μουσική μέσω αυτού.

Να προσθέσω και άλλη μια λίστα με πολλές GSI ROMs.

https://github.com/phhusson/treble_experimentations/wiki/Generic-System-Image-(GSI)-list

• Thanks 1

Αν και είμαι άσχετος με android (iOS user) οκ φαίνεται. Android 12. Έκανε ένα update με

κατι δικά του εκεί. Οκ. 
νομιζω για 60 ευρώ κάτι θα κάνει. Κυρίως για επέκταση οθόνης για flight simulator το θέλω με spacedesk 

όχι, τι να ανοίξω, για να ανοίξω είμαι;

χτύπησα cancel από όταν είδα το p40hd, αλλά δεν έγινε ποτέ, τεσπα, τελικά το έστειλα πίσω

12 ώρες πριν, naimore είπε

όχι, τι να ανοίξω, για να ανοίξω είμαι;

χτύπησα cancel από όταν είδα το p40hd, αλλά δεν έγινε ποτέ, τεσπα, τελικά το έστειλα πίσω

Παρομοίως, έκανα cancel και παρήγγειλα το PH40D αλλά ποτέ δεν ακυρώθηκε.

• Like 1

ωπα, και ο κωδικος σου επαιξε στο p40hd; ή το παρηγγειλες χωρις τα -8 ευρω;

εντωμεταξυ εγω εκανα αρνηση παραλαβης για να παει πισω, εσυ τι εκανες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...