Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, analysis είπε

ναι στα 63 ευρώ παίζει fortnite στα 4k 120fps .

ναι επίσης αποστέλλεται από Ισπανία ΑΛΛΆ έχει τελωνείο ( αχ βρε Ευρώπη τι μας έκανες)

Ναι υποστηρίζει 5g και ναι 5ghz wifi

Γελάσαμε πάλι

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Tablet Teclast T40S 10.4" 2K (2000 x1200) FHD IPS 120 Hz / MediaTek MT8183 / 8 + 8 GB RAM / 128 GB UFS / 2.4 GHz & 5 GHz WiFi / Android 12 64 €
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, villasg είπε

image.png.e249d97408811275228f8e5345f3100b.png

Αποκλείεται με την Cainiao express shipping που αποστέλλεται να μην έχει Tracking Number.

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, MasterX είπε

μπορει με καποιο τροπο να δουλεψει σαν δευτερη οθονη για λαπτοπ;

https://www.arzopa.com/products/s1-table-15-6-fhd-portable-monitor Πώληση από την επίσημη σελίδα της εταιρείας. Αποστέλλεται από Γερμανία με δωρεάν μεταφορικά. Shipping time 2-4 working days. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, zacharis1955 said:

https://www.arzopa.com/products/s1-table-15-6-fhd-portable-monitor Πώληση από την επίσημη σελίδα της εταιρείας. Αποστέλλεται από Γερμανία με δωρεάν μεταφορικά. Shipping time 2-4 working days. 

ευχαριστω! πολυ καλο!

αν παρολα αυτα θελαμε το ταμπλετ για δευτερη (μικροτερη) οθονη μπορει καπως να γινει με αυτο του θεματος;

Το οποίο βέβαια θα έχει και δεύτερη χρήση σαν tablet

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, MasterX είπε

ευχαριστω! πολυ καλο!

αν παρολα αυτα θελαμε το ταμπλετ για δευτερη (μικροτερη) οθονη μπορει καπως να γινει με αυτο του θεματος;

Οχι...

• Thanks 1
Δημοσ.

Παράγγειλα και εγώ ενα για το καλό,επειδή δεν έχω εμπειρία με αποστολές alixpress ξέρετε μήπως αν έρχεται στην πόρτα μου ή αν πηγαίνει ΕΛΤΑ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikossof88 είπε

Παράγγειλα και εγώ ενα για το καλό,επειδή δεν έχω εμπειρία με αποστολές alixpress ξέρετε μήπως αν έρχεται στην πόρτα μου ή αν πηγαίνει ΕΛΤΑ;

Τώρα τελευταία, ότι παίρνω από αλι μου έρχεται με acs.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, MasterX said:

ευχαριστω! πολυ καλο!

Το οποίο βέβαια θα έχει και δεύτερη χρήση σαν tablet

εχω δοκιμάσει την εφαρμογή spacedesk οπου μεσω δικτύου μπορείς να εχεις επιπλέον monitor οποιαδήποτε συσκευή. Προσωπικά είχα για μια περίοδο ανάγκη για επιπλέον μικρη οθόνη και χρησιμοποίησα σε windows setup με 2 οθονες το ipad που ειχα ως τρίτη οθόνη. Έπαιζε μια χαρά για αυτό που το ηθελα, φυσικά υπάρχει ενα lag λόγω δικτύου αλλα στην περίπτωσή μου δεν με ενδιέφερε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, koslol8 είπε

Γελάσαμε πάλι

Περιμένει πως και πως να ανοίξουν τα σχολεία και να πει τέτοια αστεία και στους φίλους του 😎

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα χθες ένα για την μάνα μου 

Για τη χρήση που το θέλει facebook youtube μία χαρά θα τη βολέψει πιστεύω. 

Τώρα πρέπει να βρω καμία generic θήκη γιατί έκανα παρήγγειλα την έκδοση χωρίς θήκη.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Tablet Teclast T40S 10.4" 2K (2000 x1200) FHD IPS 120 Hz / MediaTek MT8183 / 8 + 8 GB RAM / 128 GB UFS / 2.4 GHz & 5 GHz WiFi / Android 12 64 €
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Πήρα χθες ένα για την μάνα μου 

Για τη χρήση που το θέλει facebook youtube μία χαρά θα τη βολέψει πιστεύω. 

Τώρα πρέπει να βρω καμία generic θήκη γιατί έκανα παρήγγειλα την έκδοση χωρίς θήκη.

https://thiki-mania.gr/

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Tablet Teclast T40S 10.4" 2K (2000 x1200) FHD IPS 120 Hz / MediaTek MT8183 / 8 + 8 GB RAM / 128 GB UFS / 2.4 GHz & 5 GHz WiFi / BT 5.0 / Android 12 64 €
Δημοσ.

Το χτύπησα καθώς θεωρώ πως η τιμή του είναι τζάμπα για αυτά που προσφέρει (στα περισσότερα reviews κρίνεται ως τίμιο ακόμα και στα 120 ευρώ οπότε εδώ μιλάμε για μισή τιμή) ....απο Ελλάδα με 63 ευρώ δεν παίρνεις ούτε αρχαίο με 2 gb ram νομίζω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...