grayden Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 3 λεπτά πριν, GeeJay είπε Αν κάποιος δεν τρελαίνεται για lte να πάει για αυτό δηλαδή ; Γιατί όπως και να έχει η οθόνη είναι σημαντικος παραγοντας Η μόνη πραγματική διαφορά είναι το Widevine. Αν δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταστήσεις Netflix/κτλ τότε δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά, απλά διαλέγεις ανάμεσα σε 4G LTE στο P40HD και σε ελαφρώς καλύτερα specs στο T40s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sevant Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Στις 3/5/2024 στις 3:29 ΜΜ, villasg είπε Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!! Καλό Πάσχα!!! Το παρήγγειλα και εγώ 61€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 1 ώρα πριν, grayden είπε σε ελαφρώς καλύτερα specs στο T40s. Σε ποια spects αναφερεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Άλλαξε τιμή? Να πάρω το άλλο αν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Στις 3/5/2024 στις 9:05 ΜΜ, manpower είπε εχω δοκιμάσει την εφαρμογή spacedesk οπου μεσω δικτύου μπορείς να εχεις επιπλέον monitor οποιαδήποτε συσκευή. Προσωπικά είχα για μια περίοδο ανάγκη για επιπλέον μικρη οθόνη και χρησιμοποίησα σε windows setup με 2 οθονες το ipad που ειχα ως τρίτη οθόνη. Έπαιζε μια χαρά για αυτό που το ηθελα, φυσικά υπάρχει ενα lag λόγω δικτύου αλλα στην περίπτωσή μου δεν με ενδιέφερε. Επιβεβαιώνω και εγώ... Προσθέτω μόνο πως λειτουργεί και χωρίς δίκτυο, με απλή σύνδεση usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 68,75€ με τη θήκη και ό,τι κουπόνι μου έβγαλε να κάνω collect είτε από τη σελίδα του εμπόρου είτε από τη κεντρική σελίδα του AliExpress. Πληρωμή με τη γνωστή κάρτα και 1% επιστροφή, άρα βασικά 68€. Καλά είναι. Shipping λέει από αύριο. Επεξ/σία 6 Μαϊου από Greg9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Κακή επιρροή είστε. Πήρα κ εγώ ένα 🤦 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2024 στις 2:57 ΜΜ, sifario1 είπε Δινουν tracking number με την αποστολη? Τα στελνει απο ισπανια με GLS και τρακινκ κανονικα Επεξ/σία 6 Μαϊου από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παιδες τωρα που κοιταζα το Site της Teclast δεν το εχει σαν μοντελο ενω το T40S απο την αλλη προσφορα το εχει . Τι παιζει μαλλον καταργημενο και δεν θα πρει ποτε αναβαθμισεις σε τιποτα .... Υποψην Επεξ/σία 6 Μαϊου από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Αν εννοείς αναβάθμιση στην έκδοση android, αμφιβάλλω αν έχει παρει ποτέ κανένα teclast (όπως και όλες οι άλλες φθηνές κινεζομάρκες βέβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 5 λεπτά πριν, mikegad είπε Αν εννοείς αναβάθμιση στην έκδοση android, αμφιβάλλω αν έχει παρει ποτέ κανένα teclast (όπως και όλες οι άλλες φθηνές κινεζομάρκες βέβαια) Εστω και διορθωσεις σφαλματων εννοω , πχ το Alldocube iPlay 50 Pro κινεζος και αυτος αλλα κανει αρκετες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου ναι συνήθως τέτοια update δίνουν για μερικούς μήνες από την κυκλοφορία του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Χθες το πρωί παρέλαβα το δικό μου. Όλα καλά το άνοιξα το σέτταρα είδα ότι λειτουργεί ολα κομπλέ και το έδωσα στη μάνα μου όπου για αυτήν το πήρα. Σαν πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές για όσο το χρησιμοποιεία και ειδικά για τα 60€ που έδωσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Για όποιον ενδιαφέρεται, το tablet μπορεί να γίνει root εύκολα αλλά και να πάρει Android 13 GSI ROM (ίσως και 14). Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι root σε GSI ROM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου 32 λεπτά πριν, grayden είπε Για όποιον ενδιαφέρεται, το tablet μπορεί να γίνει root εύκολα αλλά και να πάρει Android 13 GSI ROM (ίσως και 14). Καλη ειδηση @grayden , αν το εχεις κανει μπορεις να κανεις εναν "οδηγο" για τους υπολοιπους ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις