AccountSaver Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 τσούπ χτύπησα 8 x Single Origin. Ευχαριστούμε TS.
dialitis93 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, foler79 είπε Ίδια γούστα έχουμε, είσαι σίγουρος ότι είναι ο πιο κατάλληλος; Θέλω να πίνω γουλια και να νιώθω φαρμάκι😄😅 Ξεκαθαρα έναν τετραπλό φάρμακι σκέτο πικρο το πρωί και το μάτι γαριδα
miltostammy Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Ευχαριστούμε.αρχοντα των σκοτεινών εκπτώσεων.... Χτύπησα. 3× Single Origin Guatemala 250gr Σπυρί 3 × Single Origin Peru 250gr Σπυρί 3 × Origin Ethiopia Sidamo 250gr Σπυρί 3 × Espresso Gusto 250gr Σπυρί 3 × Espresso Speciality 100% Arabica 250gr Σπυρί. μάλλον θα κλείσω τον λογαριασμό μου σε αυτό το φόρουμ. ηθελα να ξερα ποιος ειπε οτι η εγγραφη ηταν δωρεαν. Έπρεπε να λέει....εγγραφή δωρεάν...πληρωμές εσωτερικα 2 8
valantis123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Γέμισε σπυριά δεν λες 😝 ε θα αλέθει κάθε τόσο τι θα πάθουν.
PrinceA5 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Ερώτηση άσχετου: Η κατηγορία που έχει "Μονοποικιλιακοί" είναι espresso;
miltostammy Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, quintus είπε Σχεδόν 4 κιλά καφέ, πότε θα καταναλωθούν; Και έχω και 1 κιλό στο ντουλάπι. Βασικά θέλω 1 και κάτι κιλό το μήνα. Θα έρθουν σε 14 περίπου εργάσιμες δηλ. Περίπου όταν θα τελειώνει ο καφές μου. Εάν είναι φρέσκος τότε θα θέλω 3 μήνες να τους πιω. Οπότε θα ψάξω τρόπο διατήρησης χαχα. Τα.υπολοιπα θα τα βάλω στις αγγελίες εδώ μέσα χαχα. Πέραν της πλάκας κάποιο μέρος θα πεταχτεί μέχρι να βρω σωστό κόψιμο και εκχύλιση. Πιστεύω επειδή θα είναι σε σφραγισμένα σακούλια δεν θα πάθει κάτι. 28 λεπτά πριν, valantis123 είπε Γέμισε σπυριά δεν λες 😝 ε θα αλέθει κάθε τόσο τι θα πάθουν. Χαχσχα...θα πάρω και αλοιφή για τα σπυράκια...νέα εξοδα Επεξ/σία 3 Μαΐου 2024 από miltostammy 1
AccountSaver Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 29 λεπτά πριν, miltostammy είπε Και έχω και 1 κιλό στο ντουλάπι. Βασικά θέλω 1 και κάτι κιλό το μήνα. Θα έρθουν σε 14 περίπου εργάσιμες δηλ. Περίπου όταν θα τελειώνει ο καφές μου. Εάν είναι φρέσκος τότε θα θέλω 3 μήνες να τους πιω. Οπότε θα ψάξω τρόπο διατήρησης χαχα. Τα.υπολοιπα θα τα βάλω στις αγγελίες εδώ μέσα χαχα. Πέραν της πλάκας κάποιο μέρος θα πεταχτεί μέχρι να βρω σωστό κόψιμο και εκχύλιση. Πιστεύω επειδή θα είναι σε σφραγισμένα σακούλια δεν θα πάθει κάτι. Χαχσχα...θα πάρω και αλοιφή για τα σπυράκια...νέα εξοδα Κατάψυξη και βάζο που βγάζεις αέρα όταν έχει κόκκους.
miltostammy Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Δηλ. Τα σακουλακια, ας έχουν και βαλβίδα, μπαίνουν κατάψυξη (μπορώ και καταψύκτη?) και τα βγάζω ένα ένα όταν τα χρειάζομαι ξεπαγωνουν και μετά μπαίνουν σε βάζο χωρίς αέρα? Όταν ξεπαγωνουν δεν θα έχουμε υγρό ποίηση εσωτερικά στο σακουλάκι? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2024 από miltostammy
AccountSaver Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 29 λεπτά πριν, miltostammy είπε Δηλ. Τα σακουλακια, ας έχουν και βαλβίδα, μπαίνουν κατάψυξη (μπορώ και καταψύκτη?) και τα βγάζω ένα ένα όταν τα χρειάζομαι ξεπαγωνουν και μετά μπαίνουν σε βάζο χωρίς αέρα? Όταν ξεπαγωνουν δεν θα έχουμε υγρό ποίηση εσωτερικά στο σακουλάκι? Όπως είναι όταν αγοράζω μεγάλες ποσότητες τις βάζω στην κατάψυξη. Όταν πλησιάζω προς το τέλος μιας συσκευασίας, βγάζω μια από την κατάψυξη (σφραγισμένη) μπαίνει στο ψυγείο στο πιο υψηλό ράφι , ώστε να έρθει σιγά σιγά στην πιο υψηλή θερμοκρασία ψυγείου. Έπειτα την ανοίγω , την χρησιμοποιώ και ότι μένει μπαίνει στο βάζο, που αφαιρώ τον αέρα αφότου έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου . 1-2 μέρες πριν τελείωσει κάνω αυτή την διαδικασία και έως τώρα έχει κρατήσει το ΜΑΞ του ΜΑΞ το ΜΑΞ σε επίγευση κτλ κτλ κτλ. δεν έχω απώλεια ,σε σχέση με ότι θα έιχα εκτός ψυγείου κτλ. 1 1
miltostammy Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 4 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Όπως είναι όταν αγοράζω μεγάλες ποσότητες τις βάζω στην κατάψυξη. Όταν πλησιάζω προς το τέλος μιας συσκευασίας, βγάζω μια από την κατάψυξη (σφραγισμένη) μπαίνει στο ψυγείο στο πιο υψηλό ράφι , ώστε να έρθει σιγά σιγά στην πιο υψηλή θερμοκρασία ψυγείου. Έπειτα την ανοίγω , την χρησιμοποιώ και ότι μένει μπαίνει στο βάζο, που αφαιρώ τον αέρα αφότου έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου . 1-2 μέρες πριν τελείωσει κάνω αυτή την διαδικασία και έως τώρα έχει κρατήσει το ΜΑΞ του ΜΑΞ το ΜΑΞ σε επίγευση κτλ κτλ κτλ. δεν έχω απώλεια ,σε σχέση με ότι θα έιχα εκτός ψυγείου κτλ. Τέλεια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την λυση
achilles_g_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Στις 3/5/2024 στις 8:27 ΠΜ, Nick23 είπε Μόνο τις συσκευασίες των 250 γραμμαρίων θέλουν να ξεστοκάρουν; αυτό με σταματάει από την παραγγελία.
valantis123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 8 ώρες πριν, AccountSaver είπε Όπως είναι όταν αγοράζω μεγάλες ποσότητες τις βάζω στην κατάψυξη. Όταν πλησιάζω προς το τέλος μιας συσκευασίας, βγάζω μια από την κατάψυξη (σφραγισμένη) μπαίνει στο ψυγείο στο πιο υψηλό ράφι , ώστε να έρθει σιγά σιγά στην πιο υψηλή θερμοκρασία ψυγείου. Έπειτα την ανοίγω , την χρησιμοποιώ και ότι μένει μπαίνει στο βάζο, που αφαιρώ τον αέρα αφότου έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου . 1-2 μέρες πριν τελείωσει κάνω αυτή την διαδικασία και έως τώρα έχει κρατήσει το ΜΑΞ του ΜΑΞ το ΜΑΞ σε επίγευση κτλ κτλ κτλ. δεν έχω απώλεια ,σε σχέση με ότι θα έιχα εκτός ψυγείου κτλ. πώς είναι αυτά τα βάζα έχεις ένα link?
AccountSaver Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε αυτό με σταματάει από την παραγγελία. να ξεστοκάρουν όταν μάλλον θα τα καρβουδίσουν τώρα ; δεν ξέρω κατά πόσο παίζει αυτό. Καθότι , λέει 12-13 εργάσιμες.. άρα φαντάζομαι ότι περιμένουν να δεχθούν παραγγελίες,και έπειτα να αρχίσουν το καρβούδισμα και έπειτα να τα πουλήσουν; (Εμένα δεν με χάλασε το 250γρ. καθόλου ) υποκειμενικά πάντα. 55 λεπτά πριν, valantis123 είπε πώς είναι αυτά τα βάζα έχεις ένα link? Έτοιμος https://vi.aliexpress.com/item/1005005766206905.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις