Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τις συσκευασίες 1 κιλού και 500 γρ. σε σπυρί κόκκο λέει "Αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση".

Τα 250 γρ. με το 50% σε τιμές από 3,34 έως 4,30€. Δεν την γνωρίζω. Σουβλακομάτη αξίζει? 

Δημοσ.

Πώς και πώς περίμενα να βγει κάποια προσφορά στους καφέδες τους.

Στην αντίστοιχη του Black Friday είχα δοκιμάσει 7 διαφορετικούς και καλύτερα από όλους μου έκατσαν οι Colombia και Guatemala.

Δεν μου αρέσουν οι έντονες οξύτητες στον espresso και αυτοί οι 2 μου έκατσαν κουτί για ζεστό.

Χρησιμοποιώ Gaggia Brera.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την ανάρτηση!

Γνωρίζετε ποιος από τους blend (gourmet, speciality yellow bourbon ) είναι πιο δυνατός με την λιγότερη οξύτητα?

Δημοσ.

Με επιφύλαξη είχα πάρει πέρσι τον πιο απλό cremoso και ήταν πολύ τίμιος. Τώρα πήρα κι άλλα να δοκιμάσω. Αξίζει εννοείται είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος. 

Δημοσ.
5 hours ago, dialitis93 said:

Ευχαριστούμε για την ανάρτηση!

Γνωρίζετε ποιος από τους blend (gourmet, speciality yellow bourbon ) είναι πιο δυνατός με την λιγότερη οξύτητα?

Κανένα από τα blend δεν βγάζει οξύτητα.Τουλαχιστων με τον δικο μου μυλο+εσπρεσσιερα.

Γενικά είναι τίμιοι καφέδες και με -50% είναι εξαιρετική προσφορά.

Υ.γ Στα 60ευρω+ δεν έχει μεταφορικά.

Δημοσ.

Τελεια ευχαριστώ για την βοήθεια. Βάση των περιγραφών μάλλον πιο δυνατός - πικρός μου φαίνεται ο gourmet. Οπότε για εκεί με κόβω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dialitis93 είπε

Τελεια ευχαριστώ για την βοήθεια. Βάση των περιγραφών μάλλον πιο δυνατός - πικρός μου φαίνεται ο gourmet. Οπότε για εκεί με κόβω 

Ίδια γούστα έχουμε, είσαι σίγουρος ότι είναι ο πιο κατάλληλος;  Θέλω να πίνω γουλια και να νιώθω φαρμάκι😄😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,για δωστε μου λιγο τα φωτα σας,, 

εγω που παιρνω το Lavazza  ετοιμο σε φακελακι απο σουπερ ,

ποιον καφε θ με συμβουλεύετε να δοκιμάσω .? 

Επεξ/σία από serafeim71
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...