Προς το περιεχόμενο

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ή ΤΕΦΑΑ ;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, όπως καταλάβατε από τον τίτλο χρειάζομαι πολύ τις απόψεις και τις σκέψεις σας για αυτές τις 2 σχολές. Επίσης, τι θα άξιζε περισσότερο, να δώσω κατατακτήριες η πανελλήνιες για τις συγκεκριμένες σχολές; Είμαι απόφοιτη του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας & Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών. Όσο και να έψαξα, κατάλαβα ότι το πτυχίο αυτό δε χρησιμεύει σε τίποτα, ούτε με κάποιο μεταπτυχιακό δεν μου προσφέρει κάτι. Για όποιον έχει απορία, δυστυχώς τη σχολή που τελείωσα, δεν την επέλεξα εγώ αλλά οι γονείς μου (φταίω εγώ που δεν ήξερα τι μου γινόταν τότε στα 18, τώρα είμαι 26). Αποφάσισα να προσπαθήσω για το δεύτερο πτυχίο. Το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης και ΤΕΦΑΑ είναι 2 σχολές που προσωπικά θα με ενδιέφεραν και τουλάχιστον θα μου επέτρεπαν να πω : ''Τουλάχιστον τελείωσα μια σχολή που μου αρέσει''. Από επαγγελματική αποκατάσταση και για το μέλλον γενικά ποια θεωρείται ότι θα άξιζε τον κόπο να τελειώσει κάνεις. Κάθε άποψη θα μου ήταν χρήσιμη and please be kind. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεταπτυχιακό γιατί το αποκλείεις; Πολλοί κάνουν μεταπτυχιακά με τελείως άσχετα προπτυχιακά και απασχολούνται βάσει του MSc. Το λέω γιατί είναι πιο σύντομο χρονικά (όχι πως είσαι μεγάλη, μην παρεξηγηθώ).

Επεξ/σία από Kagome
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα μεταπτυχιακό και ένα διδακτορικό δεν κατοχυρώνει επαγγελματικά δικαιώματα όπως τα προπτυχιακά! Για να καταλάβεις.....έχω τελειώσει ΤΕΦΑΑ αλλά αν κάνω μεταπτυχιακό στο Χαροκόπειο για αθλητική διατροφή ΔΕΝ μου δίνει το δικαίωμα να βγάζω διατροφές όπως κάνουν οι διαιτολόγοι που έχουν τελειώσει το αντίστοιχο προπτυχιακό! 

Όσον αφορά την ερώτηση της κοπέλας....1.το θέμα είναι τι σου αρέσει περισσότερο από τα δύο σαν επάγγελμα και φυσικά άλλο η διδασκαλία μέσα σε μια τάξη και άλλο σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως επίσης το ότι κάθε αντικείμενο ασχολείται με διαφορετικούς τομείς....!

2.Να δεις πώς θες να το εξελίξεις μέσα στα χρόνια...επαγγελματικά εννοώ.

3.Με τον αθλητισμό τι σχέση έχεις; Γιατί καλώς ή κακώς αν ΔΕΝ είσαι/ήσουν αθλήτρια (όχι σε επίπεδο πρωταθλητισμού απαραίτητα) τα ΤΕΦΑΑ θα σε δυσκολέψουν όπως επίσης και στην επαγγελματική αποκατάσταση μπορεί να έχεις θέμα!

4.Το επάγγελμα του γυμναστή σίγουρα είναι πιο "κορεσμένο" στην εποχή μας (έχουμε ψευτοpersonal trainers, Influencers, νόμους/ελέγχους ανύπαρκτους κ.α.) αλλά εγώ πάντα είμαι της άποψης ότι αν κάποιος αγαπά και εξελίσσεται σε αυτό που κάνει ΠΑΝΤΑ βρίσκει τον δρόμο του!

5..Η συζήτηση σε ένα forum σίγουρα δεν μπορεί να αναλύσει την όλη κατάσταση γι'αυτό και δεν σου γράφω πολλά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα κι από μένα! Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ κι είμαι στην ίδια μοίρα. Το καλύτερο είναι να δώσεις κατατακτήριες ΠΤΔΕ, αν αποσκοπείς στον διορισμό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε μεταπτυχιακό στο HR και θα κάπου θα χωθείς ... έχει σώσει κόσμο 

Επεξ/σία από @zouve@
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...