ethnik471 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Στις 2/5/2024 στις 7:36 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε 5 μήνες χρήστης iphone και ο μύθος ότι το ios λειτουργεί αψεγάδιαστα έχει καταρρεύσει παταγωδος 1,5 χρόνο χρήστης 14 pro max και ο μύθος οτι το ios λειτουργει αψεγάδιαστα κατέρρευσε απο τις πρώτες κιόλας ημέρες χρήσης και καλά κρατεί ακόμα...
Tlykog Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, ethnik471 είπε 1,5 χρόνο χρήστης 14 pro max και ο μύθος οτι το ios λειτουργει αψεγάδιαστα κατέρρευσε απο τις πρώτες κιόλας ημέρες χρήσης και καλά κρατεί ακόμα... 4 χρόνια πελάτης Apple με iPhone, iPad Pro και MacBook Air και pro. Επιβεβαιώνω το μύθο: η καλύτερη εμπειρία χρήσης που έχω ζήσει. Δεν είναι τέλειο. Δεν υπάρχει το τέλειο. Είναι όμως κοντά. Πιο κοντά από τον ανταγωνισμό. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Προφανως για να κερδίσεις κάποια πράγματα πρέπει να θυσιάσεις αλλά. Σε όποιον αρεσει η εκτενέστατη παραμετροποίηση θα πρέπει να κοιτάξει άλλου. Για όποιον θέλει κάτι σταθερό, γρήγορο και ασφαλές είναι η ιδανική επιλογή. Εκτός και αν χρησιμοποιεί προγράμματα που δεν τρέχουν στο οικοσύστημα της Apple. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2024 από Tlykog 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 20 ώρες πριν, ethnik471 είπε 1,5 χρόνο χρήστης 14 pro max και ο μύθος οτι το ios λειτουργει αψεγάδιαστα κατέρρευσε απο τις πρώτες κιόλας ημέρες χρήσης και καλά κρατεί ακόμα... iphone 15 pro max , κάθε τρεις και λίγο είτε βρίσκω bugs πχ κολλάει η οθόνη όταν μου κάνουν κλήση , εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά , έχω θέμα με τα widget στην οθόνη κλειδώματος είτε δεν υπάρχουν επιλογές που θεωρώ αυτονόητες πχ α βάζω όπου θέλω τα εικονίδια , να μπορώ να κάνω search στις κλήσεις και διαφορά αλλα' 1
Haldol Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 On 02/05/2024 at 20:43, redhotstef said: Σε πέντε χρόνια δεν θα υπάρχει Ios. Ο κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει. . Αυτό το διαβάζω απ' όταν ακόμα λεγόταν iPhoneOS (αντί για iOS). Με αυτό το ρυθμό που «ξυπνάει ο κόσμος» πρώτα θα έρθει ο θερμικός θάνατος του σύμπαντος, κι ύστερα θα τελειώσει το... χασμουρητό. 1
koutsis Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 17 hours ago, Exodia The Forbidden One said: iphone 15 pro max , κάθε τρεις και λίγο είτε βρίσκω bugs πχ κολλάει η οθόνη όταν μου κάνουν κλήση , εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά , έχω θέμα με τα widget στην οθόνη κλειδώματος Μήπως να έκανες μια επαναφορά στο τηλέφωνο? Τίποτα απο τα bugs που γράφεις δεν μου έχει τύχει ποτέ κασι δεν ακούγονται normal...
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, koutsis είπε Μήπως να έκανες μια επαναφορά στο τηλέφωνο? Τίποτα απο τα bugs που γράφεις δεν μου έχει τύχει ποτέ κασι δεν ακούγονται normal... έκανα και ακόμα βγάζει θέματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα