7nikos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Καλησπέρα έκανα κατά λάθος διαγραφή δεδομένων περιήγησης όλου του ιστορικού και των κωδικών μου προσβασης από στον υπολογιστή μου. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω από κάποιο αντίγραφο ασφαλείας? αν υπάρχει καπου γιατί δεν τα ξερω καλά, και επειδή έχω ενεργοποιήμενο και τον συγχρονισμο έχουν διαγραφεί από παντού tablet κινητό. Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω και με ποιο τρόπο? ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 6 λεπτά πριν, 7nikos7 είπε Καλησπέρα έκανα κατά λάθος διαγραφή δεδομένων περιήγησης όλου του ιστορικού και των κωδικών μου προσβασης από στον υπολογιστή μου. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω από κάποιο αντίγραφο ασφαλείας? αν υπάρχει καπου γιατί δεν τα ξερω καλά, και επειδή έχω ενεργοποιήμενο και τον συγχρονισμο έχουν διαγραφεί από παντού tablet κινητό. Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω και με ποιο τρόπο? ευχαριστώ Εχασες τους κωδικούς σου εννοείς,όχι ότι έσβησες τον λογαριασμό. Δεν τους θυμάσαι;
7nikos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Ναι έκανα διαγραφή ιστορικού και διαγράφηκαν οι κωδικοί. Δεν διέγραψα τον λογαριασμό Google τον έχω. Υπάρχει τρόπος να τους επαναφέρω? Επειδή είχα αποθήκευσει πολλούς κωδικούς από διάφορα sites και δεν τους θυμάμαι όλους. Ουσιαστικά πάτησα στο Google Chrome διαγραφή όλου του ιστορικού από την αρχή και των κωδικών πρόσβασης
JPaxilleas Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Από αυτά που αναφέρεις, κάποιος καταλαβαίνει ότι εννοείς ότι με το σβήσιμο του Cache και του History του Google Chrome. Είχες κάνει login και έβαλες το Google Chrome να σου κρατήσει / αποθηκεύσει τα credentials (όνομα χρήστη που συνήθως είναι το email σου στην Google και ο κωδικός πρόσβασης). Εάν δεν είχεις αποθηκεύσει τα στοιχεία αυτά αλλού και έκανες τα παραπάνω ναι τα έχασες. Όμως όταν έφτιαξες το λογαριασμό για Google κάπου στη διαδικασία σου ζητήθηκαν και άλλα στοιχεία. Αυτά τα έχεις κρατήσει κάπου; Για αυτό λέμε και προτείνουμε να χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης και γενικά λογαριασμών, ώστε να αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα (παράδειγμα το KeePass). Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη διαδικασία που προτείνει η Google (How to recover your Google Account or Gmail) εδώ και ελπίζω να μπορείς να θυμηθείς κάποια πράγματα για να βγάλεις άκρη. Όλα εξαρτώνται από το το τι ενέργειες πραγματοποίησες όταν έφτιαξες αρχικά το λογαριασμό. Χρησιμοποίησε αρχικά την ενότητα "Forgot your password" του οδηγού της Google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα