Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ρούχα για δουλειά γραφείου. Κυριως ψάχνω για πουκαμισα και παντελόνια (οχι κοστουμιου ομως). Μέχρι τωρα ψωνίζω απο ΖΑRΑ,massimo dutti,COS.

Τα πρώτα, πέρα οτι βρίσκω να εχουν ακριβύνει υπερβολικά, δεν με καλυπτουν ως επι το πλειστον πλεον (ποιότητα κάτω του μετρίου συνήθως).

Τα Massimo Dutti με βόλεψαν το χειμώνα καθώς είχαν πολυ ωραία και αρκετά ποιοτικά πλεκτά, αλλα εκανα μια βόλτα πρόσφατα και τα καλοκαιρινά δεν με ενθουσίασαν.

Τα COS είναι με διαφορά τα πιο ποιοτικά, αλλά είναι ακριβά και δεν μπορώ να ψωνίζω μόνο απο εκεί.

Γενικά ψάχνω πουκάμισα και παντελόνια με στενή γραμμή. 

Δημοσ.

Δες και λιγο Prince Oliver. Eχω παρει 1,2 τριαδες που βγαζει κατα καιρους με 100 ευρα σε υφασματινο στενο, σε διαφορα χρωματα, και τα εχω χαρει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τα ξέρω αυτά που λες, απλά θα σου αναφέρω από που ψωνίζω εγώ.

Υποκάμισα ως επί το πλείστον από oxford company. Ποιοτικότατα, έχει και slim fit αρκετά. Σε τιμές outlet θα βρεις και με κάτω από 50€. Έχουν καλά σχέδια γενικά αλλά και αρκετά kitsch, τα βλέπεις και τα ξεχωρίζεις.

Τζην και πανταλόνια navy & green, ποιοτικότατα, καθώς και polo μπλουζάκια. Για τα πανταλόνια θες ένα 60άρι σε outlet τιμές.

Υπάρχουν και τα manetti που έχουν ωραία πράγματα αλλά λίγο πιο φτηνά και πράγματι σε ποιότητα πχ τα polo τους δεν είναι τόσο καλά όσο τα navy & green.

Αυτά.

EDIT: είδα αναφέρθηκαν τα prince oliver, έχω πάρει και από κει αλλά ποιοτικά είναι αισθητά πιο κάτω, όχι ότι δεν τα φοράω τα παντελόνια τους απλά το αναφέρω.

Επεξ/σία από tasoe
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasoe είπε

Δεν τα ξέρω αυτά που λες, απλά θα σου αναφέρω από που ψωνίζω εγώ.

Υποκάμισα ως επί το πλείστον από oxford company. Ποιοτικότατα, έχει και slim fit αρκετά. Σε τιμές outlet θα βρεις και με κάτω από 50€. Έχουν καλά σχέδια γενικά αλλά και αρκετά kitsch, τα βλέπεις και τα ξεχωρίζεις.

Τζην και πανταλόνια navy & green, ποιοτικότατα, καθώς και polo μπλουζάκια. Για τα πανταλόνια θες ένα 60άρι σε outlet τιμές.

Υπάρχουν και τα manetti που έχουν ωραία πράγματα αλλά λίγο πιο φτηνά και πράγματι σε ποιότητα πχ τα polo τους δεν είναι τόσο καλά όσο τα navy & green.

Αυτά.

EDIT: είδα αναφέρθηκαν τα prince oliver, έχω πάρει και από κει αλλά ποιοτικά είναι αισθητά πιο κάτω, όχι ότι δεν τα φοράω τα παντελόνια τους απλά το αναφέρω.

Κ γιατί το λές υποκαμισο ? :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...