n0_NaiviE Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Afou blepw na grafete toso kala logia gia tous IBM ... kai epidi skeftome na parw forito afti tin epoxi, tha ithela tin gnomi sas se mia prosfora twn MULTIRAMA. IBM Thinkpad R50e Intel Celeron M1.3Ghz 512MB DDR 40GB HDD DVD ROM / CD-RW COMBO 15'' TFT ME 64MB VGA SHARED 56K/V92 10/100 Mbps XP Pro GR 1 xrono egguisi 950 €
xaotikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Για τι το θες? Αν δεν θέλεις να παίζεις παιχνίδια ή γενικά multimedia και το θέλεις για σερφάρισμα, γράψιμο κλπ κλπ είναι αρκετά καλό (λόγω vga). Τα Ibm είναι γενικώς πολύ ποιοτικά, centrino είναι ότι καλύτερο τώρα στα notebooks και έχει σχεδόνα όλα τα βασικά (Ram,HD...). Αν θέλεις παιχνίδια κανένα photoshop κλπ κοίτα για άλλο που να μην έχει shared vga.
kirimis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Xμμ, μοναδικη μου ενσταση... ολα τα specs ακουγονται ενταξει... αλλα ενα dvd-rec θα εκανε τα πραγματα ακομα καλυτερα!
xaotikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Εγώ στο DVDRW είμαι υπέρ της εξωτερικής θήκης 5 1/4 + ένα 8x IDE DVDRW (συνολικά ~150 ευρώ). Στο δικό μου notebook έχω ενσωματομένο ένα DVDRW 2x. Δεν φτουράει (30λεπτά το δισκάκι είναι πολλά). Αν θες βέβαια για 1 δισκάκι/μήνα οκ αλλά σου ανοίγει η όρεξη
n0_NaiviE Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Thank you gia ta posts, den me endiaferei to dvd rec . Skeftika na balw 1 sto desktop. Ton forito ton thelw gia tis diakopes. Spoudazw kai den mborw na pigenofernw desktop. Oson afora vga .. den pezw pexnidia alla epidi spoudazw Computer Science den kserw ti programma tha xriastei na xrisimopiisw ! Genika compile surffing kai video. ti lete ?
orck Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 αυτο που εχω να σου δωσω σαν συμβουλη ειναι μονο να αγορασεις την επεκταση εγγυησης που εχει μπορεις με ενα ποσο κοντα στα 200 ευρω να παρεις αλλα δυο χρονια συνολικα 3 χρονια σκεψου μονο οτι αν σου παθει κατι σε μητρικη/οθονη το πετας ενω με την εγγυηση το ξαναφτιαχνεις χωρις επιπλεον κοστος για εσενα
drterror Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 ναι οντως ! οπωσδηποτε επεκταση εγγυησης για οποιοδηποτε laptop...
xaotikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 WiFi καρτούλα βρίσκει με 50 ευρό και σε 802.11G. Δεν είναι από τα βασικά που πρέπει να κοιτάξει κάποιος σε ένα notebook αν και είναι βολική η ενσωματομένη. Εγώ φίλε μου θα σου έλεγα να βρεις κάποιο με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά χωρίς shared vga. Ίσως να ανέβει ελαφρά η τιμή αλλά αξίζει και σχεδόν πάντα σε όσους ασχολούνται με pc τους χρειάζεται. Η shared είναι μόνο για πολύυυ απλά πράγματα.
n0_NaiviE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 skeftika na parw centrino alla den briskw kapio allo se kaliteri timi.
jd0e Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 ki egw psaxnw gia laptop....exw vrei enan toshiba [ http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/selected_product_option.jsp?z=65&service=EU&PRODUCT_ID=80821&DISC_MODEL=0&toshibaShop=reseller ] sta 1300 peripou, me p4 3,06ghz,512mb,40gb,vga intel shared up to 64 MB.Mono i karta grafikwn me psiloxalaei.Alla apo tin alli einai Toshiba i opoia einai i korifaia marka stous foritous...den exw apofasisei akoma...eimai anamesa ston hpZV5160EA kai ton toshiba...opoiadipote sxolia einai eyprosdekta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.