NikolasKon14 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, apostolis159 είπε Άρα να περάσεις την Λεπτοκαρυά και την Πλάκα και να μπείς στον Ε75 στο Λιτόχωρο. Σωστός, κι εγώ πρόσφατα μπερδεύτηκα και μπήκα πριν την Λεπτοκαρυά. Ακριβώς… όταν ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη μπες στην έξοδο για Πλαταμώνα-Νέοι Πόροι, πληρώνεις τα πλευρικά διόδια και βγαίνεις στην έξοδο του Λιτοχώρου αφού περάσεις Λεπτοκαρυά και Πλάκα Λιτοχώρου. Επειδή μπερδεύτηκες πλήρωσες το πλευρικό ενώ στην επόμενη βγαίνεις χωρίς να πληρώσεις. Όταν είσαι με κατεύθυνση προς Αθήνα βγαίνεις στο Λιτόχωρο και μπαίνεις στην έξοδο του Πλαταμώνα που είναι προς τους Νέους Πόρους.Το διόδιο Κλειδιού που είναι κοντά στο Αιγίνιο βγαίνεις στην έξοδο για Νέα Αγαθούπολη & Μεθώνη και βγαίνεις στην Αλεξάνδρεια, όποτε μπαίνεις στην Εγνατία οδό. Είναι ιδανική λύση αν θέλεις από Κατερίνη, Λάρισα να πας προς Βέροια & Ιωάννινα χωρίς να κάνεις κύκλο. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από NikolasKon14
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Στις 30/6/2024 στις 11:49 ΜΜ, avenger0016 είπε Καλησπέρες. Στη Βρετανία υπάρχει το λαϊκό ρητό, each to their own. Όπως τη βρίσκει ο καθε καθένας ελληνιστί Στην περίπτωση μου, θα ανέβω Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να γλυτώσω τα 3 πρώτα διόδια που είναι γύρω στα 12 ευρώ. Το Λαμία - Λάρισα θα το κάνω σίγουρα πληρώνοντας διόδια, γιατί το έχω δει το έργο και είναι χαρντκορίλα να πάω από Δομοκό, Φάρσαλα ή να βρω τρόπο να περάσω δίπλα από τα διόδια της Πελασγίας. Και εκεί θα ήθελα γνώμες. Να πάω από τον κλασικό δρόμο μετά τον Αλίαρτο, δηλαδή για Τιθορέα, Μπράλο; Και μετά πού με συμφέρει να βγω εθνική; Ή να αλλάξω διαδρομή στον Αλίαρτο ή και πιο πριν και να κινηθώ για την παλιά διαδρομή και να περάσω από τα παραλιακά χωριά που κάποτε περνάγαμε και κάναμε στάση, δλδ Άγιο Κωνσταντίνο,Καμένα Βούρλα κτλ. Και τέλος στο κομμάτι από Λάρισα μέχρι Θεσσαλονίκη, πιστεύετε ότι υπάρχουν κάποια διόδια που αξίζει τον κόπο να αποφύγουμε; Εγω αποφευγω Αφιδνες, πληρωνω Θηβας, αποφ. Τραγανας, πληρ. Αγιας τριαδας, αποφ. μαυρομαντυλας,πελασγιας και μοσχοχωριου. πληρ. μακρυχωριου, αποφ. λεπτοκαρδυας πληρωνοντας 0.70 πλαταμωνα. τελος πληρ. κλειδι και μαλγαρων 1
avenger0016 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) thanx παιδιά. Τελικά πήγα μέχρι τη Λαμία χωρίς διοδια . πλήρωσα τα δύο διοδια Λαμια Λάρισα.. Απο Αχίλλειο ως Λάρισα όλες οι έξοδοι είχαν πλευρικά έτσι κ αλλιώς. Απο Λάρισα πήγα εκτός διοδιων ,έφτασα Τέμπη. Μετά τα Τεμπη σε πάει μια εκνευριστική βόλτα σε επαρχιακούς δρόμους ο παράδρομος . και μετά σε βγάζει πάλι στην παλιά εθνικη , πέρασα Πλαταμωνα και βγήκα για λίγο Λεπτοκαρυα. Από Λεπτοκαρυα πήγα λίγο παράδρομο μέχρι να με αφήσει να πάω εθνικη , πλήρωσα μόνο τα διοδια Αιγινίου, μιας και όπως είπε ο φίλος τα Μάλγαρα ήταν ανοιχτά. 3 διοδια , €10.50 το σύνολο. Θα δοκιμάσω τις αντοχές μου και στο Θεσσαλονίκη Αθήνα Επεξ/σία 13 Ιουλίου από avenger0016 2
avenger0016 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Στις 4/7/2024 στις 10:23 ΠΜ, PLACEBO_89 είπε Εγω αποφευγω Αφιδνες, πληρωνω Θηβας, αποφ. Τραγανας, πληρ. Αγιας τριαδας, αποφ. μαυρομαντυλας,πελασγιας και μοσχοχωριου. πληρ. μακρυχωριου, αποφ. λεπτοκαρδυας πληρωνοντας 0.70 πλαταμωνα. τελος πληρ. κλειδι και μαλγαρων Σε ευχαριστώ. Για να το κάνεις αυτό μπαίνεις μέσα στα Προσκυνά και στην Τραγανα, σωστά; Στο γύρνα πλήρωσα μόνο Μαλγαρα και τα δύο πρώτα Λάρισα Λαμία που είναι τα πιο ακριβά δυστυχώς. Βγήκα έτσι για να το πειραμα στα πλευρικα διοδια για Στυλίδα , οποτε εδωσα αλλά 0,70 και μετά φουλ εκτο ςδιοδιων, Άνθηλη Μπράλο Αμφίκλεια Αλιαρτο Θήβα Μαλακάσα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 39 λεπτά πριν, avenger0016 είπε Σε ευχαριστώ. Για να το κάνεις αυτό μπαίνεις μέσα στα Προσκυνά και στην Τραγανα, σωστά; Στο γύρνα πλήρωσα μόνο Μαλγαρα και τα δύο πρώτα Λάρισα Λαμία που είναι τα πιο ακριβά δυστυχώς. Βγήκα έτσι για να το πειραμα στα πλευρικα διοδια για Στυλίδα , οποτε εδωσα αλλά 0,70 και μετά φουλ εκτο ςδιοδιων, Άνθηλη Μπράλο Αμφίκλεια Αλιαρτο Θήβα Μαλακάσα. Ναι απο Προσκυνα.
phanispal Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Μπορούμε άραγε να φτιάξουμε διαδρομή στο Google Maps όπου γλιτώνουμε κάποια συγκεκριμένα διόδια που δεν έχει πολύ νόημα να πληρώσουμε; 4
fordka1301 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 2/5/2024 στις 3:29 ΜΜ, papoys1 είπε Παλιά που υπήρχαν ανοίγματα π.χ. στο Σείριο στο 70 ή στην Τραγάνα που μπορούσες να μπεις χωρίς διόδια σε Στις 2/5/2024 στις 9:13 ΜΜ, dkstopo είπε ανεβα χωρίς διόδια και αν δεν σε πειράζει η ταλαιπωρία ξανακατέβα. Από ότι κατάλαβα μένεις Αθήνα, Ακόμα δεν έχεις μηχανάκι να περνάς χωρις σταμάτημα και παραπονιέσαι για τα μετωπικά? Και αφού όπως λες έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι η χρέωση ανά χιλιόμετρο είναι μάλλον η φτηνότερη/? μεγάλα κομμάτια της Εθνικής αποφεύγοντας τα διόδια ναι άξιζε και το είχα κάνει μέχρι Λαμία αρκετές φορές. Από κει και πάνω δεν ξέρω. Σήμερα όμως που έχουν κλείσει όλα τα ανοίγματα προσωπικά δεν θα το έκανα. Ναι πανάκριβα τα διόδια και είναι η πιο σοβαρή αιτία που επισκέπτομαι πιο σπάνια την ιδιαίτερη πατρίδα μου (Γιάννενα) διότι πήγαινε έλα τα διόδια φτάνουν 80 ευρώ. Μόλις τώρα, fordka1301 είπε Τραγάνα λαό τώρα μπορείς, από Αθήνα για θεσ/νίκη στην έξοδο για μαλεσινα/Θεολόγο. Δρόμος στο 80% παράλληλα στην εθνική, και είσοδο ξανά στο κόμβο Αταλάντης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα